Имаме нужда от вас

• 9 458
  • 140
  •   1
Отговори
Здравейте. Налага се да се допитам до вас, относно лична драма. Отговорите ви ще бъдат прочетени от нас двамата, тъй като имаме огромно разногласие и всеки се мисли за прав. Отскоро живеем с половинката ми заедно. Понякога ляга да поспи следобяд за 2 часа и аз си лежа на спалнята до него и ровичкам из телефона, като съм го намалила и внимавам да не мърдам много. Много пъти съм го питала дали му преча, казва все не
 Той си пуска телевизора и заспива на него. Днес си легна да поспи за 2 часа, изморен от много работа, аз лежах до него с лаптопа и слушалка в едното ухо, но все пак намален звук. След 5 минути тръшна одеялото върху мен, стреснах се, съблече си агресивно блузата и тръшна вратата. Отиде да пие кафе и пуши, пусна си планета в другата стая, после се подстрига и дума не обели. Накрая аз зачекнах темата, че това не е нормално поведение. Моето не било нормално, пречила съм му като надигам одеялото с крака и натискам пада на лаптопа. Попитах дали не е можело като нормален вързастен да ми каже и да спра, не можело, сама да съм се сетила. Ако ми кажел да се махна в другата стая съм щяла да се нацупя... Естествено, че ако ми кажат гадно" -Махни се в другата стая", няма да ми е приятно. Нужна е тактичност. Имам усещането, че ми налага психически тормоз. Изказва се токова студено и дразнещо, че побърква. И му казах, че всичко това се равнява на това да ме удари и му хванах ръката и се ударих с нея... отидах в другата стая, имаше чаша на масата и я счупих... изкарва ме извън нерви със студената си непукистична реакция, чак аз не мога да повярвам, че счупих чаша... С него не може да се проведе нормален разговор, все като не ми отърва съм си виновна аз. И сега той продължава да си знае неговото и не ме разбира. Не мисля, че като си преуморен трябва да си го изкарваш на половинката си.

# 1
Абе вие ако реагирате като деца за такива дреболии, как например ще поемете отговорност за кредит, за дете, за общи ангажименти към роднини и приятели.
С ММ найсе години вече сме супер директни - всеки си казва болката. Например, като всяка порядъчна жена, аз тръшвам вратата на малката ни колица. Всеки път когато се случи, мъжът ми зяе, а аз се извинявам. Но не  стигаме до демонстрации колко сме сърдити. 

# 2
Абе вие ако реагирате като деца за такива дреболии, как например ще поемете отговорност за кредит, за дете, за общи ангажименти към роднини и приятели.
С ММ найсе години вече сме супер директни - всеки си казва болката. Например, като всяка порядъчна жена, аз тръшвам вратата на малката ни колица. Всеки път когато се случи, мъжът ми зяе, а аз се извинявам. Но не  стигаме до демонстрации колко сме сърдити. 
Да, но в случая, той не се извинява, защото винаги е прав и в случая точно така трябвало да реагира.

# 3
Допитвате се до тук, а защо не се допитате един друг ? Очевидно докато спи, го дразни най- малкото, аз също съм така, за това по- добре знай си, като легне, просто отиди в другата стая. Ако редовно си го изкарва на теб и за най- малкото, поговорете, обясни му кое не ти харесва и кое те наранява. Ако му е за първи път да живее с някого и трябва да се съобразява, може би това е причината да е раздразнителен. Но пък не си точни ти чивека, към който трябва да се държи така. И двамата грешите и не знаете как да се държите в дадена ситуация. За това по- добре за напред, като има нещо, сядате и си говорите спокойно с равен тон, всеки казва кое не му харесва в другия и кое би му харесало, следователно всеки се старае да се вслушва в другия и да се старае да се държи добре.

# 4
  • София/Севлиево
А защо трябва да лежиш и ти ако не ти се спи.Моят мъж на обяд също спи,е не по 2 часа,а по 30-40 минути.Но е в едната стая,а аз си седя в другата и или чета,или се ровя из нета.При положение,че аз не искам да спя не намирам смисъл да седя в същата стая.

# 5
  • София
Трудно ми е да повярвам, че темата е сериозна.

# 6
Отиде да пие кафе и пуши, пусна си планета в другата стая, после се подстрига и дума не обели.
Не можах да се сдържа, извинявам се Joy

# 7
  • Варна
Трудно ми е да повярвам, че темата е сериозна.
И на мен. Звучи абсурдно. От една страна описаната реакция е мега тъпа и безумно агресивна. От друга - защо той докато спи ти трябва да лежиш до него, а не отидеш на спокойствие в другата стая да си риташ, буташ айпада и т.н. Вардиш ли го, що ли? Не мога да вдяна, колкото и да се опитвам. И мен би ме дразнило да се опитвам да спя, а някой постоянно да шава до мен.

# 8
Ако го дразнеше най-малкото нямаше да иска да му е пуснат телевизора. Обичам да си лежа. Защо да ми е некомфортно в другата стая, която още не е добре обзаведена и не ми е удобна? Винаги съм се съобразявала с него и съм питала дали преча и винаги отговорът е, че не.

Отиде да пие кафе и пуши, пусна си планета в другата стая, после се подстрига и дума не обели.

