мъжът ми ме мрази

• 7 219
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
И бащата на малката Ани беше наркоман и надрусан като я закла и свари. Друго няма да кажа на жени, които все още обичат "човека".

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 13:27 от ЗЛОДЕИДА

# 16
Това е поредното хързулкане, нали!?

# 17
  • София
И да е хърлузване, във втория си пост пише, че съветите тук са я убедили, че правилно разсъждава и иска да се върне в България.
По-ценно е да огледаме какви са възможностите, а не начукваме канче без нужда.

# 18
Жалба до социалните и им казва , че е наркоман за да вземе тя правата при развода. Търси помощ от семейството си и това е. Друго какво да нищим?

# 19
Милата, една приятелка беше в подобна ситуация преди години и хубаво че се измъкна.Най-добре е да потърсиш помощ от социалните

# 20
За Ани не е сигурно дали е бил бащата без труп и следи, да заколиш момиченце без да има гьолове крив абсурд, сега ще кажете почистил го е да ама той не е бил изобщо в трезво състояние за да почисти прецизно. Медиите струпаха всичко върху него без сериозни доказателства, ако беше в Америка този случай щеше да е решен, понеже там има по-добри специалисти гледала съм какв ли не документални случаи даже има такава програма лични истории, просто искат да покажат на хората, приерно за мъж убил жена си, да но после се разбра, че жената е исцинирала смъртта си и е жива и се укрива за да може да взема пари, и мъжът и горкия представа си нямаше щяха да го вкарат за 20 години затвор, но се разбра по-нататък защото някои улики бяха съмнителни.

# 21
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Здвейте, накратко историята ми е следната.
С мъжът ми сме женени от 7 години имаме 2 момчета на 2 и на 5,живеем в чужбина в каща със семейството му, по принцип никога не сме се разбрали много, често скандали и тормоз от тяхна страна, все децата им пречат, от половин година почти мъжът ми явно от много натиск от мен и роднините му както и финансови проблеми нещо му стана, намери си любовница, която мисля че обича, не се пребира със дни, нощем ме спи в къщи почти, започна да ползва много наркотици и да прави само глупости по цяла нощ, аз все още много го обичам, но виждам че всичко вече е свършило, той не се грижи за нас нещо работи от давна но все още нещо го спира да ни остави и да си тръгне, по принцип беше невероятно добър човек даваше всичко за нас имаше невероятно много приятели и весел човек всички го обичаха и всички го искаха на работа,но изведнъж срещна това момиче тръгна по казина, наркотици, вече няма приятели нито един, у нас като дойде винаги е кисел ядосан, семейството му ми казваше че естествено аз сам виновна но се опитаха да спасят семейството ни, въпросът ми към вас е, дали трябва да се боря за него да го върна какъвто беше преди и да се опитам да спася семейството ни тъй като както казват хората брака не е за ден или година, или трябва да се откажа и да намерим нов живот за нас, ние наистина много го обичаме с децата или поне преди какъвто беше не можем да разберем любовницата му ли го направи толкова лош или наркотиците че така да ме намрази и да стане такъв, та той дори на всички наши и семейни празници не присъства нито на коледа не взе нищо на децата, но наистина беше прекрасен баща и съпруг и приятел даваше всичко за всички и ние много трудно да го оставим все още и да осъзнаем че със всички планове, бъдеще и семейството е сварено...
Едно изречение - цял роман. И кое беше "сварено .." накрая?
благодаря за съветите, по скоро пуснах темата за да получа точно тези мнения и да събера смелост да си тръгна с децата във България, понякога дори почти винаги живота не върви както на нас ни се иска и човек трябва да приеме фактите и да бъде силен, наистина много време тормоз и ще направя краката аз да кажа последната дума, благодаря ви
Без начало, и без край. Как ги пишете тия постове? Просто грамотността ви куца!

# 22
Да, разбирам терзанията. Моят мъж никога не ми е правел комплименти. И аз смятам, че не ме харесва външно... Какъв съвет бих дала, сега детето е малко. По-добре си поговорете открито и ако продължава си потърсете щастието другаде

# 23
  • София

Забрави. Щом наркотиците и хазарта са в играта... Имаш деца, за които да се грижиш.

# 24
Явно е от наркотиците всичко. Пробва ли поне веднъж да говориш открито с него по въпроса за бъдещето ви? Не мога да разбера като напише някой "в чужбина" - много ви е страх, че по държавата ще ви разпознаят ли? Кажи живеем в Швейцария или Турция, какво е това в чужбина.

# 25
  • Sofia
По никой начин не мога да разбера как си изтърпяла това нещо половин година. Аз не бих го търпяла и половин седмица. За да те уважават, трябва първо ти себе си да уважаваш. И поеми отговорност за децата си. Достатъчно голяма си, след като си ги родила. От къде накъде ще ги подлагаш на този кошмар? Твоите чувства са без значение в случая. Дори да си мислиш, че го обичаш, спасявай си децата.

# 26
Това е фалшив профил , защо им се вързвате ... как може да се информира администратора?

# 27
По каква разбрахте, че профила е фалшив?

# 28
стила на писане

# 29
Нямах нерви да прочета толкова несвързан пост. Неграмотността не прощава. И аз съм на мнение, че това е поредната пързалка.

Общи условия

Активация на акаунт