Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София

Др. Биляна Мирчевска Странска, работи в жк Изток. Доколкото знам има страница във ФБ за контакти но не мога да потвърдя защото аз нямам ФБ. ФБ е за стари хора както казва синът ми 😁😁😁😁

И аз при нея ходя, но още не ми е слагала филъри. Засега само ботокс.
Предполагам, че след около месец ще можеш да повдигаш веждите.
Не искам да нахалствам, но бих се радвала да видя снимката.

# 586
Мнение за поставяне на 1 мл хиалурон в устни с инжектор пен? Трайноста колко месеца е  и добре ли изглежда като естетика?  Praynig

# 587
  • София
Добър вариант за повдигане на бузи и изглаждане на назолабиалните е ендоскопски  midface lift.Издържа по указания на Стоянов до 10 години,прави се най-добре на възраст м/у 40-50 ,но още събирам смелост и пари.Хихи Simple SmileПреди 40 годни има други по- леки методи за поддръжка,а след 50 ,ендоскопският не е така ефективен.
да,  бях на консултация при него и в момента нямаше сертификат за нужната апаратура за ендоскопски лифтинг, каза ми да се обадя май месец да проверя дали са я получили

Сигурни ли сте, че става за повдигане на бузи и изглаждане на назолабиални? Мои приятелки си правиха преди няколко години  ендоскопски  midface lift при д-р Стоянов, изглади им челото и повдигна веждите само. Надолу никаква промяна.

# 588
  • София
Преди време писах за моя приятелка с проблем със събиране на течност под импланта. Притеснена е, тъй като импланта й е Политекс, а тук в БГ сякаш не го взимат насериозно този проблем и никой не й предложи да се изследва тази течност за наличие на ракови клетки. В петък ще ходи при д-р Романски, но тя търси и вариант за консултация в Турция. Някой има ли впечатление от някоя добра клиника там ? Благодаря !

# 589
Преди време писах за моя приятелка с проблем със събиране на течност под импланта. Притеснена е, тъй като импланта й е Политекс, а тук в БГ сякаш не го взимат насериозно този проблем и никой не й предложи да се изследва тази течност за наличие на ракови клетки. В петък ще ходи при д-р Романски, но тя търси и вариант за консултация в Турция. Някой има ли впечатление от някоя добра клиника там ? Благодаря !

Бях на консултация на Естетика, много отзивчив лекар и преводачка. И аз ходих поради много интересен случай. Другия вариант е да се насочите към Караджа Турс и Звезделина, която може да предложи спрямо случая лекари в различни болници. Мога ли да попитам как се установи наличието на тази течност. И аз съм с Политех.

# 590
  • Варна
Много интересно с тази течност, това дали е от импланта? Или не е ясно от какво се събира?
Доц. Романски както бях писала тук по - рано препоръчва Политех и много си ги харесва, така че дано да може да помогне в конкретния казус. Той ли ги е слагал всъщност имплантите на тази ваша приятелка или са слагани в Турция? Или на друго място в Бг? И това след колко време след операцията се събира тази течност?

# 591
  • София
Благодаря за отговорите, момичета!
Операцията е правена 2011 год при Георгиев, възрастният,  Бог да го прости.
Досега не е имала проблеми и един ден ми каза едната ми гърда е някак нагоре и се очертава импланта и го усещам и как се мести вътре, а е сложен подмускулно. Отиде при мамолог първо, който й каза, че има течност под импланта и й изписа Ендоталон и я прати при Романски. Тя има познат гръден хирург, който също я гледа, потвърди течността, но каза, че едва ли не не е опасна тази течност, но трябва да махне имплантите, защото щом веднъж се е събрала и да се изтегли пак ще се събере. Обаче, както се сещате, ние се разровихме в нета и на Запад тази течност я приемат насериозно и я изследват, а тук сякаш нищо не е. Притеснява ни, че след толкова мн години след операцията се е събрала и е малко шаш и паника положението.
Петя, кога сте били в Естетика? При кой лекар?

