Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 42 978
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
И не, не мрази баща си  Laughing
https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/photos/a.1015230800 … ype=3&theater

Hа мен най-интригуващо в думите на врачката (след превода им  Laughing) ми прозвуча предсказанието за следващото убийство - труп без глава, на камък. Предполагам някъде по скалите ще го открият, може и около пещерата  Rolling Eyes

# 61
Чакам с нетърпение. Ще ходя после и в чата на Карамазов. Предполагам, че ще има доста въпроси след днешния епизод, но едва ли ще разкрият нещо уау.

Благодаря за темата! 🌺

# 62
Бременната полицайка не е ли адвокатката на Димо от "Денят на бащата"?Thinking

# 63
  • София
Тя е.  Peace

Моля да синтезирате най-важното от чата на Карамазов и да го споделите тук. Simple Smile

# 64
 Благодаря за темата и аз!  bouquet  Hug

# 65
  • София
леле Мия направи му сви сърмите на Филипчо. Невероятна е просто.  Simple Smile

прокурор Чанов не се интересува от истината, а просто иска признание и да отметне убийството. Това е типично.

# 66
Кой е актьорът, който играе сириеца?

# 67
Някой видя ли какво пишеше на бележката, която Миа намери при парите?

# 68
Записвам се в темата Simple Smile
Това е първият БГ сериал, който гледам. Всъщност съм изпуснала първи епизод, ще се опитам да го намеря.
Много ми допадна епизода тази вечер. Сюжета, актьорската игра, атмосферата, музиката...

# 69
Звуците и това как дават част от следващия епизод и финалните надписи много ми напомнят на Гомор. Страхотен сериал

# 70
  • Street of Dreams
Втора серия ми хареса по-малко от първа. Нямаше мистика, за сметка на политическите послания - аман вече.

Харесва ми играта на татуирания и на брадатия брат.

# 71
И на мен тази серия не ми хареса колкото първата. Теодора Духовникова изглежда в лицето като робокоп и ме дразни.

# 72
  • София
Този път Миа наистина беше като някаква всевластна, навсякъде я пускат да разпитва, да пребърква, влиза в къщите на хората без да звъни и да се представя... много измислено. Най-добрата част в серията беше края, иначе беше по-мудна.

# 73
  • София
Брадатия брат/Христо Петков/ е много загадъчен, има нещо покрай него.
Духовникова все по-малко ми харесва - има нещо остро в лицето й, което му придава присмехулен облик. Докато разпитваше сина на убития в дома им и я снимаха отблизо, очаквах
да се изхили зловещо. 

# 74
На бележката май пишеше - Следят ме.

Малко забавиха темпото след ударното начало. Предполагам, че е нормално, ще видим по-нататък.

Не разбрах как точно се досети Миа да иде при Камелия. Някаква женска интуиция или имаше нещо , което съм изпуснала.
Ромите ми бяха неубедителни. Можеше да наемат истински такива. Щеше да са доста автентични.

Общи условия

Активация на акаунт