Кошмари в кухнята - 3 тема

• 85 161
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 360
  • Sunshine state
Аз сякаш видях Деян Донков в рекламата на "Черешката"... Thinking
Пак ли? Тоз вече няколко пъти участвс. До пукване ги въртят. Жалко, че спряха Колмарите. Не, че бяха супер интересни, ама ги предпочитам пред Черешката.

# 361

Аз продължавам Инспекцията след Манчев. 😁 Днес посетихме ресторант" Крушунска среща". Останахме много доволни. Работят с неговото меню, без топла витрината. Обслужването беше бързо и любезно, а една от сладураните сестри беше на скарата.

# 362
Аз гледам Черешката, но не мисля да гледам седмицата с Ивана от Женени от пръв поглед. Не я харесвам, не вярвам, че тя може да готви и като цяло - предпочитам да не се натоварвам с човек, който ми е антипатичен.

Я си представи Черешката с Фазо Wink

# 363
У Симеоново ли? С материали на клиента ли ще е вечерята?

# 364
Под някой мост - ще готви на открит огън, супа с вода от близкия канал, по рецепта на Беър Грилс...

# 365
  • Sunshine state
А Танчето на метри от него на газово котлонче ще пържи пилешки дроб. 😂

# 366
  • София
Предаването явно не е свършило, защото го рекламират на 31.05.

# 367
Тук зад нашия блок има едно заведение кандидат за Кошмарите , имат хубава лятна градина и детски кът, но обслужването и храната са под всякаква критика. Как да ги запиша 😂

Лисан ще прави с чужда пита помен, ако участва в Черешката. Както си прави по принцип де..

# 368
Момичета, мина реклама на епизода на Кошмарите от тази седмица. Собственикът ми се вижда познат от някъде. Дали не съм го гледала в Предай нататък?

# 369
Тези готвят в коридор,не в кухня.Ужас.

# 370
  • Sunshine state
Кухнята е много малка, но пък не е кочина и си личи, че храната не е лоша. Искат малко помощ хората и вярвам, че ще изпълняват. 👍🏻

# 371
 То и първият Щастливец тук беше с такова  кухньо коридорче, а докъде се развиха.

# 372
  • Sunshine state
Евала на хората! Направо ми се прииска да посетя заведението. 👍🏻

# 373
  • Пловдив
Много чисти и невинни хора, неподправен и искрен ентусиазъм, заслужават да си оправят заведението. Мъжа е голям мил сладур, чак Манчев се просълзи.

# 374
Един от най-хубавите епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт