Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 274
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Street of Dreams

По отношение на бременната и аз имам подозрения,че нещо ще се случи ама не по линията на драмата,а на мистерията.Ако нещо стане с нея според мен няма да е драматично,а зловещо.(може би защото съм гледала актрисата в Вила роза преди години и я свързвам с нещо зловещо)

Скрит текст:
Може да роди агне с човешки очи? Joy

Нищо повече не казаха за трупа и тази линия.

Може би убиецът ще е някой националист, който смята за предателство трафика на бежанци.

# 151
Аз съм сигурна, че не е случайна бременната полицайка, но предполагам, че драмата там ще е ако тръгне да ражда в най-неподходящия момент.

За лош подозирам прокурора, нещо много се разбърза да "разреши" случая.
Оффф да, твърде е вероятно да е той, не се бях сетила, но е най-очевидния избор. Обикновено така си остава в бг сериалите, най-очееидното е развръзката.

# 152
Mисля, че убиецът ще е някой, който през цялото време е бил извън подозрение от страна на зрителите. Mоже и да е напълно незабележим герой. Всичко това, което показват и насочва, че уж не е чист косъма на някого от главните - прокурорът, другият му син, синът на убития, в следващия епизод намекват нещо за Cлавчо и пр., е за съспенс и са кукучки за отвличане на вниманието.

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 05:39 от Zlаti

# 153
По това , което се знае до момента за жертвите и престъпленията, би трябвало убиецът: Да е знаел за трафика на бежанци; да има физическата възможност да го извърши, а и евентуално да пренесе труповете през гората-наблегнаха на липсата на следи; да е националист/силно религиозен, ако остане и тази следа като мотив.

# 154
  • София
В интервюто в "Ева" Карамазов казва, че в един момент криминалното ще остане назад и ще има история, политика и една човешка драма, за която всеки ще си каже - Боже Господи, дано не ми се случи на мен.

# 155
За лош подозирам прокурора, нещо много се разбърза да "разреши" случая.

Не си само ти – и на мен ми е доста подозрителен още от първа серия.

ПП Ех, ако сериалът има продължение, какъв кръвосмразяващ сезон могат да изпраскат и на Перперикон! Направо си го представям – кървави сатанински ритуали, може и с международно участие...
Ако имат творческа криза, да свиркат, като нищо ще им спретнем няколко сценария.  Laughing

# 156
На мен пък въобще не ми изглежда подозрителен бащата на Филип - не виждам нито да има мотив, нито физическата възможност да извърши убийствата. 

# 157
Прокурорът иска да си "свърши работата", т.е да я претупа за да се успокои обстановката в града.

Така ли бият арестантите?

# 158
Въобще не ми е подозрителен прокурора.

# 159
Прокурорът иска да си "свърши работата", т.е да я претупа за да се успокои обстановката в града.

Така ли бият арестантите?

Аз вярвам, че ги бият.

Имат някакво престъпления, хващат първия заподозрян циганин, понатупат го и си приключат случая.

Тук случаят е доста по-сериозен и си имат “талибан”, но смятам, че добре отразяват действителността.

# 160
  • Street of Dreams
Важно беше да се каже, че методът (с биенето) е съветски и е безотказен от едно време.
Въпреки това прокурорът е твърде лесен отговор. Но знам ли, с тази руска школа... Rolling Eyes

# 161
Те и в ЦРУ /  от филмите/ ги изтезават по " съветската" школа 🤣

# 162
  • София
Клуни пък кога е бил красив😜

Ааа тук ще станем вече на кълбета Joy
Много я харесвам Духовникова. Според мен е много красива. Харесвам такъв вид красота.
Стана ми смешно, че героинята на Диана Димитрова (забравих ѝ името) като се прибираше от пазар, по американски тертип носеше хартиена торба. Сигурна съм, че в Смолян така пазаруват всички Wink

# 163
  • София (Възраждане)
Мда..вкички в Смолян сме с такива пликове, кво знаете вий...
Едва ли на някой е направило впечатление, но фамилията на кмета - Палагачев- вече беше съобразено с местната реалия:) родопско си е.

# 164
Стана ми смешно, че героинята на Диана Димитрова (забравих ѝ името) като се прибираше от пазар, по американски тертип носеше хартиена торба. Сигурна съм, че в Смолян така пазаруват всички Wink
Подкрепят екологията и защитата на природата от пластмасата.

Общи условия

Активация на акаунт