И аз не се сдържах, затова и реагирах така.

Аз не мърдам и шавам, просто краката ми бяха свити. Явно бутона на лаптопа му е пречел, не предполагах, защото друг път като работя на лаптола, а той ляга, ме кара да не се местя в другата стая, защото не му преча.

# 9
  • София
Здравейте. Налага се да се допитам до вас, относно лична драма. Отговорите ви ще бъдат прочетени от нас двамата, тъй като имаме огромно разногласие и всеки се мисли за прав. Отскоро живеем с половинката ми заедно. Понякога ляга да поспи следобяд за 2 часа и аз си лежа на спалнята до него и ровичкам из телефона, като съм го намалила и внимавам да не мърдам много. Много пъти съм го питала дали му преча, казва все не
 Той си пуска телевизора и заспива на него. Днес си легна да поспи за 2 часа, изморен от много работа, аз лежах до него с лаптопа и слушалка в едното ухо, но все пак намален звук. След 5 минути тръшна одеялото върху мен, стреснах се, съблече си агресивно блузата и тръшна вратата. Отиде да пие кафе и пуши, пусна си планета в другата стая, после се подстрига и дума не обели. Накрая аз зачекнах темата, че това не е нормално поведение. Моето не било нормално, пречила съм му като надигам одеялото с крака и натискам пада на лаптопа. Попитах дали не е можело като нормален вързастен да ми каже и да спра, не можело, сама да съм се сетила. Ако ми кажел да се махна в другата стая съм щяла да се нацупя... Естествено, че ако ми кажат гадно" -Махни се в другата стая", няма да ми е приятно. Нужна е тактичност. Имам усещането, че ми налага психически тормоз. Изказва се токова студено и дразнещо, че побърква. И му казах, че всичко това се равнява на това да ме удари и му хванах ръката и се ударих с нея... отидах в другата стая, имаше чаша на масата и я счупих... изкарва ме извън нерви със студената си непукистична реакция, чак аз не мога да повярвам, че счупих чаша... С него не може да се проведе нормален разговор, все като не ми отърва съм си виновна аз. И сега той продължава да си знае неговото и не ме разбира. Не мисля, че като си преуморен трябва да си го изкарваш на половинката си.

Аз бих те цапнала с твоята ръка, че да ти дойде акъла в главата, ама яко и зад врата! #2gunfire
Що за тъпо държание от твоя страна- щом легне да спи човека, да се завреш до него и да почнеш да цъкаш с телефони и лаптопи?
Защо въобще трябва да ти каже да се махнеш и да го оставиш спокойно да се наспи?
Ти на 5 години ли си, че да не се сетиш?

Че и фасони, удряне с неговата ръка, чупене на чаши......все номера от турски сериали........

Не те знам на колко години си, но щом си се сетила да си играеш на семейство, нямаш извинение да се държиш като инфантил, освен ако не ти е целта на момчето да му писнеш бързо и да те опъди да си правиш изпълненията на някой с твоя акъл.

ПП. Ти не си телевизор, моме- телевизорът не шава и не се е залепил за ухото на спящия.
не мога да повярвам колко малко качествени сиви клетки се мотаят в главицата ти!

# 10
Ако го дразнеше най-малкото нямаше да иска да му е пуснат телевизора. Обичам да си лежа. Защо да ми е некомфортно в другата стая, която още не е добре обзаведена и не ми е удобна? Винаги съм се съобразявала с него и съм питала дали преча и винаги отговорът е, че не.

Е за два часа толкова ще преживееш да седиш в другата стая и да си намериш някакво занимание, не е толкова много време. Щом винаги се съобразяваш с него, защо тогава сама не се сещаш, че му пречиш, дори и когато на въпроса ти отговаря с "не" и избираш комфорта да си лежиш ? Ако ти каже да се преместиш, сигурно пък ще се нацупиш и ти ще си пуснеш " Планета".....

# 11
Ако си пусне планета в коята и да е стая няма да се мъча с него, ако ще е да е най-хубавия човек.

# 12
Ударила си се с ръката му, счупила си чаша и обясняваш, че той е агресивен Joy
Куца ви връзката, това е.

# 13

Е за два часа толкова ще преживееш да седиш в другата стая и да си намериш някакво занимание, не е толкова много време. Щом винаги се съобразяваш с него, защо тогава сама не се сещаш, че му пречиш, дори и когато на въпроса ти отговаря с "не" и избираш комфорта да си лежиш ? Ако ти каже да се преместиш, сигурно пък ще се нацупиш и ти ще си пуснеш " Планета".....
А не е ли по-добре да спре винаги да се съобразява с него?

# 14
Това са дреболии... Като му пречи се съобрази, голямото важно, че ще си в другата стая. В крайна сметка всеки има различен сън, мен не можеш да ме събудиш и да искаш, но явно той не е така. А и в крайна сметка доколкото разбрах момчето ляга в спалнята. Ако беше в хола е друга бира и тогава трябва да се сеобразява, но той къде да отиде да спи нормално. Даже телевизор е пуснал за да поема част от шума, но явно не е достатъчно.
Иначе и двамата сте постъпили супер тъпо, компромиси трябват и според мен не сте един за друг щом нямате желание този елементарен "проблем" да решите заедно.

Общи условия

Активация на акаунт