Помогнете ми с модерно име с буквата П

• 9 565
  • 145
  •   1
Отговори
# 90
То и Ваня е умалително на Иван в Русия, ама си е нормално българско име. Както и Петя. За разлика от Памела, Палома, Пени и прочие.

# 91
Щом бабата е Пепа, това ме посеща за Пепина - нехарактерно, нестандартно и .... ми звучи като малката Пепа Simple Smile Или може би правя подобна асоциация с испаноговорящите, които кръщават детето Пепито, когато е па Пепе, или Хорхито - когато е на Хорхе.. идеята е ясна. Wink
Иначе с две ръце за Пролет. Имах такава съученичка и харесвах значението на името й, както харесвах и Пролетка, или Пролетина.
Имах и колежка Павла и често си мислех, че не съм срещала друга жена с подобно име.
Иначе Пебълс Иванова, Пърлс Григорова или Парис Кръстева ми звучат невероятно Grinning

# 92
Свекървата се казва Пепа. За сега съм се насочила към Паола,Памела и Палома. Незнам...

Пепина или Пипина.  Wink

Кирил Христов има стихотворение “Пипина“. Не мога да го намеря в нета, съжалявам.

# 93
Петромила,Пола,Паша,Първолета,Петромира,Петра,Паломина,Перла,Петка...
Тези са по-нестандартни с П,без да са шокиращи😊
Аз с П , харесвам Пламена.

# 94
Петромила доста стряска, да ти кажа. Пола и Петка са, хайде няма нужда...

# 95
По-хубаво име от Пламена с П аз не можах да измисля. В допълнение ще кажа, че всички жени с това име, които познавам, са уникално красиви.

# 96
Петромила доста стряска, да ти кажа. Пола и Петка са, хайде няма нужда...
П е кофти биква 😊Не че ми харесват имената, като цяло не харесвам имена с тази буква, но може пък някое да допадне на авторката😊

# 97
  • Terra incognita
Пола? Или Рокля, по- благозвучно е 😂
Аз съм за Петя, Пламена или Полина

# 98
  • София
Приянка предложихте ли?

Пирина ,

# 99
Като каза Прианка (ЖДНБ) се сетих за Прея. Харесва ми, вярно от изгъзиците е но има красиво звучене.

# 100
  • Велико Търново
В Тайланд е често името Пачакарапорн, което на мен ми звучи абсурдно. Женско е ( или поне така мисля Simple Smile).
Мисълта ми е, че всеки народ си има "вкус и усещане" за имена , традиции и благозвучие на собствените имена. Според мен, важно е името да не срами човека, да си подхожда с презимето и фамилията и разбира се да бъде избрано от родителите! Обсъждате имената с половинките си и изберете това което усещате за най-подходящото Simple Smile ако ще това да е и Пати.

# 101
  • Terra incognita
Прианка? Това от кой индийски сериал е?
Иначе да, Пиринка и Правда, защо не и Петолъчка, са доста добра препратка към едни отминали времена.

# 102
  • Най-красивата страна
Четох един списък днес и попаднах на Палмирия.

# 103
Последните три са най-модерните Simple Smile Имам позната, която е имала колега, който се представял като Петьо. След 2-3 години разбрала, че истинското му име е Пети Конгрес (не е майтап)

# 104
Прианка Чопра е актуално селебрити и да, индийка е.

Общи условия

Активация на акаунт