Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 252
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Е той Славчо не е от там, доколкото помня от написаното за героя му в Смолян е от 1-2 месеца. Нищо чудно, че диалекта му е непознат и реши, че говори празни приказки.

От Пловдив/ско е Славчо.
Като им каза, че Руфинка говори глупости, Попето му отвърна мамка ти пловдивска, баруган е езеро 😀

За мен сцената показа учудване, че Руфинка е наясно с престъплението.

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 16:51 от Ванилия*

# 211
Момичета от Смолян много ви се кефя. С интерес чета постовете ви. Много са ми интересни.Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

А снимките са прекрасни.

# 212
Руфинка каза на Филип:„ Мен ме е страх и тебе трябва да те е страх.” Та най-вероятно убиецът е близо до него.

# 213
Не ми е ясно, защо започнахте да подозирате полицаите от екипа на Филип?
Мисля, че убиецът няма да е сред тях. Някой е възможно да е замесен в схема за контрабанда или друго, но да е извършил убийствата  - не.
Чакам да видя, как ще протече разследването около второто убийство и каква връзка може да има с първото и тогава ще мисля.

# 214
Владо К. за сега се справя  много добре - играе го леко стреснато  като е с баща си , а иначе  е  уверен Hands Plus1
Чаках  цял сезон да го харесам в ОЖ  , но не се получи . Сега  е с добра роля и нищо не му пречи .

# 215
  • София
Няколко пъти се натърти на факта, че очите са извадени много прецизно.
Това ще е човек, който работи добре с нож и е клал поне животни.
Синът на убия ще е много елементарно, значи се търси някой друг местен.
Пловдивския навобранец няма такъв вид, остават Филип, брат му, тате прокурор и Попето.
От тези, които сме видяли...
Да ви кажа този Попето направо си го заподозрях Simple Smile))

# 216
На мен Попето ми се вижда като привърженик на твърдата сила, хич не го виждам да прави прецизни хирургически разрези.

# 217
Попето е джаста праста, абсурд старателно и нежно да вади очи. Дано и Филип не е, че хич не ми се иска.

Руфинка е 😂. Тя знае детайли за престъпленията и има психо сили Wink.

# 218
  • София
Очаквай неочакваното...
Може да са викнали някой от "Откраднат живот", там напоследък психари бол Simple Smile))

Руфинка става Simple Smile тя понеже вижда перфектно свише Simple Smile

# 219
Ако Филип се окаже убиецът накрая ще е много яко, ама надали. Grinning

Роси, ами Владо за ОЖ си беше боядисан, ама за разлика от Емил си беше уцелил цвета Grinning

# 220
  • София
На Владо допълнително са му "посребрили" косата за този сериял.

# 221
Попето и аз го изключвам с неговите похвати 😬
 очи не знам дали би вадил, но не изглежда като да тръгне да обрязва в никакъв случай 😄

# 222
Определено.

# 223
  • София

Мм, Владо доста е побелял. Гледах го преди около месец и беше буквално на педя от мен (първи ред, камерна сцена на НТ). Има много сребро в косата Wink Обаче така е готин

# 224
Сега изгледах отново и двата епизода и нещо ми направи впечатление. Нищо не намеквам, просто ми стана странно - когато Филип попита Руфинка кой е убиецът, тя замълча, после си сложи ръката върху тази на Филип и каза 'Шейтан... Шейтан'. Замислих се дали тя отговори на въпроса му или него нарече шейтан? А и той доста рязко си измъкна ръката изпод нейната.

Общи условия

Активация на акаунт