Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 245
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Хайде да метна и аз един камък в блатото – ако е Филип, то е убил ченгето по погрешка, защото всъщност е искал да убие баща си. Stuck Out Tongue

# 241
Може да е дъщерята на Мия Joy С майка ченге, от малка знае за всякакви убийства - техники, похвати. Общо взето, вместо приказки за лека нощ, е слушала глави от учебника по криминалистика. Била е на летен лагер в Смолян, там се е влюбила в бежанец, когото убиват на границата и е решила да отмъщава наред Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
  • София (Възраждане)
Милошева ще ви иска телефоните на всички за консултации!

# 243
Късно е чадо! Няма за кога да пренаписва, това да не ѝ е  доФтурския серЯл, дето прави с героите каквото поискат фЬеновИти във фб.

Аз се пошегувах за Славчо, но в промото нещо ми се чу , че  е загазил. Стана ми интересно какво ли ще е направил завалията.

# 244
Аз се пошегувах за Славчо, но в промото нещо ми се чу , че  е загазил. Стана ми интересно какво ли ще е направил завалията.

Лав стори с дъщерята на Миа? Крайно време е да цъфне да търси майка си.

# 245
А, това за Славчо и дъщерята на Мия и аз си го помислих. Горкото момче, с тъщата шега не бива Joy

# 246
  • София
Съвсем отидохте в зоната на здрача, хубава вечер ви желая.
То от всички щуротии може и нещо да е вярно Simple Smile))

# 247
Днес изгледах епизода и ми хареса. Обаче тази Духовникова не знам защо ми е адски противна. Като Божура много я харвсвах, като Виктория ми беше безразлична, а сега в този сериял ми е откровено неприятна. Ролята и отива де, добре се справя да го играе нахакана гражДАнка и все пак... Остаряла ли е, лошо са я гримирали ли... А и не харесвам самата героиня, не ме кефят такива много отворени и правещи се на интересни персонажи. Честно казано, ако Мия беше по-фина, по-интелигентна, по-умерена, повече щеше да ми хареса.

# 248
Късно е чадо! Няма за кога да пренаписва, това да не ѝ е  доФтурския серЯл, дето прави с героите каквото поискат фЬеновИти във фб.

Нищо, тя може идеите за героите от ОЖ да ги ползва 🤪

# 249
Нищо не казвате за майката на Страхил😆, може да е гътнала мъжа си за дето я е сменил с по- нова версия😎.
Мия са можели да я направят като мацката от Профайлър, тогава щеше да е по- магнетична.  Филип не е убиецът, въпреки, че е обременен от властния си баща и не по- малко натрапчивата си майка . 

# 250
  • Street of Dreams
Пуснете анкета, аз ще събирам залози по 5 лева.

# 251
  До колкото помня от Агата Кристи , търси се кой има мотив да убие жертвата .

# 252
Те жертвите са няколко и май не сме видяли още всички.

# 253
  • Берлин
Аз сега изгледах епизода. Не ми се залага кой,какво, кога,  защо и тн. Искам да гледам. И ми харесва към момента идеята. Обаче много ми се губи темпото с тази 1 серийка седмично. А в ефира на Нова гледам Капките и ДГ. Всичко останало ми е излишно. Ама никой не ме пита

# 254
  • гр.София
 И аз сега изгледах двете серии. Пу-пу,не е за вярване,но ме грабнаха.  Много красиво сниман,играят естествено, диалогът не е тромав.   Само Вл. Карамазов  леко ми присяда, аз не съм го и гледала досега. 
Т.Духовникова  в Дъвка за балончета  ми се видя много изкуствена,а тук ми харесва.
 Дано само не зацикли историята и да провлачат до безкрайност .
 А, и мистични елементи в криминалета не харесвам,но няма пълно щастие.

Общи условия

Активация на акаунт