# 592
  • Варна
На мен лично Романски ми каза, че ако нещо не свикна с имплантите, тялото или аз не ги приемам добре, и нещо ме тревожи, винаги каза може да ги махмем и да оформим пак едни малки добре изхлеждащи гърди. Така че дори и да махне импланта според мен доц. Романски може да си я извая и да не се притеснява как ще изглежда.
Надявам се тази течност да не е нещо притеснително и просто с махането на импланта да престане и събирането на течност.
Успех й желая. И дано доцента намери решение, вярвам в това Simple Smile

# 593
Благодаря за отговорите, момичета!
Операцията е правена 2011 год при Георгиев, възрастният,  Бог да го прости.
Досега не е имала проблеми и един ден ми каза едната ми гърда е някак нагоре и се очертава импланта и го усещам и как се мести вътре, а е сложен подмускулно. Отиде при мамолог първо, който й каза, че има течност под импланта и й изписа Ендоталон и я прати при Романски. Тя има познат гръден хирург, който също я гледа, потвърди течността, но каза, че едва ли не не е опасна тази течност, но трябва да махне имплантите, защото щом веднъж се е събрала и да се изтегли пак ще се събере. Обаче, както се сещате, ние се разровихме в нета и на Запад тази течност я приемат насериозно и я изследват, а тук сякаш нищо не е. Притеснява ни, че след толкова мн години след операцията се е събрала и е малко шаш и паника положението.
Петя, кога сте били в Естетика? При кой лекар?

Тази събота, бяха на безплатна консултация в София. Мисля, че такава ще има след месец или два отново. Иначе на запад всичко изследват. Тук го няма това, тъй като лекарите не го смятат за опасно и като цяло могат да слагат гърди и до там. Появи ли се някакво усложнение, което не може да се обясни и не са срещали, вдигат ръце. Другата спомената фирма също организира такива посещения на специалисти и консултации. Но мисля, че просто със спринцовка се изтегля от течността и се изследва или се премахва и се следи дали ще се появи нова. Дали е възпалителен процес, дали нещо с импланта не се е случило, дали е реакция на организма. Винаги има причина. Хубаво е да пусне и кръвна картина с ЦРП и СУЕ. Това може да покаже дали има възпаление. И това е мнение на не специалист, но тъй като минавам по един дълъг път с проблеми относно тези импланти, споделям моето виждане.

# 594
  • Варна
Петя сподели ако не е тайна, какъв проблем си имала с тези импланти. Ако искаш пиши ми на лично, ако не искаш да пишеш в темата.

# 595
Петя сподели ако не е тайна, какъв проблем си имала с тези импланти. Ако искаш пиши ми на лично, ако не искаш да пишеш в темата.

Писала съм по темата. Подложих се на операция преди точно 5 месеца. Седмица след като се прибрах в София, поддържах температура от 37.2 градуса. След още седмица се вдигна до 40 градуса и постоянна висока температура. Тогава се започна всичко - ходене по лекари, изследвания, ЯМР, болничен престой  в различни отделения, консултации с други пластични. И така 3 месеца с постоянната температура, завишени СУЕ и ЦРП. След чакане от 3 седмици и куп изследвания за хиляди левове, "професорката" на Александровска болница ми каза просто имаш имунологиен проблем и ме пусна с температурата да си ходя. В момента ме лекува ревматолог много съвестен и не ме оставя. Въпроса е обаче, че пия хапчета за подтискане на симптомите, но реално лечение на източника няма. Всички доктори не пластични хирурзи ми казват да махна имплантите. Всички пластични хирурзи ми казват, че до сега не се се сблъсквали с подобен случай и проблема ми не е от гърдите. В постоянно мислене съм какво не съм направила, какво се случва с мен, какво още да пробвам дори и като начин на живот.

# 596
  • Варна
Да сещам се за твоя случай сега като прочетох отново. Не знам какво да кажа предвид че нищо не разбирам, може би аз ако бях в тази ситуация от страх бих махнала имплантите предвид че всичко е започнало след поставянето им, макар че може и да е съвпадение.
Може ли да се отключи имунолугично заболяване след поставяне на импланта, чисто теоретично, не съм наясно въобще?
И от какво се отключва ако няма общо с импланта - какво казват лекарите?

# 597
  • София

Писала съм по темата. Подложих се на операция преди точно 5 месеца. Седмица след като се прибрах в София, поддържах температура от 37.2 градуса. След още седмица се вдигна до 40 градуса и постоянна висока температура. Тогава се започна всичко - ходене по лекари, изследвания, ЯМР, болничен престой  в различни отделения, консултации с други пластични. И така 3 месеца с постоянната температура, завишени СУЕ и ЦРП. След чакане от 3 седмици и куп изследвания за хиляди левове, "професорката" на Александровска болница ми каза просто имаш имунологиен проблем и ме пусна с температурата да си ходя. В момента ме лекува ревматолог много съвестен и не ме оставя. Въпроса е обаче, че пия хапчета за подтискане на симптомите, но реално лечение на източника няма. Всички доктори не пластични хирурзи ми казват да махна имплантите. Всички пластични хирурзи ми казват, че до сега не се се сблъсквали с подобен случай и проблема ми не е от гърдите. В постоянно мислене съм какво не съм направила, какво се случва с мен, какво още да пробвам дори и като начин на живот.

Петя, чувала ли си за BII (breast implant illness)?
Това са само първите попаднали ми материали, защото следя дамата:
https://goodgirlfitness.net/blog/182-the-truth-about-breast-implant-illness.html
https://goodgirlfitness.net/blog/183-the-new-hysteria-addressing … bii-doubters.html

Има все по-големи пациентски групи, които се обединяват в стремежа си за повече прозрачност и признаване на този проблем от хирурзите и от лекарите като цяло.

Пожелавам ти успех в диагностицирането и лечението!

# 598
  • На топло в неговото сърце.
Понеже съм ходила на консултация там,в пощата ми от тази сутрин:
Скрит текст:
Здравейте, бихме желали да ви информираме, че на 20 и 21 април 2019, в гр.София, топ-специалистът по пластична и реконструктивна хирургия, проф. д-р Сонер Татлъдеде ще проведе безплатни консултации, организирани от Турмед Сървисиз. Посещението на д-р Татлъдеде е уникално и дава достъп на по-широк кръг от български пациенти до експерт по пластична хирургия от такъв ранг. Той завежда отделението по пластична и реконструктивна хирургия в болница Аджъбадем Таксим, Истанбул от 2015г. и е специализирал в редица болници в Турция и чужбина, включително и в Harvard Medical School.

Консултациите с проф. Татлъдеде ще се проведат в офиса на Турмед Сървисиз, гр. София, бул. Драган Цанков 31А, ет.2. Някои от основните направления, в които проф. д-р Татлъдеде специализира и за които ще можете да получите информация по време на консултациите са:
Пластична гръдна хирургия (намаляване, увеличаване, повдигане на гърди)
Гинекомастия (мъжка гръдна пластика)
Абдоминопластика
липосукция
 липолиза лазерна
Фейслифт
Лифтинг на шията
Инжектиране на мастна тъкан
Блефаропластика (пластика на околоочна област)
Ринопластика (корекция на около носната област)
Естетична корекция на уши
Бракиопластика (корекция на ръце)
Корекция на крака (Thigh Lift)
Челюстно-лицева хирургия
Ботокс, филъри
PRP (плазмотерапия)
Трансплантация на коса и др.

За да се запишете за преглед, моля попълнете формуляра, като натиснете тук или се обадете на 08 9999 7844. Местата са ограничени.

# 599

Петя, чувала ли си за BII (breast implant illness)?
Това са само първите попаднали ми материали, защото следя дамата:
https://goodgirlfitness.net/blog/182-the-truth-about-breast-implant-illness.html
https://goodgirlfitness.net/blog/183-the-new-hysteria-addressing … bii-doubters.html

Има все по-големи пациентски групи, които се обединяват в стремежа си за повече прозрачност и признаване на този проблем от хирурзите и от лекарите като цяло.

Пожелавам ти успех в диагностицирането и лечението!

Да, чувала съм, чела съм. Повечето пациентки имат оплаквания след години или след КК ( капсулна контрактура), разкъсвания и тн. Ясно е, че има обвързаност с автоимунната компрометирансот.

Общи условия

Активация на акаунт