Мебели "Виденов" – 4

• 106 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Някои има ли мнение за гардероб Селект от снимката по-долу? Четох в предишните теми, в които казвате, че гардероб с огледала на Виденов не е удачно, тъй като вратите се огъвали от тежестта…И като цяло мненията за гардероби от Виденов са много разнородни и се обърквам. Историята по-горе за жената, която стъпала в гардероб и паднал върху нея ме шокира 😳 Виденов ли е бил? Не, че съм стъпвала в моя, но ми изглежда невъзможно да се падне, доста е стабилен (не е Виденов). Дали на Виденов са толкова паянтови/лошо качество?

# 376
  • Sofia
На "Виденов" не са паянтови, но как си представяш, че гардероб няма да падне, ако му дадеш нужния тласък? Grinning Никога ли не си местила гардероб?

# 377
Може.Ние си избрахме всичко отделно.Съчетахме цветовете и пак станаха като комплект.

Много добре сте ги съчетали! Може ли мнение за гардероба и от колко време го ползвате?

Black Cat, права си, че с известно старание можеш да обърнеш гардероб. И все пак ме шокира, тъй като моя (18мм плоскости) и изглежда доста стабилен, не виждам как мога да го помръдна, докато е пълен.

# 378
  • Sofia
Ние сме местили нашите на "Виденов" (един четирикрилен и един трикрилен – и двата с надстройки), без даже да ги изпразним, понеже ни мързеше. Grinning Не използвахме никакви помощни средства, просто ги плъзгахме по пода. Та, абсолютно вярвам, че едно по-силно грешно движение, и можехме да ги обърнем. Grinning

Но пак уточнявам – за мен самите гардероби никак не са нестабилни. Разглобявани / сглобявани наново са няколко пъти и дори в момента са като нови, по мое мнение. Нищо им няма и могат още дълго време да бъдат ползвани. Но не сме ги сглобявали лично – всеки път викахме монтажния екип на "Виденов". Може и това да е от значение...

# 379
Black Cat, ами, браво на вас, аз празня всичко и тогава местя, създавам си работа, но не мога иначе 😀 И благодаря за отзива за гардеробите, беше ми полезен! Със сигурност и монтажът има значение, по-напред в темата са коментирали паянтови резултати от сгрешени болтове при собствен монтаж. Ако поръчам, ще се доверя на техните монтажисти, със сигурност най-добре си познават стоката.

# 380
  • Sofia
Когато ги купихме преди няколко години (всъщност, това бяха първите ни мебели от "Виденов"), мъжът ми беше голям мераклия да ги сглобява сам. Аз бях наясно, че нищо няма да се получи и тотално ще ги скапе, но реших да му угодя. Е, той направо ги амортизира за отрицателно време! Това сглобяване се превърна в някаква пародия, а уж и аз помагах. Въобще не можахме да се справим. Накрая, все пак, извикахме монтажния екип – хората се хванаха за главата, като видяха какво сме сътворили. Mr. Green
За щастие, успяха да поправят щетите (доколкото е възможно), но споделиха, че често им се случва да ги викат, след като някой клиент не е успял да се справи сам, както е планирал. Grinning

# 381
Имам такъв гардероб: https://videnov.bg/garderob-snset-0 и конкретно за него мога да кажа, че е стабилен единствено когато е напълнен с доста тежки предмети. Иначе се клатушка и усуква, сглобяван е от монтажен екип, така че го отдавам не на сглобяването, а на самия гардероб. Разбира се, при двукрилните гардероби може да не е такова положението, но за тях не се наемам да съдя Hands V

# 382
  • София, България
Имам два гардероба на Виденов, един от преди 7-8 г. и един от преди 4 г. По-старият е тесен, като показания в горния коментар и, разбира се, се клатушка и би паднал доста лесно. По-новият е голям със средна част с две крила и отделно от двете страни крила с рафтове. Логично е той да е доста по-стабилен, най-малкото защото е по-широк. И шансът да падне е доста малък. Но да, реално всеки гардероб би паднал ако се стъпи в предната част и гардеробът е по-тесен, отколкото висок.

Едит: Ето това е втория гардероб, по-стабилния ни: https://videnov.bg/garderob-kaley

# 383
  • Burgas
Здравейте, моля някой да сподели дали е доволен от диван Еворио.
 https://videnov.bg/raztegatelen-glov-divan-evorio-taburetka

# 384
  • Варна
Аз ще питам, но за друг диван Авелино?!? Дали е удобен, твърд ли е и става ли за сън или подматрака е много твърд?

# 385
  • 1st floor
Аз ще питам, но за друг диван Авелино?!? Дали е удобен, твърд ли е и става ли за сън или подматрака е много твърд?
С такъв тип механизъм аз не съм виждала удобен за сън диван. Причината е, че на подматрака няма как да се сложи достатъчно материал за удобен матрак и в повечето случаи има фрапираща разлика в усещането за мекота със седалищната част на дивана. Подходящ е за гости, които не бива да се застояват много у дома ви. Laughing Ако ще спите вие, изберете нещо с падащ гръб или с механизъм, при който седалищната част се издърпва напред и отдолу и отзад излиза матрак. И пак пробвайте, защото и там не винаги двете части са еднакви. За падащият гръб - повечето от диваните изискват някакво място зад тях, за да могат да се отварят спокойно. Проблем при някои от тях е, че това място е доста. Погледнете и това, ако се спрете на такъв механизъм.

# 386
  • Пеликания
Не винаги подматрака е твърд. Имат дивани където нямат разлика със седалищната част и подматрака. В магазина в нашия град го има този Авелино и е доста мек и удобен. И тапицерията му е доста приятна.

# 387
  • 1st floor
Не винаги подматрака е твърд. Имат дивани където нямат разлика със седалищната част и подматрака. В магазина в нашия град го има този Авелино и е доста мек и удобен. И тапицерията му е доста приятна.
Аз затова написах, че аз не съм виждала. Последно избирах диван преди три години и обиколих де що имаше мебелен магазин в София. Чак ме изненада, признавам.

# 388
Някой има ли представа колко време продуктите стоят на “редовната цена” преди да я намалят? Тъкмо да поръчам един гардероб и гледам с 300 лв отгоре. Предполагам има някакъв период, в който цената е такава, за за кажат после, че са я “намалили”, но се чудя колко? Знам, че ги обновяват всяка седмица, но все пак се чудя колко време трябва да чакам?

# 389
  • Пеликания
Проверете вече началото на другия месец.

Общи условия

Активация на акаунт