Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 574
  • 737
  •   2
Отговори
# 645
  • София
Този хотел Прим има ли вътрешен басейн?Гледах снимки и нещо не се ориентирам.Външен видях,че има.В описанието на Спа-то пише само,че водата е минерална.Гледах и календара на заетост и всичко дава,че е заето.

Препоръчаха ми и хотел Едиа.Обаче местоположението не ме устройва и няма вътрешен басейн ако е лошо времето.

# 646
  • София
Ние ходихме май месец - басейнът беше покрит с едно като плексиглас, предполагам лятото го отварят. Обадете се по телефона за резервация. Онлайн дава, че е заето но има. И при нас беше така.

# 647
Здравейте!
Ще посетим Сандански скоро и ми се иска един от дните да заведа децата до Гърция за 1 ден без преспиване. някой правил ли си е такава екскурзия и до къде? Ще ми бъде полезна и информация за евентуални такси по пътя. Благодаря!

# 648
Най- близко са плажовета на Офринио или Аспровалта, ако искате да отидете до морето.  Има една тол такса около 2 евро. Пътуването в едната посока е не повече от 1.3. - 2. В тези две селища през почивните дни има много автобуси от България с плажуващи за един ден.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 16:17 от Пролетно цвете

# 649
Езерото Керкини е много близо до границата,  там могат да се видят пеликани, лебеди и розово фламинго. Също пещерата Алистрати и град Серес - има манастир и няколко музея.

# 650
  • столицата
Солун

# 651
Понеже в момента сме тук да споделя, че най-много ни допада кухнята на ресторант Сън Сити над градския басейн. Супите са 3,40-3.50 и са големи порции и много вкусни. Пици, салати, готвено също ми харесаха. И най-хубавото кафе в Сандански пак там пих. Друго заведение, което ни харесва е Айсберг, но то е повече кафе, само салати и сандвичи сме хапвали там. Но в него правят най-вкусна та айс-кола според дъщеря ми
 Някой питаше за цени на градския басейн -14 лв. за възрастен, 7 за дете до 18, но тази седмица е много пълен. За първа година не можем да се доредим до шезлонг. Дойдохме в неделя и ми прави впечатление, че през седмицата е дори по-пълно.

# 652
  • В.Търново
Ехеее, какви са тия цени на градския басейн....

# 653
Не съм ходила отдавна до басейна, как е положението там? Ремонтиран ли е масовия басейн? Последно като бяхме там, гърба на ММ стана син от боята, повече не стъпнахме
 Цената, ако не е правен ремонт е много висока.

# 654
Не е правен ремонт, да. Има разни листенца и семенца в басейна от дърветата над него. И тоалетната в съблекалните един път не съм я видяла чиста. То ние не я и ползвахме, обличахме се и ходехме в тази в ресторанта, но там все нещо си вземахме. Единствено водата ми харесва, има артрит и ми се отразява много добре, от втория ден спря да ме боли. А и не е прекалено топла, понеже пък имам разширени вени и трябва да избягвам много топлата вода. Ако не беше това, бих ходила другаде.

# 655
Е, значи басейна е ужасен в такъв случай,  а цената е фрапираща за качеството.
п.п. В Кюстендил вход 15лв. за възрастни с кристално чист и топъл басейн, джакузи и удобни шезлонги.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 09:47 от Пролетно цвете

# 656
А понеже темата е за Сандански да попитам има ли някой впечатления от хотел Еуропас на улица Осми март? На мен ми се стори съмнителен на външен вид и се отказахме от него. Утре си тръгваме, но все пак ми е интересно аз ли греша или наистина по-добре да не се отсяда там.

# 657
  • Пловдив/София
Здравейте, имам въпрос относно лечебния въздух в Сандански. Дали в началото на парка е подходящ за дете с дихателни проблеми (чести бронхити)? И колко дни са нужни, за да има ефект- аз обмислям 8 дена?
Спряла съм се на Интерхотел, защото за дълъг престой ми е важно да има басейн, изхранване и да е до парка за разходки. Четох, че имат и процедури, още не съм питала за цени.
Дали процедурите в Санаториума са по-добри?
По принцип не знам дали искам процедури или само въздух и плуване в басейни…
Следващият ми въпрос е за обяд и вечеря кои заведения препоръчвате в близост?

# 658
Интерхотела е чудесен, но и малко скъпичко за нощувки. За процедури нямам идея. Басейните са с минерална вода. За санаториума знам от една мама, която беше там май месец че имало реновирани стаи (с ламинат, нови мебели и ремонтирана баня) и такива без никакъв ремонт. За процедурите там е подходящо. Там също има басейни.

Здравейте, имам въпрос относно лечебния въздух в Сандански. Дали в началото на парка е подходящ за дете с дихателни проблеми (чести бронхити)? И колко дни са нужни, за да има ефект- аз обмислям 8 дена?
Спряла съм се на Интерхотел, защото за дълъг престой ми е важно да има басейн, изхранване и да е до парка за разходки. Четох, че имат и процедури, още не съм питала за цени.
Дали процедурите в Санаториума са по-добри?
По принцип не знам дали искам процедури или само въздух и плуване в басейни…
Следващият ми въпрос е за обяд и вечеря кои заведения препоръчвате в близост?

# 659
За да има ефект, както казвате Вие, само въздух  няма да е достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт