Звездни компромати- 401

• 71 376
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
гледах нощес повторение на предаването "100% будни". гостуваше една от мислителките на кОнкурса и събитието.
ами, какво да ви кажа...тънката ирония на водещите не ѝ убягна, но "късно е либе за китка".

# 481
Гаджето на Бахаров отрича новината
Скрит текст:

# 482
# 483
Гаджето на Бахаров отрича новината
Скрит текст:
Ето това са хора от бъдещето Joy

# 484
Ветко и Маринела Арабаджиева са били арестувани в Испания:

https://dnes.dir.bg/temida/vetko-i-marinela-arabadzhievi-sa-arestuvani-v-ispaniya

# 485
  • София
то ако беше на годината иди-дойди, то е на десетилетието, че първото било заето:)

# 486
Приемам забележката Simple Smile Понижих ги!

# 487
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 488
  • София
Леле, като чета за номинациите, и се  newsm78 където не ме сърби. Младият (на 40) татко Орлин Павлов оправдано е наречен така, предвид примера на Ицко Финци и номинираната му жена  Mr. Green - )
Радина Червенова като нищо ще грабне и онзи приз, ако мъжО й продължава да е шеф в БНТ. Страшен пример дават, баш си е за награда....за дебелоочие. Иначе я харесвам, не е от женска злоба

"Организаторите от ......отличиха и няколко специални награди."

# 489
  • София
"специална награда" ми звучи като евфемизъм на "утешителна награда"Simple Smile))

честито им на всички, нека се радват.

# 490
Ветко и Маринела Арабаджиева са били арестувани в Испания:

https://dnes.dir.bg/temida/vetko-i-marinela-arabadzhievi-sa-arestuvani-v-ispaniya

МВР и прокуратурата обаче още не знаели Joy

# 491
Радина пребори тежка болест. Сигурно и това е имало значение при определяне на победителя.

# 492
От всички номинирани, наистина за мен Радина заслужава наградата.

# 493
  • Пловдив
Буля Иваница какво да стане? Какво е направила? Освен да се оплаква от некоректен персонал и да смуче вино?
Като дИ я спомня в ББ... 🤣
И некоректни клиенти...

# 494
  • София
Радина пребори тежка болест. Сигурно и това е имало значение при определяне на победителя.
На фона на другите телевизионерки тя наистина е най-добрият избор.
Вярно че бях чела нещо по въпроса за състоянието й. Но няма нужда едното да се смесва с другото
Впрочем, самото преборване е достатъчна награда, поне според мен

Общи условия

Активация на акаунт