Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 94 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел, подходящ за почивка с малко дете? Да е чисто и водата в басейните да е достатъчно топла. Колебая се за Медите Спа или Интерхотел Сандански.
И в двата хотела има топли басейни подходящи за деца. Остава да прецениш другите критерии - спокойствие, храна, местоположение.

# 451
  • СИ
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел, подходящ за почивка с малко дете? Да е чисто и водата в басейните да е достатъчно топла. Колебая се за Медите Спа или Интерхотел Сандански.

Австрийският... Всичко останало е имитация.

# 452
  • София
Кой е този Австрийски?Гугъла не го намира…Дайте линк.

# 453
Интерхотел Сандански

# 454
  • Варна
Хераклея Синтика, си заслужава да се разгледа, въпреки че не са големи разкопки. Има какво да се види.

# 455
Здравейте,

Аз се колебая между Интерхотел Сандански и Пирин хотел ( Шарлопов).
С 8 месечен бебок сме и ми е важно да е подходящ за колички, разходки, вечери в ресторант, абе да е бейби френдли 😀😀😀!

# 456
Определено Пирин парк ми харесва повече от Интерхотела, на който дори детския кът не работеше доскоро.
От друга страна за разходки по-удобен е Интерхотела, предвид местоположението му.

# 457
Определено Пирин парк ми харесва повече от Интерхотела, на който дори детския кът не работеше доскоро.
От друга страна за разходки по-удобен е Интерхотела, предвид местоположението му.

Много благодаря! 🍷🍷

Ние сме предимно с кола , така че локацията не е много от значение... Виждам, че вътре в хотела има доста алеи, които също стават за разходка..и с количка, надявам се!

Иначе гледах и вила синтика.. но е разпродадена!

Ако за нещо друго бебешки удобно се сещате - споделяйте!🍷🍷🍷

# 458
  • София
Здравейте. Вярно ли е ,че не може юни в Сандански..заради цъфтежите? Искам да водя сина ми заради алергичен ринит и чести бронхити..

# 459
Цъфтежи има и сега. Юни може да е много топло. И ако първите дни, след пристигането, на детето се засили хремата, знайте, че е реакция на климата.

# 460
  • София
Благодаря за мнението. Колебая се дали да отложа за септември..Водила съм кака му и беше приятно време.

# 461
  • В.Търново
Моето дете е с алергии и двата пъти сме ходили края на юни.

# 462
Здравейте, някой знае ли дали басейните на Медите може да се ползват без да си гост на хотела? Ако да на каква цена на човек. Благодаря

# 463
Здравейте! Някой да има пресни впечатления от санаториума? Условията какви са? Цените?

# 464
Здравейте, някой знае ли дали басейните на Медите може да се ползват без да си гост на хотела? Ако да на каква цена на човек. Благодаря
Пускат външни посетители, но не зная цената каква е. Питай по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт