Кошмари в кухнята - 3 тема

• 84 128
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Имат сайт. Пише, че започват работа от 01.04.2021 г. Къщичките изглеждат добре. Поне отвън.

# 961
Това "шийт, шийт...." на Манчев ми дойде в повече с викането му. Жените едва ли имаха общо с менюто. Не може без замразено, но верно не на цели бутове. Посетителите бяха за пред камерите определено
Няма как да се предвиди колко човека ще има Посетители на ден , за да сготвят дивеча от по-рано който Определено не става за аламинут.

# 962
  • Mediterraneo
Много преигра Манчев в отношението си към готвачките! Да ги накара дори да се чувстват гузни, че получават заплата! Голям мениджър на персонал, няма що!

# 963
  • Далечният изток
Имат сайт. Пише, че започват работа от 01.04.2021 г. Къщичките изглеждат добре. Поне отвън.
Благодаря! Ще ровя пак. Иска ми се да ги посетя. Далече ми е, но ми хареса мястото.

# 964
  • Sofia
Много преигра Манчев в отношението си към готвачките! Да ги накара дори да се чувстват гузни, че получават заплата! Голям мениджър на персонал, няма що!

Да, жените пак се сдържаха някак...но масово е такова нивото. Какво очаква той от женици пред пенсия, които само се молят да си изкарат годините за стаж. Според него в тези ситуации дали ще посмеят да се противопоставят на шефа си ...

# 965
  • София
Благодаря! Ще ровя пак. Иска ми се да ги посетя. Далече ми е, но ми хареса мястото.

http://www.vsromantica.com/

# 966
  • Далечният изток

http://www.vsromantica.com/
Да, мерси, точно този сайт снощи не работеше, днес влязох.

# 967
И аз разглеждах сайта вчера, набелязах за посещение тази година, но след поста на еликсир...давам назад, принцеси за 20 кинта - мне, мерси.
Инак за дивеча има оправия - където сме ходили ни се даваше меню, например с агнешко на пещ - от днес за утре  заявка. И според желанието, правят порциите. Логично е, все пак някои ястия изискват дълго готвене 👌

# 968
Самото място е уникално, като природа. Но комплекса ми идва скъпо за нощувка. Има станция и там цените са нормални. Не си спомням много, но беше държавна на ловно дружество. Има много ловджии, може Манчев за това да е предложил дивеч. Има и кемпери доста, даже може и да си наемеш. Даже видяхме и две лисичета.

# 969
  • София
Скорошните отзиви са добри, за разлика от тези преди години. Сега, колко са реални е друг въпрос.

# 970
  • ВАРНА
Е той този епизод е от 2019 г.

# 971
  • София
Е аз говоря какво видях във фб. Всеки може да прочете.

# 972
Не знам стар ли е, вчера гледах епизод за заведение в Бургас, което доставя храна по офиси и домове. Пак имаше мърсотия. Но пък труд кипи, и с тия бележчици...в 21 век...
Хареса ми схемата на Манчев 35% за продукти, 20% заплата, 10% наем, 10% други, 20% печалба (цитирам по памет). Наистина, могат да си направят салона на кухня, така си стои празен. Хубаво, че им купи съдове. Облеклото на готвачките беше като за модно ревю, кой с джапанки, кой с гуменки и къси панталони, много се стараха за Манчев. Щом го чуха, едно обличане се започна, а собственичката пък с официална рокля. Евала, че Манчев им показа, какво е облеклото му като влезе в кухнята.
Като си купува човек храна, опакована по този начин, аз лично очаквам да пише на всяка кутия какво има вътре и най-важното - датата. Вместо с тези торбички, могат да купят хартиени и пак с етикетче за кой клиент е. Компютърна програма ще им ги принтва етикетчетата и ще ги лепят още на празна кутия, после готвачките ще пълнят, така си имат поръчката пред себе си.  Не ползват bluetooth слушалки на мобилния, сайт нямат, младите как да поръчват!
Рекламата на ресторанта никаква я няма, телефон няма дори. Момичето с колата не познава града, още повече, че тия клиенти не са нови, поръчвали са често.  Дали имат навигация?
1,5 ч да чакаш за поръчка... Прибори не даваха, с какво да я ядат храната?
Да си сложат по един монитор в кухнята, да гледат готвачките поръчките. Не си бяха разделили работата - кой студена кухня, кой топла. Определено трябва да може да се поръчва по електронен път. Счетоводна програма нямат.
Единственото хубаво беше май продуктите, че не използваха полуфабрикати и замразени. И някакъв положителен микроклимат, макар, че фонд работна заплата им е надвишен.

# 973
  • София
И що рев изрева тази, какво циври, това е бизнес!

# 974
Много емоционална жената, но не беше злобна.
Като искат да разнасят храна, трябва да имат и специален автомобил с хладилници, ако са професионалисти. Не знам ХЕИ то позволява ли така?

Общи условия

Активация на акаунт