Звездни компромати- 401

• 71 440
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Ивана на юбилея й
Скрит текст:

# 196
  • Murcia, Spain/Ruse
Страхотна Увана,чудесна и като певица. Много се радвам, че успя да намери лек за проблема си.Много я харесвам 😊

# 197
И аз много я харесвам, винаги съм я харесвала. Но на тези снимки наистина прилича на Николета след няколко години Joy На третата снимка мисля е с дъщеря си. Ако не се лъжа и наистина е тя е станала много красива.

# 198
Джейн Сиймур и Мел Би

# 199
Гала много странно са я гелосали днес, прическата й ми навява такива асоциации 😂
Скрит текст:

# 200
Ванилия, точно. Joy

Ивана е съща Николета. Даже и за наборки могат да минат.

# 201
Нина
Скрит текст:

# 202
Ивана кой я гримира? Нещо не ми се вижда добре прелят контура на челото.

Я ми кажете каква е драмата с Маги Халваджиян и Слави? И има ли изобщо такава? Гледах снощи капките и ми се стори, че много често го споменават.

# 203
В шоуто на Слави имаше скечове, които пародираха двамата братя. Дали има друга предистория- не знам.

# 204
Е как да няма предистория-Слави съди Господарите заради кадри от неговото предаване. Господарите също го съдят. Веднъж едните печелят дело,после Слави. Даже май ги беше осъдил за някакви 20000 но не помня сумата точно, и ги дари за благотворителност.
Не могат да се дишат тия.
После почна да се бъзика с оня палячо Митко Върбанов, после дойде и скеча с братята Халваджиян.

# 205
О, значи си е цяла сага ....

# 206
Гала много странно са я гелосали днес, прическата й ми навява такива асоциации 😂
Скрит текст:

🤣Голата все едно с плюнка е нагласена.

# 207
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Деси Цонева -  Peperoncino , преживява несгоди на Малдивите, детето има кожни проблеми. Дано не е нещо сериозно.

# 208
  • София
Алисия
Скрит текст:

Преслава с бебче
Скрит текст:
Галена
Скрит текст:
Цветелина Янева
Скрит текст:

Бориса
Скрит текст:
Тита
Скрит текст:

# 209
  • Gotham City
Леле Алисия колко години вече снимка с друга поза на устата няма, ужас, не се ли схвана?!

Тита ми е много, много сладка!

Общи условия

Активация на акаунт