Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 264
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София (Възраждане)
Понеже съм от Смолян...

Flowers Hibiscus

# 181
  • На правилното място в правилния момент
На мен и втори епизод ми хареса, вярно имаше клишета и то няколко очевидни сцени, които бяха направени по абсолютно познат и установен модел. Особено сцената в кафенето и последвалата я в колата, но Владо и Теодора имат невероятна химия, доста често си партнират и сцената се получи страхотно.

Според мен бащата прокурор е замесен в нещо, това мисля, че доста от зрителите вече подозират. Прикрива някого, дали човек, или цяла група, замесена в мистериозните убийства. От друга страна, смятам,че Страхил е невинен, изглежда ми объркан, но недостатъчно убедителен убиец. А и мотивът с иконите и християнската прошка подкрепя тезата ми.

Вторият епизод определено беше по-динамичен, бърз, наситен с емоции. Държат ни в напрежение и това ми харесва. Продукцията няма как да не избяга от пропуски, клишета и повторения на предишен опит, но е най-доброто, което се излъчва в ефира сега. Участват млади и свежи лица, харесвани актьори и показват българския бит достоверно и отчетливо. А и природните картини са райска гледка за очите.
Следя с интерес и подкрепям тази нова вълна на българското кино. Purple Heart

# 182
  • София (Възраждане)
А и мотивът с иконите и християнската прошка....

Не чух добре докато гледах, а не ми се търси в записа, какво точно каза синът на Петър за Камелия пред иконата на чакалото?

# 183
Прокурорът може да е наясно с трафика на хора и да си затваря очите срещу определен хонорар.

# 184
Прокурорът може да е наясно с трафика на хора и да си затваря очите срещу определен хонорар.
Ако е така, би трябвало и той да стане жертва нв един момент.

# 185
  • На правилното място в правилния момент

Цитат
Не чух добре докато гледах, а не ми се търси в записа, какво точно каза синът на Петър за Камелия пред иконата на чакалото?

Разказа как бащата е ходил там често, заедно са  построили чакалото. След това изкара иконата на Свети Матей и я закачи, защото така е планувал да направи преди да разбере за Камелия. Накрая казва: "Това е за него, моята прошка". /Тоест за бащата според мен/.

# 186
Ако е така, би трябвало и той да стане жертва нв един момент.
Може и да стане, освен ако той не дърпа конците. 

# 187
  • София
На мен пък въобще не ми изглежда подозрителен бащата на Филип - не виждам нито да има мотив, нито физическата възможност да извърши убийствата. 

Нито на мен. Типичен прокурор в България, който иска набързо да потули случая, да му кажат "браво", че е намерил извършителя (пък било и то не истинският), и да си продължи всичко по старому. Hands V

# 188
На мен най-съмнителен ми е самият Филип Чанов. Много хрисим, подтиснат, емоционално смазван в семейството...кой знае какви тъмни страни крие и може би брат му ще е този, който ще го разкрие?!?
Това е абсурд. Няма никакъв шанс. Peace
Природните картини в сериала са великолепни и много вдъхновяващи. Нека младите хора гледат и виждат красотите на България, защото тук не всичко е лошо и пошло.

# 189
  • София
Аз също отдавна казвам, че мисля, че е точно Филип или че има поне някакъв пръст в това. Hands V

# 190
Може ли да посочите филм или сериал в който главния герой, около когото се върти всичко е убиецът?

# 191
Може ли да посочите филм или сериал в който главния герой, около когото се върти всичко е убиецът?
Гледай филмът THE SEARCHING 🎬 и в части от BRON 📽

# 192
"Криеница" с Робърт де Ниро.

Имаше и един филм от 90-те , в който главният разследващ се оказа с раздвоение на личността и беше серийният убиец, който сам се опитваше да залови. Не се сещам за името на филма.

# 193
  • София (Възраждане)
Сещам се и за един стар филм с Мики Рурк, "Ангелско сърце" мисля се казваше, както и за един куест - "Черното огледало"

# 194
  • Кърджали
И на мен прокурора ми е много съмнителен, но  ще е прекалено очевадно да е той. По-скоро бърза този случай да му се махне от главата. Тъй де, в иначе спокоен град е извършено такова убийство. По - добре да каже че е заловил убиеца и да се приключи. И похвала да получи. Ама сега като почнат и другите трупове да се появяват....
Филип едва ли ще е. Мисял че ще е някой, който често ни показват, но кой ще е...

Общи условия

Активация на акаунт