Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 247
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Ако Филип се окаже убиецът накрая ще е много яко, ама надали. Grinning

Това ще е най-неочакваното нещо и ако действително стане, направо ще избие рибата! Grinning Grinning Grinning

# 226
  • София
Вероятноста да е Филип е много голяма, след като Милошев каза, че със същите актьори не може да се направи втори сезон.

# 227
На Владо допълнително са му "посребрили" косата за този сериял.

Мм, Владо доста е побелял. Гледах го преди около месец и беше буквално на педя от мен (първи ред, камерна сцена на НТ). Има много сребро в косата Wink Обаче така е готин
В Откраднат живот го боядисваха. Hе знам на кого му е хрумнала тази идея, аз не очаквах, че ще го направи. Hо май беше споменал в едно интервю, че умишлено са решили героят му да се различава от този в Дяволското гърло. Иначе си е доста прошарен, но му отива.

И клип, в края се вижда още по-добре - https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/videos/10157294288372069/

# 228
Надявам се Владо да не се боядисва повече - най-после заприлича на мъж и стана готин Blush Преди беше като момченце.

За мен ще е плоско, ако някой от главните - Мия, Филип, прокурорът - се окаже убиецът. По-скоро се надявам да е друг. Очаквам да го видим за първи път до към 4-5 епизод, но без да е заподозрян. Не ми се вярва вече да са го показали, то почти нищо не се е случило.

Оставям ви информация за актьора, който играе бежанеца:

https://www.imdb.com/name/nm10434264/
Според инфото играе в три епизода.

https://www.facebook.com/nader.khatib.9809/timeline?lst=10000429 … 3772%3A1552134343

# 229
  • София
На мен пък много ми пасват като двойка, още от Дървото на живота, където изиграха Панто и Божура блестящо според мен! Сега също са ми убедителни.
И на мен! Като добавим и това, че са много добри приятели в живота, съвсем се допълват. Според мен, една от най-пасващите си екранни двойки в бг ефир.

# 230
За мен казаното от Милошев за нов сезон може да се тълкува по доста начини.
На първо място е искал да каже, че историята е завършена, убиецът е разкрит/убит и няма отворен финал. Убийствата са строго специфични и с точна причина, т.е. вероятността да продължат с нови жертви и убиици е много малка.
Възможно е и някой от полицаите да бъде убит, т.е. няма как да има нов сезон със същите герои.

# 231
Може би самата концепция е , като в ИД. Там всеки сезон си е сам за себе си. На мен ми харесва така честно казано.
Искам да се влюбя в героите и да нямат време да ме разочароват. Както в..сещате се къде.

Думите на Владо за героя му пак ме водят към брат му Асен. Хем не ми се вярва да е толкова очевидно , хем..

Убиецът, който и да е той е интелигентен човек, достатъчно хладнокръвен , с познания по анатомия, вероятно е ловец или планинар, защото познава добре терена и умее да прикрива следите си, вероятно е социопат.

# 232
Иска  ми се Филип за  добро или лошо , да не е толкова сръчен , за да направи  тези хирургични манипулации /освен ако не е прихванал от ОЖ Joy Joy /Има психическото обременяване от това ,че не е самостоятелен на 40 г. , но това не е достатъчно . Баща му също  не прилича на човек с такива способности .
За брата /ловец/ не мога да кажа същото . Синът на убития  също е сръчен - дърворезбар..., но едва ли е толкова елементарно .
По-скоро още не сме видели убиеца .

# 233
  • София
И накрая убиецът се оказва сервитьорката Емилия, бившата на Филип. Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 234
  • Street of Dreams
Ако вече сме го виждали - значи е този с иконите.

# 235
Тц, тц, тц... Великата кинозвезда и секссимвол Карамазов няма снимка в IMDb?
Какви фенки сте, бе???  Laughing

# 236
И накрая убиецът се оказва сервитьорката Емилия, бившата на Филип. Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
Една приятелка предположи, че може да се окаже майката на Филип. Е това вече ще е шок Joy

# 237
Мне, Донка полицайката ще е най- голям шок!

# 238
Славчо ще е , дето за малко не го изяде кучето 😂😂

# 239
Може и Мия, като преди това ги изнасилва и обрязва.

Общи условия

Активация на акаунт