Мебели "Виденов" – 4

• 106 429
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
И на мен ми отказаха да продадат мостра на диван от магазина си. Нямали такава политика.

# 271
Здравейте! Имам въпрос към тези от вас, които са си взимали диван с пружини от мебели Виденов. Имали ли сте някакви проблем с пружините? Чудя се и дали ако се появи проблем може да се преправи по някакъв начин?

# 272
  • 1st floor
Работила съм с мебелни магазини. Не е толкова лесна продажбата на мостри - специално на ъглови дивани - не винаги може да се замени ляв с десен в шоурума. Променя се визията,  а може да пречи и на мострите около него. Свързано е и с известен хаос с местенето на мострата и внасянето на новата, ангажиране на складови работници и не на последно място - опаковането. Фабрично диваните би трябвало да пристигат с подсилване на опаковката по ъглите. Естествено, когато се продава мостра, това го няма, използва се обикновено стреч фолио и крие риск от нараняване при транспорта.
Иначе у нас леглото на тийнеджъра е като показаните по-напред присти. Не ми се чакаше поръчка от Ирим, а и цената е друга. Близо 5-6 години се ползва и не е мръднало. И на мен даже ми е чудно, предвид експлоатацията. Матракът вече е за смяна (на Тед  е). Изобщо няма да гледам тези във Виденов, много са зле. Мисля към Нани да се насоча.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 11:54 от НеПоКоРнА

# 273
Здравейте,някой да има впечатления от ъглоният диван Вива?Удобен ли е за седене и спане,като за второто няма да се използва много често?

# 274
Преди 4г се прместихме в гарсониера ...всичко беше старо от времето на баща ми ...до основи махнахме всичко..нямахме много възможности. ..и събрани пари...купихме си ламинат по-скъп и мебели цялата ни спалня е Виденов...+матрак подарък е вече сме с топ матрак че...😃но като цяло мм ги сглобява не мога да кажа за това обслужване,ниско бюджетни са да и ест.качеството е по-ниско ...имам от Айко модулна система в др стая нищо общо...самия материал е стабилен там (но ще изкараме )🤣🥳

# 275
Изключителни измамници. Когато си поръчате повече неща карат само половината стока, лъжат, че всичко е доставено и е в опакованите кашони, вие си плащате и подписвате протокол. Когато им звъннете, че има проблем се отговаря “при нас всичко документално е наред, не може да ви изпратим нищо”. А в действителност крият поръчката при доставката, а после си препродават вече платени от клиентите стоки. Не се подлъгвайте и не правете оборот на измамници.

# 276
  • София
Имам купени и доставени няколко стотин пакета от виденов. Не съм имал липси. Имал съм случаи с ЦЯЛ КАМИОН доставка, пълен до горе.
Аз лично с шофьора, пакет по пакет ги подреждаме по продукт и по номера. 2 тона поръчка. Иска се малко комън сенс. Пакетите са номерирани. Преглеждате при подписване на протокол.

# 277
  • Sofia
Такава врътка, ако изобщо е реален случай, има общо с шофьора на камиона, не със самите "Виденов". Те не биха се компрометирали така, защото губят съответния човек като бъдещ клиент.

# 278
И АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ШОФЬОРА, ПО-МОЖЕ ДА ПРАВИ МОШЕННИЧЕСТВА, НО НЕ И ШЕФА МУ И ПРЕДПРИЯТИЕТО.

# 279
За съжаление е напълно реален случай и никой от дружеството не поема отговорност за стореното. Дори спедиторката блокира номера, за да не се налага повече да комуникира с излъганият клиент.

# 280
Аз купувах за два апартамента, които давам под наем. Не е имало липси никога.
Единствения проблем беше, че таблата на спалнята пристигна с напукано стъкло. Майстора, който я сглобява, се беше обадил на фирмата и рекламира. От Виденов ми се обадиха да се извинят, след 1 седмица ми доставиха нова табла.
Не зная колко са трайни като мебели, първите купих 2018 г., вторите тази година. Към момента са ОК.

# 281
  • Велико Търново
Търся мнения за този диван:

https://videnov.bg/raztegatelen-glov-divan-dzhstin-6

Скрит текст:

Наясно съм, че за такива пари е компромисно решение. Очакванията ми са да изкара едни 5 години.
.

# 282

Скрит текст:

Наясно съм, че за такива пари е компромисно решение. Очакванията ми са да изкара едни 5 години.
.

Разнопосочни от  форума:

https://bg-mam.ma/p/1184877/40455640

https://bg-mam.ma/p/1080756/37864720

# 283

Скрит текст:

.
Имам го от няколко месеца, реално го ползвам от два. Засега нямам забележки.
П.с. извинявам се, моят модел бил Миквланжело, но аз честно казано, не виждам никаква разлика.

# 284
  • Бургас
Търся мнения за диван Вентура. Много ми допада цвят горчица. Другата ни опция е Микеланджело. Служителката ни каза, че плетката е сравнително прилична, но с времето се разтяга нишката и площта за сън е по-голяма. Но на Вентура материята е нещо между велур и елефант. И съм много разколебана, затова търся подкрепа от вашите мнения.
П.П. Не живеем постоянно там и би трябвало да оживее по-дълго мебела 😁

Общи условия

Активация на акаунт