Дали е време за раздяла или връзката може да се поправи ?

• 11 527
  • 255
  •   1
Отговори
# 195

Ха, другарче с екстри.. Защо пък не? Grinning

Това е капан.
Уязвима си и най-много да се влюбиш в още по-неподходящ.
На мъжете много им отърват такива варианти и все напират към тях, защото няма ангажименти, но малко жени са способни да не се обвържат емоционално.

# 196
Мина ми през ума, да ти кажа. Че може би не трябва да е точно сега

# 197
  • Street of Dreams
А, не, не съм го написала на правилното място явно. Не че те питам точно теб, да видиш в кристалното кълбо (но ако имаш такова, моля, виж все пак Grinning )
По-скоро го написах като реторичен въпрос.. че не вярвам да стане така

Мисля.. по цяла нощ, вместо да спя като нормалните хора (ма, както казахме, не съм точно от тях..не сега)

И аз риторично ти отговорих Simple Smile

# 198
Аз намерих начин да боря безсънието - аудиокнига на слушалка. Може и с машинен четец - свиква се. Поне при мен действа безотказно. Разгонва всякакви паразитни мисли. До 10-15 минути заспивам.

# 199
А, това е идея, за която нямаше да се сетя. Благодаря, много полезно предложение Simple Smile Довечера ще се пробва

# 200
Съгласен съм със Злодейда, че има вероятност Лучия да поддаде и да изгуби ценни години от живота си ! Въпреки, че тя уж осъзнава вече, че заслужава нещо много по-добро и да бъде истински щастлива ! Само, че когато чувствата "играят" и то за това казват, че любовта е сляпа, точно такива хора допускат най-много грешки ! За това е добре профилактично да влизаш в темата да четеш, дори и да не се пише вече в нея, да може да не допускаш на чувствата да замъгляват трезвата ти мисъл !

Според мен мненията на OnDiNe, които защитават и двете страни я объркват и разколебават и Лучия да не може да вземе категорично решение ! 99% от коментиралите сме категорични, че ще страдаш много с този човек и много от мненията са на хора с опит !

Почти съм сигурен, че на 8 март ще опита да се срещне с теб, да те причака някъде, за да ти подари цветя, подарък и ако нямаш намерения да се събирате, ще е най-голямата ти грешка ако приемеш подаръка и цветята. Точно и това е момента да му покажеш, колко си категорична, но ако в този момент поддадеш, това може да го надъха да продължава с опитите !

Ако не те търси на 8 март да ти подарява цветя, това ще е добър знак ! Мъжете много обичат да използват такива моменти в подобни ситуации и после ако жената откаже да приеме подарък и извинения те да се изкарват едва ли не жертва и как "хубавото което правят" не било оценено !

Ти си още толкова млада, имаш достатъчно време и за семейство (да родиш) и да намериш някой с който ще си истински щастлива, а не връзка която ще се гради върху - компромиси компромиси компромиси !!! Но в твоя случай може би ще е и по-зле !

Пробвай и това, хомеопатично е и действа много добре :

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 18:49 от Stallion001

# 201
Ммм, не, не мисля, че Ондин е "виновна" с нещо за моята нерешителност. По-скоро става въпрос за чувства, мечти, надежди.. който както иска да го нарече..Просто до сега аз съм си тръгвала, когато съм била готова. А сега не е така.
Минава ми през главата, че може нещо да измисли. А може и да не. От вчера не е писал, нито пробвал да звънне.
Дано използва времето (и сега, и изобщо) да помисли и той малко защо така е станало и къде е грешил

# 202
  • Street of Dreams
За мен нещата е хубаво да се разгледат от повече ъгли, преди да се дават крайни, категорични мнения и съвети е по-добре да се зададат въпроси. Виждам, че Лучия има върху какво да мисли и я разбирам. Просто напипах колебанията й, над които тя сама трябва да се замисли на какво се базират.

# 203
Ти просто искаш да оправиш нещата. Затова от 150 еднакви мнения, ще вземеш предвид 151-вото, което те тика в посоката, която ти подсъзнателно смяташ, че е по-добра за теб. А именно - да му дадеш шанс.

И аз съм бил в такава ситуация, но от другата страна. Знаех, че трябва да се откажа и да продължа с живота си, но единственото, което правех, бе да търся начин да се докажа отново пред нея.

Какво се надяваш да измисли? Как да се поправи и да стане такъв, какъвто е бил преди? Да се покае и да види грешките си? Знам, че това си мислиш. Той не си мисли това. В момента си мисли какво да направи, за да те манипулира и да се докопа до теб. Дори да проумее, че е нужно да промени нещо, първо ще иска да те върне обратно, а след това да работи над промяната. Нещо, което така и никога няма да се случи.

Ще ти кажа нещо, което ми казаха и на мен преди време.
Приеми, че дори и да може да се оправят нещата между вас, няма да е сега. Трябва и двамата да премислите емоциите си и да започнете на ново след няколко месеца ако толкова много се обичате. До тогава обаче - ти вече няма да го искаш.

Или за по-кратко:
Ако искаш да се опиташ да го спечелиш обратно и да го накараш да преосмисли себе си, за да се промени заради теб, а след това да сте щастливи заедно - трябва да се отдръпнеш и да приемеш, че връзката е приключила. (без надежда, че нещата ще се оправят след n на брой месеци)
Ако искаш да приключиш, забравиш и да продължиш животът си - трябва да се отдръпнеш и да приемеш, че връзката е приключила.

Та в момента имаш само един вариант, без значение крайния резултат, който целиш.

# 204
Може би не си разбрала най-важното, а и други хора ти го казаха, че такива мъже с подобен проблем НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ !

Ако се случи някакво затишие, това само може да те заблуди, че едва ли не взел, че се променил, но всъщност тези хора през това време само са потискали това чувство. След това може да изригнат и да стане още по страшно дори !

Само ще ти кажа един случаи който знам, за една баба и дядо (мъж и жена), който дядо и баба са на 70г. някъде и той не пуска бабата да отиде сама на поликлиниката на преглед от страх, че може да "срещне някой друг" и за това ходи плътно с нея НАВСЯКЪДЕ !

Патологичните ревнивци са такива през целият си живот, това е нещо вродено е ДНК-то, ние го носим още от животинската си природа, но при някои хора еволюцията не им в повлияла на това качество и то надделява и от което страдат много жени !

Аз имам мъжка котка, имал съм много котки и няма нужда да ви казвам ако има женска за какви адски боища на кълбета с други мъжки става въпрос и пазене на територията и маркиране !

# 205
Ужасно си незряла, направо инфантилна. От аватара до драмата, цялото нещо е за 20-22 годишна възраст. Направо ми е невероятно, че си жена на 28... "не съвсем зряла" била... Кога ще станеш зряла, на 60 ли? Общо взето с всичко си съгласна, накъдето духне вятърът от мненията - натам, все добричка и де факто безхарактерна. Гръбнак липсва. Ще си го прибереш несретника, в края на краищата наистина изглежда да сте един за друг - и двамата силно изоставате спрямо хронологичната възраст, и двамата на настроенийца, обичащи до болка вниманието. Ох, ах.

# 206
  • Street of Dreams
Сега аз очаквам да вземе решение на база лоялност към пишещите тук. Grinning Иначе ще й се обидят, ще я наругаят и нагрубят.

# 207
Когато са ми казвали, че някой не е за мен, само съм почвала да го харесвам повече. Smiley

# 208
  • Street of Dreams
Когато са ми казвали, че някой не е за мен, само съм почвала да го харесвам повече. Smiley

Да, това набиване на канчета и абсолютна категоричност само я кара подсъзнателно да го защитава и да се обърне към причините да е била с него. Тя просто усеща, че проблемът се разглежда само от едната страна с това повтаряне на едно и също и има вътрешен конфликт. И мен да ме нарекат безгръбначна, инфантилна и едва ли не малоумна заради това, че имам някакви чувства и не мога да щракна с пръсти и да стана принцеса, омъжена за принц, ще се замисля точно в обратна посока, защото това е повърхностно и липсва разбиране.

# 209
Woox,
Съгласна съм..ако сега се съберем, предполагам ,че резултатът би бил скарване след.. месец-два-пет

И за това съм съгласна - ако се разделим и аз се отдръпна, надали след месеци ще искам да се върна. След седмици -да, месеци..сигурно не

А под ''че може нещо да е измислил'', имах предвид за осми март конкретно. Със смесени чувства съм дали искам да го прави или не, макар с главата си да осъзнавам, че по-добре да не прави нищо.

И да, разбирам, че сега основната идея е просто да е сигурен/спокоен, че (пак) сме заедно и не съм го напуснала, а не че щото се е осъзнал. За два дни.. аз не мога да мисля, камо ли да съм осъзнала кое как и защо

Добре, нека съм инфантилна.
Разбирам, че ме съветвате за мое добро. Разбирам, че (поне от това, което ) съм описала, ситуацията съвсем не е добра и е по-добре да си тръгна.
Просто ми е трудно да го приема.
Не мисля, че значи, че чак съм идиот

Общи условия

Активация на акаунт