Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 258
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Хубав е Клуни,ама наШто си е по-хубаво Simple Smile
Моля,някоя добра душа ще ми каже ли къде гледа сериала,не го намирам нито в ютуб ,нито във вбокс.Трябва да догледам втора серия,да съм в час Simple Smile

# 166
# 167
Донка са я направили , като Темперънс Бренан от "Кости" тя така си ходи до последно с големия корем и оглежда и трупове и по разпити ходи.
От доста американски продукции са вземали по нещичко. Просто явно са искали да заложат на сигурното.

Някой назад беше питал за Форт Бояр - това предаване го водеше Митко Павлов. Владо водеше Сървайвър. А Милошевица (тогава Рачковица) беше ко водеща. Сигурно тогава са се залюбили с Евтим.

Братът на Филип ми е много интересен образ. Харесвам бунтари. Не вярвам той да е убиецът, макар да е много набиващ се на очи. Самият актьор много ми напомня, като игра на Бахаров - батко. Може би , заради бунтарското излъчване.

Имам усещането , че все още не се е мернал нашият убиец. Може би, защото тепърва прохождат в този жанр и го притеснява, че зрителите ще го хванат на момента. Ще видим де..
Определено е някой , който има познания по история, добре борави с нож , има познания по анатомия и е доста хладнокръвен..

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 10:40 от BaDBluEeYeS

# 168
И аз не мисля, че прокурорът е физическият убиец. Но останах с впечатление, че и той разпозна първия труп. Когато поемното лице каза името на убития, Чанов не беше изненадан и добави, че е пенсиониран граничен полицай. Възможно е да е бил наясно със заниманията на Каракехайов.

# 169
Назад в темата също имаше линкове, аз от там гледах.

Прокурорът го изключвам, защото чисто физически той няма как да е извършителят.
Когато става дума за разчистване на сметки и убийства по поръчка, принципно се действа възможно най-дискретно, без шум и излишна показност, дори често такива убийства се маскират като инциденти, за да не будят подоздрения.
Не се извършват ритуални убийства, които да вдигнат всичкото агенти на крак. За мен човекът, който ги извършва трябва да е пряко свързан със жертвите и да има личен мотив, не просто наемник, който си изпълнява поръчката.

# 170
Майче,цена нямаш Kissing Heart
И "Господина" е тук и него ще изгледам,че го изпуснах със снощният празник Grinning

# 171
  • София
Не мисля, че прокурорът ще е убиеца. Обаче като нищо може да е замесен, например е бил “чадър” на трафикантите и е получавал заплащане срещу това.
Има нещо около него него. Не е случайно, че ни показват конфликта с кмета и очаквам от там да излезе някаква тайна.

# 172
Има конфликт, защото Чанов си е стар номенклатурчик. За него нещата не са и няма да се променят, заради смяната на един режим. Диктатор си пада. И хич не харесва угодническото поведение на кмета.
Не смятам, че той е убиецът. Той просто е прекалено властен и държи всичко да е под неговия контрол и да става каквото каже. Затова и кметът и Мия са му дразнители.

На пръв поглед Страхил изглежда най-вероятно убиец, но едва ли е той. Обичал е баща си , въпреки всичко.

# 173
Аз не мога да определя някой от  показаните , да е убиеца . Много сме в началото .
Реално погледнато и героят на Владо  има своите  тъмни страни - 40 годишен , живее при родителите си и е  "смазан" от контрола на  властния си баща , амбициозен е  и се прави на корав  в службата , а в къщи е  "момченце", което  стои мирно от страх да не му направят забележка и чака да бъде похвалено .За неговата дисхармония най-много сме научили .

# 174
Никой от показаните дотук герои не е убиец според мен. Непознат ще е, не от нашите герои.

# 175
И аз го изгледах най-накрая. Даже мисля още веднъж да го изгледам, за да обърна повече внимание на детайлите.
Не мисля, че убиецът ще е непознат, със сигурност ще го знаем, въпросът е, че ще ни насочват в друга посока и няма да е предвидим убиецът. (Може още да не са го показали, де)
На мен Теодора пък много ми харесва, красива ми е, такава ледена красота и с тези сини очи. Добре играе.
Владко и той, засега супер се справят всички.

# 176
На мен най-съмнителен ми е самият Филип Чанов. Много хрисим, подтиснат, емоционално смазван в семейството...кой знае какви тъмни страни крие и може би брат му ще е този, който ще го разкрие?!?

# 177
Теодора Духовникова е много красива според мен, напомня ми на Мишел Пфайфър като излъчване.
Аз не мисля, че убиецът сме го видяли вече, не е Страхил. Въпреки,  че му е откраднал жената, едва  ли би убил баща си. По- скоро нея, ако трябва да убива някой.   

# 178
Не мисля, че Филип е убиецът.

# 179
Понеже съм от Смолян, реших да ида да ви снимам мястото, където започна първи епизод и където намериха трупа - „Тревистото“ езеро! Само, че в момента изглежда така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт