Имаме нужда от вас

• 9 476
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
  • София
В това, че нарочно не й казва "пречиш ми", а напротив- казва "не", после я изкарва нея виновна, че не се е сетила.
В това, че може да смаже другия с думи и кофти поведение. Тя откъде знае?
В спокойствието и хладнокръвието, които проявява, след като вече я е изкарал извън кожата й.
В манипулативността му- тя е виновна, че не се е сетила, след като й е казал "не ми пречиш" няколко пъти.

# 106
  • Terra incognita
Голям тормоз, голямо нещо 😂
Извинявайте, ама що за човек трябва да си, за да се вреш в едно легло със спящ такъв? Грешка е, че не е бил директен, но, обикновено, когато на човек нещо не му е приятно и го дразни, то си личи и без да го казва.

# 107
Бре, да си спокоен и хладнокръвен, докато другия изпада в истерия, било тормоз. А какво, и той ли да почне да троши и да си бие главата в стената, че да няма психически тормоз? Аз не виждам как може да е равнопоставен на авторката по драматизъм.

# 108
  • Варна
Абе, на човека сигурно му е дошло до гуша от разправии и просто е искал да си поспи. Дал си е сметка, че каже ли й да отиде в другата стая, гаранция скандалът му е в кърпа вързан или поне демонстративно мусене в стил "ти не ме обичаш". Затова не си е отворил устата. Но не би. Няма отървия, братче.

# 109
Отвратителен мъж. Хем не му пречат, хем му пречат. 100% е виновен той. Нахал.

# 110
  • София
Ами не, той драматизира и реагира рязко и бурно, а след като вече с поведението си я докара до предел, хоп- става спокоен.

Що за човек трябва да си, за да казваш 15 пъти "не ми пречиш" само и само за да можеш после да се заядеш с другия... и да си измиеш ръцете с неговите реакции. Чисто манипулативно поведение има тоя женчо от малък още. Дано авторката се усети и не вярва на първосигналните мнения, че тя е скандалджийката.

# 111
  • Terra incognita
Подобни изблици, като тези на авторката, са характерни за истерични жени.
А пък, като добавим и това, че няма елементарна съобразителност...
Спящ човек се оставя на спокойствие, това се учи първите 7г, няма нужда някой да ти го казва изрично.

# 112
  • Варна
Едва ли е казал, че не му пречи само с цел да му падне сгоден случай да се заяде. Това може да стане по всякакъв повод. Премълчал е щото не е искал разправии, на мен на това ми прилича.

Драматизира и реагира рязко ама и тя не му отстъпва. Че и посуда троши.

# 113
  • София
Подобни изблици, като тези на авторката, са характерни за истерични жени.
И за такива, живеещи с крейзимейкъри, които никога не са виновни, винаги някой друг им е виновен и са направили или не са направили нещо, щото другият еди- кво си. Както в случая, впрочем.

Другото е субективно. Има хора, на които не им пречи да спят, а другият да си чете нещо.

# 114
Не, изобщо, повярвай няма нищо общо с това той да те удари!!! Това, че си се плеснала е страшна глупост, както и това, че си счупила чашата.

Вина имате и двамата,
той защото ти казва едно, а мисли друго,
 а ти щом знаеш, че му пречиш и иска да си поспи  не се намистай до него и го остави да си спи спокойно.

# 115
  • Terra incognita
Абе, какъв крейзимейкър, човекът иска да се наспи и не му се разправя с простотии.
Да не търсим под вола теле. Момичето ми изглежда като класическата лепка, която, ако я помолиш за миг спокойствие, би вдигнала врява до небесата, ала "ти не ме обичаш".

# 116
  • София
За мен е такъв, това виждам от написаното.

# 117
Точно това е crazymaker, човек, който те подлудява, но седи ни лук ял, ни лук мирисал, докато ти се нервираш.
Пасивно-агресивен крейзимейкър.
Момичето си е напълно наред. Ако беше дори малко виновна, нямаше да започне с предистория как се е интересувала пречи ли.

# 118
  • Terra incognita
Ако беше изпотрошил комплект чинии, нямаше да е крейзимейкър? Това ли трябваше да направи? Не изглежда съзнателно да е търсил конфликт. По- скоро е от онези мъже, които траят, за да не откачи милото, заради поредната глупост. Но не е издържал на напъна.

# 119
Аз живях с такъв 15 години. Докара ме до тотален разпад на личността. 3 години ми отне да се съвзема и сигурно цял живот ще си носия белезите. Изобщо не визирам конкретната ситуация, а това, че мачка с думи и поведение, отношение...Това е pattern, не е реакция на ситуация. Прощават се грешки, не поведенчески и характерови модели.
Силно подозирам, че индивидът няма дълготрайни близки приятелства, не е разговорлив, не влиза открито в конфликт а провокира пасивно с цел другата страна да изпусне контрола и да я изкара откачалка или най-малкото виновна. За всичко. Прекален интроверт и темерут на пръв  поглед, а в основата си е с психопатични наклонности. Дано да греша ...

Общи условия

Активация на акаунт