Имаме нужда от вас

• 9 472
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
Как си представяте тази двойка като възникне сериозен проблем ?

# 136
В детската градина ли сте двамата?
И той не изглежда читав, и ти преиграваш.
Като че ли липсва нормално човешко отношение и комуникация.

# 137
Здравейте,

Липсва ви нормално отношение един към друг.
Мъжете са малко по - странни в това отношение.
При проблем сядате на масата и говорите директно, разяснявайте проблемите си.
Правите компромиси ако не можете да се разберете толкова.
Опитай се да поставиш от негова гледна точка какво го гризе, така му кажи и той да се постави на твоето място.
Посочете грешките и ги коригирайте.
Леглото ви толкова ли е малко? Ако да, вземете си по - голямо.

Успех Simple Smile

# 138
  • Пловдив
Това, което щях да напиша е, защо по дяволите след като той легне да спи ти седиш до него? Ако заплаче да го успокоиш или да му дадеш мляко? Но това вече е написано. Какво правиш ти когато той е на работа? Работиш ли? След като е преуморен, остави го да си почине на спокойствие. Не оправдавам и него. Съвсем нормално може да ти каже да отидеш в другата стая, защото не може да спи на спокойствие от теб, ама предполагам, че и това ще доведе до чупене на чаши. Изглеждаш като тотално обсебена, без собствени интереси и хобита, с които да се занимаваш. Ако да, намери си ги, седнете и поговорете, обсъдете ситуациите, които ви дразнят. Казали са ти вече, че липсва комуникация, според мен също.

# 139
И двете реакции са пресилени и говорят за не добра комуникация в двойката и не добро възпитание.Само като прочетох ,че си е пуснал"планета",ясно какво е нивото.Но все пак трябва да се говори кой какво не харесва.Между другото и аз спя леко и трудно заспивам,затова ставам зла като ме събудят.

# 140
Поведението и на двама ви е доста инфантилно. Честно и аз недоумявам защо трябва да лежиш до него.
Но има една съседна тема за червените лампички и си мисля, че трябва да се замислиш върху ситуацията. И моят бивш беше от тези, които смятаха, че аз трябва да се "сещам". Не той да ми казва, ами ей така, на мен отвътре да ми идва да знам на него какво му се иска постоянно. И да, караниците ни са били за също толкова абсурдни неща понякога. Познай защо е бивш. Накрая ми писна да живея в постоянен страх, нонстоп премислях всяко нещо, което правя, дали ще е ок за него и въпреки това все не успявах, все бях сбъркала нещо.
Имай го предвид, ако зачестят тези ситуации, че все по-зле ще става и не се лъжи да създаваш семейство с такъв човек.

Общи условия

Активация на акаунт