Звездни компромати- 401

• 71 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Единствената певица която "запълва" сцената с всички възможни качества-секси,уверена,можеща и тн.,е Глория.Певицата,която няма нужда от балет.
Другите просто се напъват.

# 406
Аз не гледам или слушам чалга, Камелия изглежда гореща мадама, другите - не.

# 407
Галена и Цветелина Янева и стил - не знам Simple Smile До Камелия на нищо на приличат за мен Simple Smile Обаче това си е лично мое мнение, аз рядко мяркам фолкаджийки на екран или снимка, не ги следя.
Майтапиш ли се? А за кастанетките на Камиту, братчедка на Благо какво ще кажеш? И за дрехите от Илиенци срещу последните световни колекции на двете други.
Обаче има убийствено тяло и е много готина по интервюта.

# 408
  • Варна
Само Галена ми харесва какво се облича.
Цветелина - никаква креативност. Отваря някое списание и директно копи пейст на картинката. Стил "това го копирах  от Космополитън ".
Камелия - останала е в зората на поп фолка. Стил "Ретро чалга".

# 409
Да, аз не им забелязвам тоалетите, вярно е. Само как изглеждат.

# 410
Да, аз не им забелязвам тоалетите, вярно е. Само как изглеждат.
Е зъбите харесват ли ти, косата с два пръста черни корени и изгорели крайща, силикона? Кое, освен тялото?

# 411
Галена определено се облича стилно, и не само по участия, а и в ежедневието. Да не говорим, че нейните клипове са на светлинни години от тези на другите певици. От няколко години насам е загърбила пошлостта, която имаше на по-ранна възраст.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 21:49 от Emiliana V55

# 412
Ооо, хич не съм по детайлите Simple Smile Изглежда ми супер секси Камелия, а това е целта на фолк певиците, нали? Цветелина Янева секси ли е? Аз не я знам между другото жената коя е всъщност Sad  Видях я в гугъл сега, нагласена докрай по неин си начин, но не е секси, това е.

# 413
Не е секси Цветелина, гледа като теле винаги, но е с много модерни дрехи.

# 414
# 415
И за мен Галена е топа от всички певачки събрани заедно. Освен стила й на обличане също мисля, че е единсвтената, която изглежда добре без грим и неглиже. И най- вече това, че има много хубаво и стабилно семейство и изглеждат щастливи заедно.

# 416
Всеки си има вкус, това е Simple Smile Аз визирах хората, не дрехите, камо ли семействата им??

# 417
Цветето Янева сигурно има най-скъпия гардероб от фолк певачките 😄 Виждала съм я няколко пъти на живо, повече ми е допадало облеклото и отколкото в клиповете.

Пели, пропускаш обаче, че Глория от години копира Цеца и тук губи своята индивидуалност. Може да е много таланлива и много красива, но за мен не е себе си, а се напъва да прилича на друга.

# 418
# 419
Цветето Янева сигурно има най-скъпия гардероб от фолк певачките 😄 Виждала съм я няколко пъти на живо, повече ми е допадало облеклото и отколкото в клиповете.

Пели, пропускаш обаче, че Глория от години копира Цеца и тук губи своята индивидуалност. Може да е много таланлива и много красива, но за мен не е себе си, а се напъва да прилича на друга.
Според мен не копира,а и да копираше,копието е по-добро от оригинала!
Поне е намерила кого да копира Grinning
А сега нея няма как и няма кой да копира.

Общи условия

Активация на акаунт