До колко ви се бъркат бившите съпрузи

• 7 232
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
То вече станахме досадни на другите,но аз наистина немога да те
разбера от къде идва тази неприязън към всички нас.
Единствената с фрапиращите и крайните изказвания си Ти.
Нито се оправдавам,нито пък изтъквам...само споделих по темата,
защото имам бивш.
Да ти кажа забелязвам  разлика в детето си...по-самоуверена е,по-самостоятелна.Жалко че раздялата е причината за това,де.
Говоря и че могат да се допускат грешки в младостта(никой не е застрахован,всички се влюбваме),но е недопустимо и не трябва цял живот да плащаш за тях.
Хайде със здраве,и по-малко злоба,моля.

# 76

Да ти кажа забелязвам  разлика в детето си...по-самоуверена е,по-самостоятелна.Жалко че раздялата е причината за това,де.

Същото забелязах и аз с моите деца. Сякаш се събудиха тези деца, откакто се разделихме с баща им. Станаха и по-отговорни, пу пу никакви проблеми нямам с тях засега, но кой знае...

# 77
И моето дете порасна след раздялата ни със създателя му, но на мен ми е гузно. Сега, толкова години по-късно все още се опитвам да компенсирам онова време. Това чувство за вина се отразява и на малкото ми дете. На 7 е, а е толкова незряло, несамостоятелно и инфантилно, че на моменти е направо стресиращо.  Confused

# 78
anonymiss, и аз не разбирам логиката ти и защо така настървено нападаш хора с различно от твоето мнение. Егоистично би било, ако майката не се опитва да приобщи дущеря си към бащата, а не обратното. И все пак никой не знае историята в детайли, за да съди от един пост.

# 79

Същото забелязах и аз с моите деца. Сякаш се събудиха тези деца, откакто се разделихме с баща им. Станаха и по-отговорни, пу пу никакви проблеми нямам с тях засега, но кой знае...

Споделям същото. Не е жалко, че раздялата е причината, в случаи когато тя е лекарството Simple Smile В тази връзка, никак не се бутам да приобщавам, ако те не желаят. Съдействам, но не притискам.

# 80
  • София
"всичко което аз не бях"  - знаеш ли това е основната линия в теб, която ме отблъсква. Моделираш детето си насилствено какво да бъде и какво да не бъде според твои представи и очаквания, учиш го да е длъжно на родителите си, че не е важно какво то иска, а е важно единствено според теб...
Олеле майко, съвсем изплиска легена.
Ако смятам, че детето ми е агресивно (да, знам, вината се смята, че е изцяло и единствено моя), не ми е работа да коригирам това, така ли?
Златното яйце се оставя да се развива свободно, независимо от твоето мнение. Нищо, че си му родител и отговаряш за него до 18 г.

# 81
"всичко което аз не бях"  - знаеш ли това е основната линия в теб, която ме отблъсква. Моделираш детето си насилствено какво да бъде и какво да не бъде според твои представи и очаквания, учиш го да е длъжно на родителите си, че не е важно какво то иска, а е важно единствено според теб...
Олеле майко, съвсем изплиска легена.
Ако смятам, че детето ми е агресивно (да, знам, вината се смята, че е изцяло и единствено моя), не ми е работа да коригирам това, така ли?
Златното яйце се оставя да се развива свободно, независимо от твоето мнение. Нищо, че си му родител и отговаряш за него до 18 г.
Залиташ сериозно към крайности. Ако ти е трудно да проумееш, че всяко нещо, включително отглеждане на дете и възпитание, има баланс и тънка граница, то не съм аз човека да ти го разяснявам. Wink

# 82
  • София
Като те чета, за теб ни баланс, ни граница има в нападите, та какво ли можеш да обясниш, дори и да искаш? newsm78

# 83
Като те чета, за теб ни баланс, ни граница има в нападите, та какво ли можеш да обясниш, дори и да искаш? newsm78
На теб специално нищо няма смисъл да ти се обяснява. Все едно да спориш с радио. Joy

# 84
  • София
Скрит текст:
На теб специално нищо няма смисъл да ти се обяснява. Все едно да спориш с радио. Joy

От радиото все нещо можеш да научиш, ама от развалена грамофонна плоча- не. Joy

# 85
Скрит текст:

От радиото все нещо можеш да научиш, ама от развалена грамофонна плоча- не. Joy
Пускай си радиото тогава и спри да се занимаваш с мен Simple Smile

# 86
  • София
По-добре ще е да пише в темата за неродения Петко и какви ужасни неща могат да му се случат.

# 87
По-добре ще е да пише в темата за неродения Петко и какви ужасни неща могат да му се случат.
По-добре ще е ако пишеш нещо, да има връзка с темата тук. Ако искаш можеш да отвориш нова тема в която да се заяждате с някой за спорта. Wink

# 88
  • София
Щото твоите писания имат много общо с основната тема. Да обясняваш как е смазана самооценката на детето само защото е побутнато да ходи някъде...а сега вече няма нужда от побутване.
Имаме хепи енд, обаче на теб ти трябва навиване "ами ако..." Затова те изпращам в другата тема, да си споделиш всички опасения накуп

# 89
Щото твоите писания имат много общо с основната тема. Да обясняваш как е смазана самооценката на детето само защото е побутнато да ходи някъде...а сега вече няма нужда от побутване.
Имаме хепи енд, обаче на теб ти трябва навиване "ами ако..." Затова те изпращам в другата тема, да си споделиш всички опасения накуп

Изопачавай колкото си щеш ситуацията. Аз бих те пратила някъде другъде, ама тука трябва да съм примерна ...Joy

Общи условия

Активация на акаунт