Мебели "Виденов" – 4

• 106 528
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Отиват значи към домашен майстор нещата ... Нашите мебели (пак от Виденов) за година и малко кажи-речи се разпаднаха, но наистина не ми се занима с рекламации. Поне ще ми е като обеца на ухото и повече няма да купувам от там.

# 121
  • Sofia
В нас имаме няколко различни неща на "Виденов" и всичко е в идеално състояние вече няколко години. Гардеробите дори са разглобявани и наново сглобявани 3 пъти.

# 122
  • оттам, откъдето започва България
+1 за мебели на Виденов, но явно си има значение кой какво е купил.
Нашите са от 2012 г. и нямаме забележки нито към спалнята, нито към гардероба, нито към скрина, нито към портмантото.

# 123
  • София
Явно сте късметлии..... Имам само един опит с  мебели от тази фирма- въпросния диван.За жалост лошият опит ще ме откаже да поглеждам към техни стоки Все пак  това е диван, а не  помощна масичка да речем....И  идеята за ползването му е да е основно

# 124
Различни са мебелите ни - вие сте с диван.
Отдавна им заглеждам диваните, но чета и мнения. Досега не съм се решила да купя. Simple Smile

Пожелавам ви успех в процеса на рекламация. Не се оставяйте да ви мотаят. Поискайте да дойдат на място, за да видят за какво става въпрос.

# 125
Никога не съм купувала нищо от Виденов и нямам лични впечатления. Чувала съм от познати, че не са доволни от качеството и след време сменят мебелите. Sssani, какво ти казаха от фирмата, все пак този диван има гаранция - 2 години?

# 126
Взехме диван сега от промоцията и правихме проект за кухня, дадоха ми добра цена за кухнята, та се колебая между тях и мебели Ирим за кухнята. Моля дайте мнение за кухните на Ирим, ако има някой.

Ние сме в кухня от Ирим. Монтирана е 2017г. Ами не е мръднала досега. Механизмите на вратичките също. Доволна съм.

# 127
Ние си взехме спалня, матрак и кухня. Матрака не ме очарова, но от спалнята и кухнята съм доволна.
Здравейте! Каква кухня си поръчахте? Те ли я монтираха?

Здравейте! Кухнята ми е Вивиан, черен и бял гланц. Всичко си монтираме сами.

# 128
  • Карлово
Здравейте,
да споделя и аз опита си от мебели Виденов-за момента нямаме проблем с който и да е закупен артикул от тях. Скоро поръчахме гардероб с надстройка, надстройката беше с грешно изпратени детайли-обадихме се на посочен от техен магазин телефон и ги изпратиха с куриер в рамките на седмица, дори не поискаха да върнем детайлите, които ни бяха в повече. Срока на доставката на гардероба+надстройката- няма и 7 дни- поръчани в неделя вечер и бяха при нас в събота следобед.
Предвид, че за момента нямаме забележки от мебелите им се колебая дали да не се закупи и кухня от тях, но с индивидуален проект. Има ли някой такава по поръчка и доволен ли е? Както и дали има избор за вратички от МДФ и плотове?
Цялата спалня е закупена от ЮСК-ръбовете на леглото са по-остри и от тези на Виденов Simple Smile

# 129
  • Асеновград
Здравейте, да споделя мнение и аз,  купихме гардероб от Виденов преди 5-6 месеца, петкрилен с надстройка, доволни сме за сега въпреки че не сме го използвали дълго време и нямам други наблюдения, сами си го сглобихме и малко не са добре нивилирани вратичките и се разминават и не се затварят плътно но това си е наша грешка, те могат да се оправят.
А преди две седмици поръчахме диван ор Виденов който още не е пристигнал ще изкажа мнение като пристигне и го изпробваме, надявам се да е читав. Днес пък поръчах холна маса и тв модул. Като цяло целия хол ще ни е от Виденов, дано да са стабилни поне първите години.
Харесала съм и портманто но ако е като гардероба ще ме е страх да седна да се обувам на него😂😂 не очаквам страхотно качество но ако се пазят мебелите и са добре сглобени са съвсем прилични.

# 130
  • Sofia
За съжаление, и мъжът ми преди време не успя да се справи със сглобяването, та в последствие пак се наложи да викаме екипа на "Виденов". Аз изначално бях против идеята да се пробва, но той настоя. Като служителите, в крайна сметка, дойдоха, се хванаха за главите от "творчеството" на ММ. Laughing

# 131
Да, и ние с ММ сме на принципа - плати си и не търпи тормоз. Така процедирахме и с Виденов. Работниците им са много бързи, все пак това им е работата.

Yana.GG, ние сме с портманто от Виденов (освен цялостно обзавеждане за спалня).
Вече 8-ма година си ползваме мебелите и всички са като нови (само на ръбовете все още не мога да им свикна).
В момента има много хубави модели  портманта и ако трябва да купувам сега въобще не бих се замислила, а и цените са по-ниски от тези, на които ние купихме нашето.

# 132
А ние сме се спрели на спалня, бял лак, имате ли наблюдения лесно ли се поддържат специално техните  плоскости

# 133
НЕКОРЕКТНА ФИРМА!!! НЕ БИХ ПОВТОРИЛА ПОКУПКА!!!

# 134
НЕКОРЕКТНА ФИРМА!!! НЕ БИХ ПОВТОРИЛА ПОКУПКА!!!
Бихте ли споделили от кое точно не сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт