Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 952
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Бургас
Чета книги.

# 1 636
Чаша чай, после тъмна и тиха стая.

# 1 637
Нямам специален трик. Приспивам малкия, оправям каквото има за оправяне. Лягам ровя се малко из нета и хоп заспивам.

# 1 638
  • София
Гледам телевизия

# 1 639
За да заспя лесно или си пускам филм или си чета няколко статии в нета

# 1 640
Сигурно доста от темата съм изпуснала, но ще се върна да прочета.

Относно въпроса, който видях - трикът ми за бързо заспиване и прекрасен сън е в удобството на матрака ми. Никога не съм вярвала, че удобен и подходящ за нуждите матрак може да подобри неимоверно качеството на съня, а и оттам да повлияе позитивно на настроението и на работата ми.

Не съм сравнявала характеристиките на моя матрак с тези на Магнифлекс, защото не съм ги виждала в реални магазини тук, където живея, но ако има в София ще отида непременно да ги пробвам, че ще ми трябват.

# 1 641
Имате ли свои трикове, чрез които заспивате по-лесно? - Като започна да си чета ел. книга Wink А най-бързо и лесно заспивам, като си гушна някое от децата. Последно време е най-малката ми любов Heart

# 1 642
Лягам си по едно и също време всяка вечер на по-хладно. Ако не  успея да заспя, прилагам правилото 4-7-8. Не съм го измислила, но съм си го присвоила и ми помага. 4сек. вдишвам въздух през носа, 7сек.-го задържам и 8сек.-го издишвам през устата. Повтаря се няколко пъти и тялото се отпуска.

# 1 643
  • София
Чета книга

# 1 644
Започвам да броя наум и заспивам. Естествено - тъмна стая, нормална температура, без шум /ТВ, музика или каквото и да е друго нещо от сорта/.

# 1 645
Чета книга...

# 1 646
  • русе
Затварям очи и започвам да планирам някое предстоящо събитие или просто си мисля за нещо хубаво,така тялото ми се отпуска и заспивам неусетно...

# 1 647
Винаги заспивам на телевизор, без него трудно заспивам

# 1 648
Без осветление, ТВ. Тъмно и тихо. Така заспивам най-бързо.

# 1 649
Не прекалявам с храна и напитки след 18 часа, трябва да ми е тъмно, тихо, нито топло, нито студено 🙂

Общи условия

Активация на акаунт