Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 202
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Може ли да се гледа някъде повторението ,че изпуснах  серията ?

в Нова Плей ги има сериите Simple Smile

Това вместо запис Simple Smile

# 376
Аз пък си имам друга теория. Над трафика с бежанци със сигурност има чадър от хора с власт, които получават информация за всичко. След като онзи мъж, който Мия приклещи издаде Каракехайов, са наредили чистка, за да не се стигне до тях и човекът, който са наели за това се е оказал психопат. Очаквам в някой момент да немерят и издайника мъртъв. Така погледнато и Мия е заплаха и е много вероятно и нея да се опитат да убият или поне сплашат. Мисля, че и прокурорът е свързан индиректно с тези хора, някогашни дружки, може би. И други неща ми се въртят, почти фантасмагории разни. Simple Smile

# 377
Според мен прокурорът няма нищо общо. Такава е реалността в България и доста добре я предадоха - бият арестантите и ги карат да подписват самопризнания.

# 378
  • София
Аз пък си имам друга теория. Над трафика с бежанци със сигурност има чадър от хора с власт, които получават информация за всичко. След като онзи мъж, който Мия приклещи издаде Каракехайов, са наредили чистка, за да не се стигне до тях и човекът, който са наели за това се е оказал психопат. Очаквам в някой момент да немерят и издайника мъртъв. Така погледнато и Мия е заплаха и е много вероятно и нея да се опитат да убият или поне сплашат. Мисля, че и прокурорът е свързан индиректно с тези хора, някогашни дружки, може би. И други неща ми се въртят, почти фантасмагории разни. Simple Smile

Hands Thumbsup
И моята теория е подобна. В трафика ще има замесени чиновници от висшите етажи на властта, които ще се опитват да се отърват от всеки, който може да ги уличи. Но според мен прокурорът, ще е замесен, но не в убийствата, а по-скоро като усложливо ще си е затварял очите за случващото се

# 379
Според мен прокурорът няма нищо общо. Такава е реалността в България и доста добре я предадоха - бият арестантите и ги карат да подписват самопризнания.

С убийствата - да, аз за друга връзка говоря ...

# 380
Аз като ви изчетох си мисля следното. Каракехайов не е първата жертва на този убиец. За местните е Шейтан, за Мия - може би предишен случай. И едните и другите са разпознали част от символиката обаче. Затова Филип го е страх. Мия е разследвала подобен случай и нещо яко се е объркало. Оттам посттравматичния стрес и обсебеността й с това разследване.
Източник на идеята - Туин Пийкс Simple Smile.

За Камелия все се чудех защо се е хванала с пенсионера. Може би това е бил план, нейн и на Страхил - да разберат какво прави бащата. Защо - идея нямам. Но тя е била тази, която го следи.

# 381
Dreamy, източник на идеята - Истински детективи Joy
Но тази идея ми хареса, ще е интересно, ако се окаже вярно.

# 382
Dreamy, източник на идеята - Истински детективи Joy
Но тази идея ми хареса, ще е интересно, ако се окаже вярно.
О, вярно. И в И.Д имаше подобна идея.

# 383
Аз не смятам, че Мия има каквото и да било общо с убийствата и предишни случаи свързани с този, просто се оказва там водена от следа и остава.

# 384
Някой питаше с кой от 3 филми да започне. Препоръчвам "Пурпурните реки" , че не е сериал и се гледа на един дъх, после ИД и за финал Туйн Пийкс Simple Smile

Кадърът в гората за мен са Миа и Асен. Но не е това, което изглежда вероятно иска да я предпази от нещо или някого. Асен я хареса. Ще има драма с батЯ си по тази линия.

Следващият убит си мисля дали няма да е кметът. Определено убийствата целят да разпалят града. Нали и Руфинка това каза. Този огън,  който гори колата ще гори и градът.  Кметът държи на мира между християни и мюсюлмани, евентуално убийство би настроило хората едни срещу други.

# 385
За Камелия все се чудех защо се е хванала с пенсионера.

Да бе. Никой не е виждал и не е чувал за млади, красиви жени, които се хващат със стари, дебели и грозни мъже.
Защо ли?  Laughing

ПП За финикийските знаци не си ли чувала? Трафикът на каквото и да е се свързва с пари. С много пари. И красиви гладни пеперудки, кръжащи около тях...

# 386
  • Street of Dreams
Допускам, че събуденото зло ще е точно развалянето на етническия мир.

# 387
За Камелия все се чудех защо се е хванала с пенсионера.

Да бе. Никой не е виждал и не е чувал за млади, красиви жени, които се хващат със стари, дебели и грозни мъже.
Защо ли?  Laughing

ПП За финикийските знаци не си ли чувала? Трафикът на каквото и да е се свързва с пари. С много пари. И красиви гладни пеперудки, кръжащи около тях...
Е да де, ама нали уж тя е мила, стеснителна и скромна. Не й прави впечатление, че той има пари. Не знае откъде ги има и не се интересува.
Има нещо гнило в Дания 😆.

# 388
  • Русе
Дания? Да не сте объркали темата?

# 389
Аз си мисля, че в часовникът подарен от Камелия има или подслушвател или прпследяващо. Предполагам е по-логично да е първото.

Подозирам, че двата със Страхил не са се  разделяли и че по нейна молба е следила  и събирала информация срещу баща му. Вече нямам идея с каква цел. Но според мен тя още обича Страхил. Самият факт, че пази снимката. Точно тази снимка..

Пуснах си промотата от преди да започне сериала.
В едно се казва "Грешки в миналото водят до престъпления в настоящето".
Има една жена, която не мога да разпозная и кадър с часовник.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 20:15 от BaDBluEeYeS

Общи условия

Активация на акаунт