Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Те се правят през седмица-две май, по спомен? Аз искам да си направя, но всеки път се прибираме за малко, а лятото, когато е за месец, пак не стига времето и увисвам.

Така. Ето по едно оЧо от мен, да ми кажете какво би ми помогнало да не изглеждам като набор на баба ми, а поне като набор на мама.
В зоната около очите винаги кожата ми е била по-суха и като се усмихна (на втората снимка), страшно много ме опъва. А вече и да не се усмихвам, бръчките са ми големи. Дали ботокс и мезотерапия биха били достатъчни в моя случай?

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 16:12 от Идa

# 106
Те се правят през седмица-две май, по спомен? Аз искам да си направя, но всеки път се прибираме за малко, а лятото, когато е за месец, пак не стига времето и увисвам.

Лично при мен пъвите 3 бяха на две седмици, след това на 25-30дни.

# 107
Ясно, значи пак няма да ме огрее.

# 108
  • в 1001-та нощ
Ида, най-вероятно ще ти предложат ботокс и филър.

# 109
Алена, а мислиш ли, че и 1-2 мезотерапии пак са по-добре от нищо, или ако не мога да направя поне 5-6, да не се захващам изобщо.
С лекарката говорихме за ботокс миналия път, обаче за филъра не съм много сигурна. Просто даже докато го пиша и започва да ме боли. Трябва да ме приспят, да ми направят ботокс, филър и мезотерапия и да се събудя направо красива 💆‍♀️

# 110
  • в 1001-та нощ
Аз на 6 месеца правя по една мезотерапия от 3 мл на цяло лице.

Д-р Ванеска поставя филъра под очите с канюла и инжекционно обезболява с Лидокаин. Няма да усетиш абсолютно нищо. Не те агитирам за филър, само пояснявам.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 17:33 от a.l.e.n.a

# 111
  • Бургас
Момичета, а мезотерапия може ли да се прави, ако имаш поставени филъри и има ли смисъл (дали има допълнително подобрение ми е питанката)?

# 112
Най-добре се конскултирай с лекар, аз лично си взех пакета от 6 заради цената и сустоянието на лицето ми, но най-често препоръчват между 3 и 6 като 3 пак са пакет. Ако мислиш за 2 според мен ги насочи в най-проблемните зони аз лично ефект ще има, защото аз съм с много проблемна кожа и си правя лице и деколте и дори след първата има резултат стига мезото да е качествено!

# 113
Алена, а мислиш ли, че и 1-2 мезотерапии пак са по-добре от нищо, или ако не мога да направя поне 5-6, да не се захващам изобщо.
С лекарката говорихме за ботокс миналия път, обаче за филъра не съм много сигурна. Просто даже докато го пиша и започва да ме боли. Трябва да ме приспят, да ми направят ботокс, филър и мезотерапия и да се събудя направо красива 💆‍♀️

Ида съгласна съм че ботокса е малко болезнен при поставяне , но се търпи .Мисля че ще ти се отрази добре , горният клепач започна леко да пада .Сега поставят точки на границата на окосмената част .Така добре се вдига горният клепач .
Може би и МД код в слепоочието и/или филър под очите .
Ако си идвате за месец добре е още в началото да си направите консултация .За да има време и за корекция ако има нужда .

# 114
  • при Arctic Monkeys
Аз пък ще си направя терапията на Жуведерм Волайт, за да не се налага бодене 3 , 4, 5 пъти.Правих веднъж мезотерапия и направо полудях от болка,не искам да си го причинявам отново. Само не ми е ясно 1 мл. как ще обхване цялото лице.🤔

# 115
Аз пък ще си направя терапията на Жуведерм Волайт, за да не се налага бодене 3 , 4, 5 пъти.Правих веднъж мезотерапия и направо полудях от болка,не искам да си го причинявам отново. Само не ми е ясно 1 мл. как ще обхване цялото лице.🤔

+1 от мен   , аз съм много доволна от нея и действително има трайност 6 месеца .Обхваща лицето , поставя се по - дълбоко в определени точки .След това местата на апликация се усещат леко надигнати и има лека болка .
Но това бързо отшумява .

# 116
  • Пловдив

+1 от мен   , аз съм много доволна от нея и действително има трайност 6 месеца .Обхваща лицето , поставя се по - дълбоко в определени точки .След това местата на апликация се усещат леко надигнати и има лека болка .
Но това бързо отшумява .

Каква е цената на Волайт? Моята докторка също много я хвали, и се чудя дали да не направя една процедура. Нещо ми се върти в главата за 600лв., но не си спомням ясно...
По отношение на боток-а. Според мен това е една от най - БЕЗболезнените процедури. Правила съм, очи, гневна и чело, не съм изпитвала болка. За сравнение - Вива и HIFU, си е много неприятно изживяване.

# 117

Но това бързо отшумява .

Каква е цената на Волайт? Моята докторка също много я хвали, и се чудя дали да не направя една процедура. Нещо ми се върти в главата за 600лв., но не си спомням ясно...
По отношение на боток-а. Според мен това е една от най - БЕЗболезнените процедури. Правила съм, очи, гневна и чело, не съм изпитвала болка. За сравнение - Вива и HIFU, си е много неприятно изживяване.

Цената е м/у 500 лв до 650 лв. при различните дерматолози .
Ботокса при мен е неприятен като усещане , най - силно го усещам около очите и в окосмената част на главата .Добре че бързо се поставя .

# 118
  • София
Аз друго освен ботокс не съм правила, но поне според моите усещания болка няма.

# 119
Здравейте, другата седмица ще ходя да ми слагат ботокс на гневната бръчка. Много се притеснявам. Някакви специфики след това има ли? Какво да очаквам като усещания и възстановяване след процедурата? Много ли се препарира мускула и ще мога ли изобщо да правя някакви мимики? Детето как ще разбира , че го гледам ядосано? Grinning Има ли вариант леко да се коригира или е стандартна процедура и се слага точно определено количество ботокс и няма по-силен и по-слаб ефект?

Общи условия

Активация на акаунт