Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 167
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Интересен беше епизодът. И на мен Краси ми изглежда съмнителен между другото. И с тези очи Стоян е уникален. Не мисля, че е Славчо. Но не знам как се озовал там, след като Мия беше първа, има нещо.
Със сигурност нещо ще се случи с Диана, ама още не знам какво. Това с Мия според мен е от стреса, който преживява - изтощава се, отделно явно не е минало много време от загубата на съпруга ѝ. Силно се съмнявам да взема наркотици.
Прокурорът има нещо общо според мен,
не знам какво е това в миналото също.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 08:16 от VanillaBarbie

# 511
Само мен ли ме кефи Валери Йорданов?! Grinning

# 512
  • София
Ако не ви четях още щях да си мисля, че дъщерята се казва Яна. Laughing Хубав епизод, но очаквах повече екшън. Не дадоха трупа. Grinning Очаквах повече подробности за убийството.

# 513
Тц, много сме му фенките тука Wink

# 514
Тц, много сме му фенките тука Wink
И аз много му се кефя Simple Smile
Също много ме впечтлява Карамазов. Не ме разбирайте погрешно, не откривам сега че е голям актьор. Просто се изумявам как успяха така да го обезличат в ОЖ.

Епизода снощи го изгледах на един дъх и сега нямам търпение за следващия.

# 515
И на мен много ми харесва. Идеално се справя с ролята на тъпоч енге, а иначе е много одухотворен.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 08:52 от Monza

# 516
  • Кърджали
Хареса ми снощния епизод. То не може само екшън. Но започва да се заплитат нещата.
Това със Славчо и аз не разбрах как се получи. Но започват да подхвърля вече сламки, да се насочват към заподозрени. Хареса ми снощи разчравоанието на Филип от действията на баща му, смазването от усещането, че е използван за неговите цели, сцената между двамата братя. Мисля че Филип ще започне да се отърсва от властта на баща си вече..
И н мен ми хареса Валери Йорданов.
Смях се и на патоанатома. И има глава ама е премахната

# 517
Патоанатомът е голяма свежарка, и аз се смях 😂. А при Филип ми се струва, че ще има още нещо, няма да е само потискането от властния баща 🤔.
Вчера четох интервю с Карамазов (май Дзян го сподели), където той казва че е възможно да има втори сезон и много се надяват. Някак си не ми прозвуча като да няма да участва във следващ сезон, ако има такъв. А може просто на мен да ми се иска да е така 😁.

# 518
Харесвам Владо, харесвам и Теодора и голяма част от актьорите, участващи в този сезон, но не искам да ги гледам в следващи. Просто ме е страх да не ги окипазят, както ОЖ. Отделно да бъдем реални колко често в един и същи град се случват толкова брутални и сложни престъпления? В смисъл трябва да е нещо тип Нови Искър и някакво адско съвпадение, което ще ми е леко фантасмагорично.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 09:36 от BaDBluEeYeS

# 519

Няма как. Например снощи нищо не му разбрах – говори хем бързо, хем фъфли.
Абе, не ги ли учат на дикция тези нашите актьори?

# 520
  • Mediterraneo
Много епизоди, които издишат, имаше снощи. Такива дупки ме дразнят неимоверно много. Изключително слаба кръпка с речта на прокурора пред гражданите, смешна чак. Чанов можеше и по друг начин да разбере, че баща му го е ползвал за проводник към политическа кариера, не с нелепа ситуация- Тук виждам сина си, дъра- бъра.
Като цяло не обичам да се счита зрителя за тъп, а с тази серия с такова чувство останах- гледайте, каквото сме стъкмили, не умувайте.

# 521
  • София
А защо трябва сериалът да е "като реалния живот"? Това си е художествена измислица и могат да я надградят в няколко сезона. Е, разбира се, не както разтетлиха Откраднат Живот, но поне два-три до четири сезона по 12епизода биха били реалистична цел пред екипа.

# 522
Героите на Денолюбов, Николов и Я. Веселинов бяха дотук, няма да ги видим отново (някой питаше преди няколко страници)

# 523
  • София

Няма как. Например снощи нищо не му разбрах – говори хем бързо, хем фъфли.
Абе, не ги ли учат на дикция тези нашите актьори?
Нищо не му разбрах, когато обясняваше за АТВ-тата.

# 524
Ееех, жалко, за Денолюбов ще ме е яд.

BigCityNights, какво ти е мнението за сериала до тук?

Общи условия

Активация на акаунт