Мебели "Виденов" – 4

• 108 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте, ние се подлъгахме да купим диван от Виденов, който не е от най-евтините, за да нямам чак такива претенции за качество. След по-малко от година се счупи и съответно го взеха за поправка. И от тук почва изключително лошото им обслужване и некоректно отношение. Първо три седмици лъгаха, че след два-три дена ще върнат поправен дивана. След като изтече месеца, в който трябваше да отреагират и не получавах никаква конкретна информация, пуснах жалба в КЗП. Уж отреагираха, но след сигурно двайсет проведени разговора за моя сметка. И пак уж днес, уж утре ще го доставят. Все пак го получихме след два месеца мъки и много нерви. Дивана трябваш да е с монтаж, но такъв не се случи. Накрая вече даже не можех да се ядосвам. Но толкова некоректно отношение не съм мислела, че може да има. Все някой не разбрал, все някой не отразил в системата им. Отдела им по  рекламации е изключително зле, никаква информация и никаква връзка с клиента.

# 451
Здравейте някой дали има този диван, доволен ли е, най-вече ме интересува самата табуретка има ли ракла отдолу и възглавниците дали са твърди и плътни?
https://videnov.bg/raztegatelen-glov-divan-evorio-taburetka
Имам дивана от близо две години.Не съм доволна.Твърд и неудобен е.
Табуретката няма ракла.
Възглавниците са плътни.Дамаската не е много добра.Като цяло не съм доволна.Сядаш и усещаш дървото отдолу.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 13:41 от Velia_Viv

# 452
Здравейте, да попитам за единично легло 90/200 за възрастен дали бихте препоръчали нещо? Знам че Виденов не се славят с кой знае какво качество, но гледах в Юск и 400 лева не мога да заделя на този етап.

# 453
Синът ми е с Ралица 82/190. Голямо блъскане и скачане по него. Мъжът ми беше със счупена ръка и спа на него повече от месец. Удобно е и за 74 лв. Мисля, че е идеално.

# 454
  • Plovdiv, Bulgaria
Спазват ли часа в деня на доставка? Написали са ми смс днес от 14 до 15:30, като жената миналия ден по телефона ми каза, че половин час преди да дойде шофьора, ще ми звънне.
Питам защото след 15:30 трябва да излизам да взема детето, да не би да закъсняват..

# 455
Ако ще закъснее ще получите друг смс с нов часови диапазон.

# 456
  • Plovdiv, Bulgaria
Дойде съвсем на време, даже се учудих. Имаме си диван Морган, засега съм доволна, само дето не съм съобразила височината и сега масичката ни идва ниска, но и тя е за смяна, така че ще търся нова. Joy

# 457
За колко време дойде? Спазиха ли едномесечния срок? Че ние поръчахме разни неща на 7-ми и още няма раздвижване в сайта като проследяваме поръчката. Дано дойде на време.

# 458
  • някъде по морето
За колко време дойде? Спазиха ли едномесечния срок? Че ние поръчахме разни неща на 7-ми и още няма раздвижване в сайта като проследяваме поръчката. Дано дойде на време.
И аз имам поръчка от 7 със срок 7 дни....още я няма 🤕

# 459
Моята е със срок от един месец,но в сайта си стои просто приета. Нататък нищо. Надявам се да го спазят,ще видим.

# 460
  • някъде по морето
Вече не се и ядосвам....като питах какво става....никой нищо не знае😁

# 461
То и да се ядосваме,полза няма. 😃 Ще почакам до 7-ми.

# 462
  • Plovdiv, Bulgaria
Нашият беше със срок 7 дни, на 15.11 поръчах и днес получихме.

# 463
  • някъде по морето
Нашият беше със срок 7 дни, на 15.11 поръчах и днес получихме.
Явно имате късмет 🙂

# 464
Здравейте! Някой има ли впечатления от диван Болоня? Интересува ме дали е удобен и дали крачетата държат.
Ние вчера го поръчахме и е със срок на доставка 7дни.
Колебаехме се между него, Лас Вегас и Тоскана.
В крайна сметка поръчахме Болоня.
Момичето ни каза, че изнасят модела за скандинавските страни и бил с най-добър механизъм за сън от изброените.
Може и по върбите да ни е хвърлила, ама се доверихме и поръчахме него.
А и кантовете по дамаската много харесаха на мъжа ми.
Крачетата са удобство за робота, който ще почиства с такъв.
Старият ни диван е модел Прима на Ергодизайн за над 3000лв.
Кожата му така гадно се нацепи и започна да пада на парцали направо, че никога повече няма да дам толкова пари за диван.

Общи условия

Активация на акаунт