Дали е време за раздяла или връзката може да се поправи ?

• 11 582
  • 255
  •   1
Отговори
# 75
На мен не ми звучи като лош човек - а, да, не съм майка му! - а несигурен в теб. Някога и аз попоглеждах телефона на ММ Flushed, но после загубих интерес (приспа ми се бдителността Smiley). Може и при него да отмине това, но и от теб зависи.

# 76
Ето ти и едно мъжко мнение, познавам си добре стадото и за жалост този коч не е твоят и ще ти кажа защо е добре да си намериш друг !

Тук не само, че не виждам да гори пламък в тази връзка, но по-големият проблем е ако се обвържеш с този човек официално и заживеете заедно. Той ще ти стъжни живота и дори е много възможно да си част от статистиката за жертви на домашен тормоз !

Той щом още от начало ти рови в телефона и съм убеден, че място не може да си намери, докато не ти прерови телефона и не ти дава никакво лично пространство, ГАРАНТИРАМ ТИ МНОГО ТЕЖКИ МОМЕНТИ С ТОЗИ ЧОВЕК, АКО СЕ ОБВЪРЖЕШ С НЕГО !

Направо се радвай, че ще се разделите, защото щеше много да страдаш и да съжаляваш за избора си.

На всички необвързани още момичета винаги съм казвал, първото нещо, което трябва да гледате в един мъж от към качества е да няма патологична ревност, която ще ви донесе само и единствено страдания !!!

Много се надявам да ме послушаш, защото това което е било от към лоши моменти, ще е нищо с това което те чака ако се обвържеш с този човек !

# 77
Така е наистина Stallion001. Подписвам се под мнението ти.

# 78
Василена провокира и гледа сеир. Не и се връзвайте  Crazy

Да, Лучия, успях! При мен беше още по-сложно, преминах през тежък развод, имах дете на 2 години тогава, ноо успях. С днешна дата съм щастлива, имам ново семейство и второ дете.
Млада си, интелигентна си, действай! Не се задоволявай с нещо по-малко от това да си щастлива и спокойна!

# 79
Какви странни животни сме хората, значи.. Хем не искаш един човек, а не го пускаш..че даже и като си тръгне той от теб, почваш да ревеш за него
(това към woox и Ари, които споделиха такъв опит)

Lorelada, аз съвсем не казвам, че е лош човек, макар на моменти да е дребнав и злобен. И да, уточнила съм в началото, че е имал повод.. Но това е било юли/август 2017. От тогава до сега..си е същото. Ровенето беше спряно последните 2-3 месеца само, иначе си стоеше периодично. Не знам дали след още година, примерно, би се свело до, да кажем, 1 път годишно, или не би имало разлика.
(отделно, че тъкмо сме били в началото на тази връзка, има-няма на месец)

Stallion001,  благодаря ти за (още едната) мъжка гледна точка. Хубаво е да видя, че и мъжете мислите така Simple Smile

Екатерина, поздравления! Искрено се радвам, че нещата са ти се получили! Ти си положителен пример и надежда :*

# 80
Това поведение дори не се свежда само до връзките. Заложено си е на първично ниво.
Когато децата имат една играчка, която не използват изобщо, още щом я дадеш на друго дете, те веднага си я искат обратно. И животните са така. И възрастните хора са така с всякакви вещи.

# 81
Абе, защо не зарежете "личното пространство" наречено телефон, и не общуване с хора Само реално?! Толкова главоболия и проблеми ще си спестите...

# 82
В тази среда тук не съм намерила хора/приятели, с които да ми е приятно да общувам на живо. За гаджета - намирала съм, грешила съм Simple Smile

# 83
Абе, защо не зарежете "личното пространство" наречено телефон, и не общуване с хора Само реално?! Толкова главоболия и проблеми ще си спестите...

По-лесно да се каже, отколкото да се направи.

# 84
  • Street of Dreams
Аз лично съм на коренно различно мнение относно "личното пространство" и ревността. Към ревността съм станала много толерантна и не мисля, че уважаващ себе си мъж ще е ок с това приятелката му да си чати с разни мъже, били те и на хиляди км (моят се дразни адски много от същото). Дори да не му го признавам, съм наясно, че мъжете не пишат с една жена просто ей така, а имат някаква тайна надежда. И ако В. усеща, ще не ти е достатъчен, било то и емоционално + несигурност, е съвсем нормално да се побърква. Проблемът е точно в това - той не ти е достатъчен. Написах го още в първия си пост. Намери си или по-широкоскроен мъж, който да е ок с чатовете ти или някой, с когото няма да имаш нужда от тях. Тази връзка е мъчение за всички.

