Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 257
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Няма как да е Филип, защото Мия само го дебне ищеше да го хване. Повече се съннявам в нея, а и в Асен. Някой който ще е близо до Филип. Ще е представен, като положителвн герой, но дявола ще му  говори. Може да е луд.

# 256
Оуу, стига де, нали казахме без свръхестествени истории😕.
Мия като се появи, първата жертва вече беше убита, едва ли е тя.

# 257
Аз залагам на Камелия (д-р Огнянова), според мен тя е убиецът.

# 258
Според вас какъв е мотива на убиеца?
Дали е побъркан и Шейтана му говори или отмъщава за нещо?

И според мен вече ни е показан или до 3 - 4 серия ще го видим.
За мен извращение ще е ако е бременната полицайка, но другите - възможно е.

# 259
Според мен няма да е жена. Този Каракехайов изглеждаше към 100 кила, Диана даже не му е и на половината, не си представям да го носи/тегли без да остави никакви следи.

Другият пък е качен/убит/хвърлен от стръмна скала. За това се иска физическа сила и издръжливост. Да не говорим и за желязна психика, каквато Камелия не ми изглежда да има.

А всъщност стана ли ясно какво точно е причинило смъртта на Каракехайов? Удавен ли е?

# 260
  • Street of Dreams
Мисля, че не напреднаха по тази линия.

Намирам тъмнокосата жена за много по-красива от Мия.

# 261

Ако говорите за Камелия /героинята на Диана Димитрова / , ще започне война , особено ако го кажете в темата за ОЖ !

# 262
Обратното е много по-вероятно. Wink

# 263
  • Street of Dreams

Ако говорите за Камелия /героинята на Диана Димитрова / , ще започне война , особено ако го кажете в темата за ОЖ !

Май за същата говоря и явно пак навлязох в зоната на здрача Grinning

Има по-меки черти и по-нежно, женствено излъчване във филма, не е толкова агресивна и ръбеста.

# 264
Според вас какъв е мотива на убиеца?
Дали е побъркан и Шейтана му говори или отмъщава за нещо?

Според мен е отмъщение, а убиецът е Камелия. Както казва и самата Диана Димитрова - ролята ѝ в сериала е малка, но ключова. Героинята ѝ работи в историческия музей „Стою Шишков” – Смолян. Мотивът ѝ може да е заради схеми на Каракехайов за незаконен трафик на антики и артефакти. Правя предположение, че е започнала връзка с него само за да проучи схемата и отмъсти. Но да видим и втория труп  дали ще има връзка с Каракехайов. Обрязването е възможно да е извършено за заблуда на полицията, за да търсят някакъв религиозен мотив... 

# 265
Мен около Камелия две неща ме смущават. Първо - какво е станало с часовника? И за какво му е на някой, извършващ ритуално убийство да взема точно този часовник? Второ - (това може само на мен да ми е странно) - защо е предпочела 60+ годишен пенсионер пред сина? Защо изобщо се е хванала с него? Някак си не я вярвам любовта в тази конфигурация 🤔.

# 266
До колкото ми стана ясно,втория труп е на съдружника на Каракехайов и тази бележка която Мия намери е била или за него или оставена от него за Каракехайов.На нея пишеше Следят ме сменяме мястото с номер 2.Така тя се сети че там са се срещали или са си разменяли бележки на това място и започна да разучава района дали някъде на близо няма да намери някакви следи.Това значи че Каракехайов се е забъркал в нещо много голямо.Въпроса е кой го следи държавните служби(защото дори Мия да е агент от ДАНС едва ли всичко и казват) или някаква друга групировка която е наясно с делата му.
ПП:Сетих се тия убийства ритуалните на какво ми напомнят на Шестото клеймо там нали откриваха трупове всеки свързан с някоя стихия и пак бяха на религиозна основа.Там ги извършваше един фанатик,но той беше само инструмента-поръчките идваха от друг.И тук може да е така.Някой да го подстрекава и да му помага да ги убие като го лъже че е в името на Бог или нещо ог тоя сорт,а пък целта на убийствата да е съвсем друга далеч по практична.Т.е тия хора които са го вербували тоя фанатик са го облъчили до такава степен и затова Руфинка каза,че злото се е събудило т.е човекът който ги убива може да не е дошъл скоро а просто сега да са събудили злото у него.

# 267
А може да е Камелия + синът.

# 268
  • тук, на мястото си
Убиецът не се е появил още, само две серии са минали. Предполагам, че ще го видим едва към 6 - 7 серия.

# 269
  • София
Изключвам жена убиец и продължавам силно да се съмнявам да е някой от главните герои. На мен най-подозрителен ми е Асен Чанов, но не вярвам и той да е. Полицай Каров също би бил идеален, но и той едва ли... Още е раничко за да се появи убиеца според мен. Но ще видим, в подобен жанр всичко е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт