Кошмари в кухнята - 3 тема

• 84 125
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 975
  • ВАРНА
Няма такова изискване....даже с велосипеди и в София и навсякъде големите заведения и най-елитни ресторанти носят храната по домевете с обикновенни колички - за предпочитане много малки да харчат малко....Хепи например с чисто нови Тойота Айго  - японският Смарт  са от поне 5-6 години....и други ресторанти ползват такива миниатюрни Тойоти Айго  1.0 л.  че и газова им слагат.

# 976
  • София
Ееее, какво вика Манчев?Имат хубава кухня, храната, поне това което видях, изглеждаше вкусно.Дано участието му засегне само организацията на работа, а да не сменя менюто.

# 977
Не дават ли отново стари предавания?Няколко поредни седмици леко го заглеждам и имам чувството,че тези епизоди са излъчвани по няколко пъти вече.

# 978
  • Sunshine state
Да, стари са. Аз не го гледам по тази причина.

# 979
Точно този сякаш беше за трети път. Ами като нямат нови да пуснат нещо друго в петък вечер, излагат се така

# 980
  • Пловдив
Ох, тази серия я помня мнооогоо добре. С този измислен готвач с голямо самочувствие, където само гизди, ама не може да готви, а колко е мърляяяв. Божке, божкеее...

# 981
И изглежда супер нечистоплътен

# 982
Някой видинчанин да каже какво става с Кадифе?

# 983
  • Viena
Видях му сайта, има го.... и суши има 😆😆😆

# 984
  • София
За мен участието в това предаване е като признание за некадърност и немарливост. Никога не бих отишла в никое от заведенията, което участваше, защото дълбоко се съмнявам в положителната промяна след предаването.

# 985
То пък заведенията, които не участват, сякаш са на много по-високо ниво. Това е масовата картина на заведенията в България. Като изключим ресторантите висок клас, които ще ги познаете по цените, навсякъде е такова положението - като хигиена, продукти и професионализъм на персонала.

# 986
Хаха, бях сигурна, че ще остави сушито. Физиономията му беше безценна.

# 987
  • София
ясно е, че повечето заведения са така, но поне не се излагат публично.

# 988
може ли сервитьор да не може да научи менюто наизуст?
Хубаво им изглеждаха ястията от замразено, но сигурно не са били вкусни.
И си готвят без никакво специално облекло, обувки...На главата - четвена лятна шапка с козирка Simple Smile

# 989
Направо като им видя фризерите и фритюрниците ми се отяжда всичко, приготвено в такова място.

Общи условия

Активация на акаунт