Звездни компромати- 401

• 71 376
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Eva Mendes е отбелязала 45 си рожден ден с Ryan Gosling и техните момичета в DisneyLand, където двойката се среща за първи път
Скрит текст:

# 496
Явор Бахаров коментира, че не е имало никакво насилие нито срещу приятелката му, нито срещу друг човек. Обичали се с момичето Simple Smile Ние сега на кого да вярваме Simple Smile

# 497
Ветко и Маринела Арабаджиева са били арестувани в Испания:

https://dnes.dir.bg/temida/vetko-i-marinela-arabadzhievi-sa-arestuvani-v-ispaniya

МВР и прокуратурата обаче още не знаели Joy

Не мога да си обесня, на тая кукундрела как ѝ е скимнало на главата да си кръсти детето Вълчо.....И защо всички мутрагени имат много странни имена - Минчо, Цанко, Ветко, Генчо, Петко. Не че Бести е трябвало да го кръсти, ама пък Вълчо...Сигурно е умирал от срам като дете.

Не знаех че Радина е била с онкологично заболяване. Всъщност никъде не прочетох от какво е боледувала. Само от тежка болест. Голяма новина се е публикувала някога, няма що.

# 498
Мислех, че Радина е имала анорексия? Извинявам се, ако бъркам.

# 499
Нищо не им хрумва, повечето сигурно са кръстени на богатите си дядовци.

# 500
Явор Бахаров коментира, че не е имало никакво насилие нито срещу приятелката му, нито срещу друг човек. Обичали се с момичето Simple Smile Ние сега на кого да вярваме Simple Smile
И на коя дата да се уточни. Оттук бях прочела за трети март, Рая говори за навечерието на осми март Joy

# 501
  • София
Не мога да си обесня, на тая кукундрела как ѝ е скимнало на главата да си кръсти детето Вълчо.....И защо всички мутрагени имат много странни имена - Минчо, Цанко, Ветко, Генчо, Петко. Не че Бести е трябвало да го кръсти, ама пък Вълчо...Сигурно е умирал от срам като дете.
Ветко всъщност е кръстен Вълчо и е бил някакъв шофьор, преди да стане голямото добрутро. Може вече официално да се е прекръстил, де. Защо или се избира най-нелепо звучащото чуждо име, или се кръщава сляпо и буквално. Няма ли среден път?
Май в тукашна тема съм чела за момиче, кръстено МарулЯ (гръцко име), щото бабата-гъркиня имала имоти на първа линия.

# 502
  • Viena
Трастена+8,всички говорят за това събитие утре. Моля, светнетне ме за какво иде реч.

# 503
Чудно ми е, защото от което и добрутро да си, не знам някой да си кръщава децата така в днешнп време. Ето, даже дъртата коза майка ѝ я е кръстила Маринела, а не Събка.....Но кой знае какво им е дрънкало в празните хралупи на тия.

# 504
Ветко и Маринела Арабаджиева са били арестувани в Испания:

https://dnes.dir.bg/temida/vetko-i-marinela-arabadzhievi-sa-arestuvani-v-ispaniya

МВР и прокуратурата обаче още не знаели Joy

Еми извинявай, обаче, ако свекърът ми, например, ми е приготвил едно куфарче червено, едното си дете ще го кръстя Кумчо, а другото Вълчо. Ако трябва, и Пепеляшка ще си кръстя сина. Но аз съм много меркантилна личност и парите много ме интересуват, особено пък в куфари ако са подредени!

# 505
Тъкмо идвах да кажа, че ако баба ми има имоти на първа линия в Гърция, съм готова и Праз да се казвам, ама тя Барбарела ме е изпреварила с куфарчетата Joy

# 506
  • София
Трастена+8,всички говорят за това събитие утре. Моля, светнетне ме за какво иде реч.
Виждала съм да го промотират  Mr. Green "Майко мила", а иначе произвеждат малиново вино, ако не бъркам. И био било
Сигурно утре ще има някакъв купон, знам че на Хелоуин имаше.

# 507
Те пък парите така се дават веднага - още на изписването на новородения Кумчо Simple Smile Simple Smile

# 508
Мислех, че Радина е имала анорексия? Извинявам се, ако бъркам.
Става дума за Червенова, не за Кърджилова. Ракът е на гърдата и беше писано тук-там.
П.П. Ветко по документи е Вълчо, не си е сменял името в личната карта.

# 509
  • София
Чудно ми е, защото от което и добрутро да си, не знам някой да си кръщава децата така в днешнп време. Ето, даже дъртата коза майка ѝ я е кръстила Маринела, а не Събка.....Но кой знае какво им е дрънкало в празните хралупи на тия.
И Маринела е родена Маринка.
Извинете, че давам точно този линк, но добре са описани
https://pik.bg/%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%80 … 0-news783293.html

Общи условия

Активация на акаунт