# 85
Хм, може и права да си, не мога да преценя. Но искам да обясня, че аз НЕ пиша само с мъже, и не са свалки. Мисля, че е нормално човек да поддържа някакви контакти - бивши колеги, състуденти, съученици, колеги от бригада или каквото още там. Не вярвам да има човек, който грам да не общува с други (и от двата пола) и само партньорът му да му е 100 % достатъчен.
Освен това казах, че разговорите с мъже ги бях ограничила почти до минимум за последната година

# 86
Дори да не му го признавам, съм наясно, че мъжете не пишат с една жена просто ей така, а имат някаква тайна надежда.

Хем съм съгласен с това твърдение, хем не съм. И ще ти кажа защо.
Съгласен съм, защото наистина повечето мъже имат задни мисли към комуникацията си с една жена.
Не съм съгласен, защото има и такива, които нямат. Аз лично имам много приятелки, с които мога да си комуникирам и имам единствено и само приятелски намерения към тях. Ако не намирам една жена за сексуално привлекателна, веднага отива в списъка с приятели. А както знаем, жените рядко подхождат към мъж, който не показва някакво привличане, от страх да не бъдат отхвърлени (това е друга тема на разговор).

# 87
Някои от коментиращите тук не разбират,  че такива хора и в случая говорим за такъв човек, за който всеки неин чат с който и да е му бърка в г***. Ами представете си, че момичето си има приятели мъже с които се знаят още от деца (примерно) и такива ревници слагат забрани и ултиматуми и тя трябва да си прекъсне приятелствата си заради него. Освен това със сигурност и писането с приятелки ще е проблем, той ще иска да види и тези чатове, което е абсолютно задушаване и отнемане на лично пространство.

Една жена винаги ще има какво да си каже с нейна приятелка, което не е приятно да го чете и той, освен това тя може да обсъжда и него с някоя приятелка. Но това нещо ще се прехвърли и в реалният живот. Примерно да не и дава да излиза в приятелки по женски !

Това с ограниченията на чатовете не е най-големият проблем, но това е индикация за други неща, които биха последвали ! Утре може да си намери работа, но да е сред мъже и той да я накара да напусне, но има и много по-неприятни неща от това.

Ей тея дума са много лоша индикация, аз като мъж никога не бих казал подобно нещо да любимата си жена, дори и с ирония:

Цитат
От друга страна, вчера примерно ми казва - хем ме вбесяваш и искам да те удуша, хем не искам да те гледам тъжна, хайде, усмихни ми се малко.

Не е нормално един мъж да говори такива неща, било и иронично. Това което ни разказа авторката, което се случва в самото начало, още не са и живели дълго заедно, а нямам съмнения, че занапред ще става само по-зле !

Почти всички случаи на насилници, те никога не са проявявали изродските си качества в самото начало, иначче щеше ли да има толкова жени, които да се омъжват за такива и да и да раждат деца от тях !

Аз не случайно говоря в перспектива и опасният ми, а не само това което е в момента !

# 88
  • Street of Dreams
v00x
Това е опционално и аз не наблягам на това, както виждаш, а че той знае, че на нея нещо й липсва.

Що се отнася до другото - ако жена ти е силно привлекателна (особено в очите ти), трудно ще приемеш, че Иван и Петър я приемат като партия за шах примерно. Да не говорим, ако си ревнив.

Има си начини за справяне с ревността, стига връзката да има стабилна основа и бъдеще.

# 89
v00x
Това е опционално и аз не наблягам на това, както виждаш, а че той знае, че на нея нещо й липсва.

Що се отнася до другото - ако жена ти е силно привлекателна (особено в очите ти), трудно ще приемеш, че Иван и Петър я приемат като партия за шах примерно. Да не говорим, ако си ревнив.

Има си начини за справяне с ревността, стига връзката да има стабилна основа и бъдеще.
Това ме разсмя и натъжи едновременно .... Sad

Справянето е "живот във клетка" и фередже ....

Явно моята майка е много смотана и не можа да се справи с един комплексиран ревнивец, който знае как да направи една жена нещастна и да я тормози !

Не ми хареса това изказване, което може да подведе много жени. Естествено нормално е човек да изпитва ревност ако обича партньора си, но ние говорим за проблемните патологични  ревнивци !

Не забравяйте и другият фактор - "много по-младата жена", този мъж колкото повече остарява, ревността му ще става още по-голяма и параноята и комплексите ще го гонят здраво.

И не забравяйте, че една връзка се гради върху доверието и ако една двойка постоянно се следят и не си вярват, това няма да доведе до нищо добро !

Общи условия

Активация на акаунт