Звездни компромати- 401

• 71 535
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • на пистата
Ох..за мен са пълни глупости това.Аз и прощъпалник на децата си не съм правила,нито пък съм ги карала да вземат нещо..видиш ли какви щели да станат.Хора да станат пък другото...

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 15:42 от nameika-31

# 256
  • На морето!
много тъжно Sleepy да почива в мир!
Скоро гледах интервю с Алек Алексиев, че правят филм по нейната книга и ще го представят някъде есента. Тъжно  Sad
Да,Доза щастие се казва
Не знаех за борбата ѝ. Много тъжно Sad

# 257
  • на пистата
Даже със Стрина имат фондация за зависими-От другата страна се казва.

# 258
Мир на душата на Весела Тотева Sad

Скрит текст:
Никъде няма информация от какво е починала...

# 259
  • на пистата
Мир на душата на Весела Тотева Sad

Скрит текст:
Никъде няма информация от какво е починала...
Пише,че излезнала да потича..станало й лошо и починала.Явно масивен инфаркт

# 260
  • София
От ревюто на Шанел
Кара Д.
Скрит текст:
Скрит текст:
Пенелопе Крус
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:
Кристен Стюърд
Скрит текст:
Наоми Кембъл и Клаудиа Шифър
Скрит текст:

Клаудиа Ш. и Моника Белучи
Скрит текст:

# 261
  • София
На погачата нали са само жени, тоя Тоциния какво се е намърдал на последната снимка, заедно с още един. И пак със същия син костюм, няма ли други дрехи този човек.
Радева дано се спре с тези пердета. И аз харесвам дантели, ама от дантела до дантела има разлика. Нейните определено не са от хубавите.
Жалко за Весела Тотева. Успяла е да се измъкне от дрогата, но явно е имало последствия.

# 262
.........По новата мода се прави и baby shower преди да се роди детето, също така добра натруфено.
А пък още преди това, се прави обявяване н апола на детето. Там пак са балони, розово, синьо, заведение,почерпки ала бала..

Това не е мода, а чужда традиция, която незнайно как и от незнайно какъв зор е дошла в БГ. Специално в Щатите, възниква през 50-те -60-те години на миналия век по времето на бейби бума, като идеята е да подсигури на майката неща от първа необходимост и спокойна бременност. Защо нашите кукувици са решили да ползват чужди традиции в собствената си държава, си остава голяма загадка. Общо взето на където им прихлопат дъските това вършат и според това кой ще пише за тях и ще ги снима. Хем прави baby shower, пък после хем не иска да се знае какво дете очаква, пък после питка прави, пък после друго крие. 

# 263
Да се, нова мода е за България. Защото тук нямаше обявяване на пола, нямаше baby shower. Ама вече всички тези неща се правят. И са украси, ресторанти, гости, народ

# 264
  • ГО
Какво ви пречи на вас, че хората си правят партита? Голямо възмущение! Дайте да си седим у дома, на сандвичи с пастет и магданозче за украса, разтворимо сокче и солети. Който може да си позволи декорации, украса....що да не го прави. Виж за тия, дето нямат 2 по 1 и се пънат, това е друга тема. За тях ми е жал.

# 265
За мен това да правиш baby shower и погача са две взаимноизключващи се. Досадно е. Да носиш подарък за нероден Петко и после още един за погачата.
А това да празнуваш неродено дете си ми остава странно.

# 266
  • ГО
Предполагам защото сме много суеверни. На запад, в щатите, го няма това криене на бременността до 4-ти месец, криене на пола, че след раждането още 40 дни никакво излизане и т.н. За мен е много практично бейби шаурът. Бъдещата майка получава почти всичко необходимо за бебето, което е голямо финансово облекчение.

# 267
  • София
Е, как да няма криене на запад?! И британските принцеси обявяват бременносттите си като влязат в 4-ия месец. Не е от суеверие, а от реалната опасност за загуба на плода през първия триместър.

# 268
И аз си правих бейби шауър, да - не е българска традиция, но си прекарахме супер с всичките ми приятелки + майка ми, баба ми, свекървата... Гледахме си бебешки снимки, възрастните разказваха за раждане/бременност и истории с деца, почерпихме се, да не говорим колко полезни неща получих. Не е нужно да се изхвърля човек, но преди раждането майката поне има малко повече време да организира такова събиране.

# 269
Незнаех нищо за Весела Тотева и сега откривам, че Ирина Тенчева е правила влог с нея:
част 1: https://www.youtube.com/watch?v=8op-m3QpsB0
част 2: https://www.youtube.com/watch?v=Cxq5os_JQGY

Общи условия

Активация на акаунт