Мебели "Виденов" – 4

• 106 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Асеновград
Да, питах ги, това е отговорът:
Предлагаме комплекта само в размер 160/200, мебелите се предлагат само в посочените размери на сайта.
Изпратили са ми някакви ретро модели от размера, който искам. Не можели да кажат какво ще има занапред....А продавачката в магазина смело ме убеждаваше, че го работят този размер

Този размер не се ли предлага за матрака 160/200, попринцип както и във Виденов пишат спалня за матрак 160/200, иначе самата спалня е 164 примерно, малко по голяма, трябва да се гледа размера на матрака, не толкова на спалнята, аз такъв матрак 164 не съм виждала.

# 151
  • оттам, откъдето започва България
Матраци 164/200 има. https://intershop.bg/products/search/154/458/filter?&size=16 … AYASAAEgLqYPD_BwE

# 152
https://videnov.bg/matrak-leo-klasik-ednolicev

Това мисля, че беше модела на нашия матрак. Размера му е 164/190.

# 153
Днес се появи моята Катерина, ама ние не сме готови пък сега.... Ще позваме 2 единични матрака 82/190, защото са нови и много удобни. Затова е такъв странен размерът

# 154
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за диван Алба или диван Минесота? Колебаем се между двата. Трябва ни диван за трапезна маса и лежанката да е дълга максимум 155см. Сега сме с кухненски ъгъл,но искаме да го сменим,защото е много твърд и не е удобен да легнеш на него да гледаш филм примерно

# 155
Днес се появи моята Катерина, ама ние не сме готови пък сега.... Ще позваме 2 единични матрака 82/190, защото са нови и много удобни. Затова е такъв странен размерът

А как ще закрепите двата матрака? Ние сме с еднолицев 164/190, но е закрепен на самата спалня с механизъм за повдигане.

# 156
Не знам, казаха, че става. Питах и майстор, и в магазина. Сигурно ги захващат за дървената рамка. Малко ме притеснява височината на гардероба, 2метра, сегашните ни са по-ниски. Всеки ни разубеждава за Виденов, нямам нищо тяхно, толкова ли са зле 🤔

# 157
  • Sofia
Много от хората, пишещи в тази тема, сме доволни, но естествено, няма да тръгнем да агитираме никого. Simple Smile

# 158
  • Асеновград
Според мен нещата са си 50/50. Мога и хубаво да кажа и лошо. Съотношението цена качество е добре, въпреки че ако държите мебелите ви да са масивни и здрави, то те не са за вас. Но мисля че за тези цени никой не очаква нещо УАУ.
.. само да питам някой знае ли защо толкова се бавят поръчките им, преди месец пуснах 2 поръчки, диван и другата беше с холна маса и тв шкаф, дивана пристигна, а за другата поръчка още не са се обадили..

# 159
Зависи кой какво търси.  Преди години, когато обзавеждахме апартамента ни, заради нестандартни размери трябваше да правим всичко по поръчка. Уж ни консултирахме да са по-добри материали, а вече има поражения за няма и 8 години.  Сега обзаведохме три стаи в къщата ни, като поръчах всичко от Виденов. Колко време ще издържат, не знам, но е факт, че цената за трите стаи е колкото само на спалнята ни в апартамента. Вярно, че взех всичко на промоция, защото промоциите им съвпадаха със стаите, които обзавеждах. С мъжа ми сами си ги монтирахме, изглеждат, както очаквах. За момента съм доволна.

# 160
От 8 години са нашите мебели - не са мръднали, само дето ръбовете им са все още остри. Laughing
За тази цена са перфектни.

# 161
Благодаря ви, момичета! Да имам оферта и за по поръчка, повече от двойно е

# 162
https://videnov.bg/spalen-komplekt-katerina-bez-vkl-matrak-za-matrak-164190

Тази си харесаха, виждали ли сте я на живо, как пък само тя е с такъв висок гардероб...не съм очарована то това

# 163
https://videnov.bg/spalen-komplekt-katerina-bez-vkl-matrak-za-matrak-164190
Тази си харесаха, виждали ли сте я на живо, как пък само тя е с такъв висок гардероб...не съм очарована то това
Ти за кого търсиш?
Гардеробът двукрилен ли е?

# 164
Аз лично предпочитам гардероб до тавана.

Общи условия

Активация на акаунт