Имаме нужда от вас

• 9 460
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
Ако легна да спя, хич няма да те търпя да си в стаята, камо ли да ми се буташ в леглото с телефон/лаптоп.
Ти си виновна!

За Планета - ами може и тя да слуша чалга. Naughty

# 16
  • София

Да, но в случая, той не се извинява, защото винаги е прав и в случая точно така трябвало да реагира.

Тези с манията за величие са най-забавни като има кой да им се връзва.

# 17
Пък аз като прочетох заглавието помислих, че търсят някоя рядка кръвна група за след два часа.
Те...

# 18
Ако спи и искаш да лежиш при него, но ти каже, че не му е комфортно и предпочита сам такъв цирк ще му спретнеш, че не си желана, че си пренебрегната, че Путин е направил конспирация......
Ами и аз бих се ядосал, също спя следобеда, около час и не търпя шумове около мен, този ми е най-сладкия сън, лесно е да се сетиш, че пречиш, защото явно човека не иска да те засегне, ако ти го каже. Че и циркове, ударила се с неговата ръка, чаша чупила, абе ти сериозно ли?! Пусни си студен душ, охлади се, що за изблици.
Не, не си права!

# 19
Е, явно се е сетила, че може да пречи и изрично го е питала. Казал е, че не му пречи.
Нормалната, човешка реакция, когато започне да му пречи е да каже - пречиш ми, не мога да спя, иди в другата стая.
Хората не са животни и общуват с думи.

Господине, щом четете - дръжте се като възрастен човек, кажете с нормален тон какво искате, хората около вас не четат мисли.

# 20
Това ми звучи като оплакване от 3г дете, а не от възрастен човек във връзка. Не можете да се разберете по такъв въпрос и да се държите като големи хора ? На колко години сте ? Единият става да слуша чалга, другият троши чаши в съседство... Веселба !

# 21
Надигала одеалто с крака и натискала пада???
Този се е изнервил от нещо, но то само ще си излезе наяве.
Живеете от скоро заедно, а той вместо да е влюбен и да ти се радва, търси поводи за разправии.

# 22
  • София
НСЧ, като четеш повествованието, дали пък човекът от немай къде не е казвал, че не му пречи, когато го е питала?
Щото, да ти лежи някой до теб с едната слушалка в ухото и леко намален звук, че и да ти шава, защото буден човек няма как да не го прави поне през 3 минути, трябва да си от онези щастливци, които спят като пънове и да им цепиш дърва на задника, няма да усетят.

Всъщност, ти прочете ли причината да се вре при него момата- не ѝ било комфортно да отиде в другата стая, че не била обзаведено достатъчно. Mr. Green

МарианкаМ, ти наистина ли би се радвала на някой, който умишлено ти пречи да се наспиш, знаейки че си се скапала от работа и имаш нужда да си починеш? newsm78

# 23
Надигала одеалто с крака и натискала пада???
Този се е изнервил от нещо, но то само ще си излезе наяве.
Живеете от скоро заедно, а той вместо да е влюбен и да ти се радва, търси поводи за разправии.

И за какво да ѝ се радва?
Че се е навряла без да спи при него и му пречи?
Нищо радостно не виждам аз.

# 24
Явно си нямате по - сериозни проблеми. И на мен ми е трудно да повярвам, че не е накакъв майтап тая тема. Че чак сте решили и форума да занимавате с подобни простотии.
И все пак ако трябва да отговоря сериозно: ако съм решила да спя и някой ми трака, ще се издразня. Ако мъжът ми ми е казал, че не му преча, но след това реагира по подобен начин няма да го приема за нормално.
Я си пуснете планета и не се занимавайте с глупости Joy

# 25
Отиде да пие кафе и пуши, пусна си планета в другата стая, после се подстрига и дума не обели.
Не можах да се сдържа, извинявам се Joy
И си представям някой оборотен нацепен батка с татуировки, който не знае защо Славейков веднъж е Пенчо, веднъж Петко...
Съжалявам, и аз не се сдържах.

# 26
  • Варна
Майтап няма, ако ми се спи, да не говорим ако съм задрямала и някой ме събуди съм изключително зла. Много мразя да ме будят аварийно, ама много! Може да ми е много мил сгафилият и пак да го насмета зверски, ако ме събуди с подритване, побутване и т.н., докато си човърка лаптопа.

# 27
Тя каза, че уморен от работа бил.
Много неприятно е, когато се унасяш, някой да мръдне предпазливо до теб.
След като няма да спиш и няма да се гушиш в него, взимаш си лаптопа и го оставяш да почива.

# 28
В случая клоня към страната на мъжа ти. Човека може точно в момента да е имал нужда от пълна тишина, което опитвайки се да заспи не получава и се изнервя максимално, а ти примерно си произвеждала повече шум от обикновено. Също не разбирам защо трябва да му се качиш на главата, толкова ли няма какво друго да правиш? Драматичните действия с удрянето и чупенето няма да ги коментирам. Заставам на негова страна в случая, защото знам какво е да не можеш да заспиш понеже половинката ти грам не се усеща, че пречи, дори с едно цъкване на мишката примерно- мен лично ме влудява. Варианта да не иска да ти каже както вече споменаха, въобще не е невъзможен особено ако си се "удряла с ръката му" преди и реагираш по такъв начин.

# 29
Само крайно несъобразителен човек няма да се усети, че звуците от цъкането на телефона, лаптопа, слушалките и повдигането на завивката дразнят. Крайно съобразителен егоист би стоял и пречил до ухото на спящ човек. А той се е опитал да я игнорира, заспивайки на телевизор.
Разбирам го, защото и аз не търпя подобно поведение и ако заспя на подобен дразнещ шум с цел да не обидя половинката, и се стресна по някое време, определено тръшването на вратата ще е минимумът (защото не слушам чалгия и не пуша).
Да стоиш и цъкаш до уморен от работа човек, който се опитва да си почине, е крайна наглост според моите разбирания. А циркове с чупене на чаши и т.н. биха ме накарали да изгоня въпросния от апартамента ми (или ако аз живея при него - да напусна апартамента). Циркаджии не търпя.

Последна редакция: нд, 24 мар 2019, 21:53 от _Зизy_

Общи условия

Активация на акаунт