Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 160
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Сигурно се има предвид как е убита самата жертва. Първият труп- без очи, обрязан  и тн., а второто тяло май ще е обезглавено, нали така каза Руфинка, и хвърлено от скалата.

# 466
Не мисля, че важният човек за Мия е дъщеря й, защото после пък я споменават в следващия абзац. По-скоро някой, свързан с мъжа й.

# 467
Или началствата, които й казаха само да наблюдава, пък тя не спира да си вре носа.

# 468
Много интересен анонс! Нямам търпение за епизода. Simple Smile

# 469
И аз да повторя рефрена - много ме е яд, че дават сериала един път в седмицата. Сега, след като прочетох анонса се мъча да се сетя предишната серия. Ми много ми е трудно в детайли. Решила съм, като приключи да изгледам сериите една след друга и спокойно да наблюдавам действието.

Очаквам интересна серия.

Може "важният човек" да е бащата на Мия. Нали проведе с него мил разговор и стана ясно, че са близки. Възможно е да е й е "колега".

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 14:11 от *Melanie*

# 470
И Владо е недоволен 😄

# 471
На Мия личния живот въобще не ме интересува, да не размиват така историята, а да си карат по криминално-загадъчния елемент.

# 472
# 473
На мен пък ми е интересно покрай разследването да ни показват и живота на героите. Да видим какво се крие под повърхността 😊.

# 474
Аз пък се опитвам да се сетя какво точно каза Руфинка. Нямаше ли нещо общо с второто убийство? Нещо за планина ми се върти в главата...

# 475
  • Бургас
Здравейте "детективи"! Чета ви судоволствие, запълвайки протяжната седмица между епизодите. Снощи си изгледах повтоно 1-ви и 2-ри и все си мисля, че героите от старото поколение ще се  окажат с  много преплетени съдби в далечните си млади години . Може би някъде през 80-те се е случил любовен многоъгълник  и е погинала нечия любов. Колкото поради сложни отношения, толкова и поради конюнктурата на периода на възродителния процес. Очаквам да изскочат стари драми свързани с вяра и власт. И се питам дали баладата за панаира в Скарбъро случайно и само заради мистичното си звучене е избрана или  и заради текста.

Скрит текст:
На панаира в Скарбъро ли отиваш?
Напомня ми на някоя, която живее там.
Тя е истинската ми любов.

Кажи ѝ да ми ушие батистена риза.
Без шевове и бродерия.
Тогава тя ще бъде истинската ми любов.

Кажи ѝ да ми намери парче земя
Между солената вода и морския бряг.

Кажи ѝ да го пожъне с кожен сърп.
И да събере всичко на куп от пирен.

Ти на панаира в Скарбъро ли отиваш?
Напомня ми на някоя, която живее там.
Тя е истинската ми любов.

Може би ще става дума за стара - невъзможна, обречена и незабравена любов.
Отделно от властовите роли, които "старите" играят...

А младите - дали няма да има изненади в посока кой на кого е сват и кой на булката брат!? Имам предвид скрити семейни тайни у Чанови и не само...:
И последно да не игнорираме майката на Страхил, низвергнатата съпруга на убития .
Взе на турско-индийски сериал да заприличва, та спирам!  Yum

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 15:25 от lady Koup

# 476
Е, то на няколко пъти дебело се намекна, че филмът е за миналото, не толкова за настоящето. Или по-точно – че това, което се случва сега, е следствие от нещо в миналото.
И аз подозирам нещо около възродителния процес.

# 477
  • гр.София
баладата за панаира в Скарбъро

Ей,много ти благодаря!  Голямо чудене му ударих. Знаех,че е известна песен.
   Ако правилно открих, това изпълнение е на  LP.

# 478
# 479
  • София
Какво й каза шефа на Мия, че изпуснах, звъннаха ми на вратата?

Общи условия

Активация на акаунт