Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 231
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Тук по едно време имаше дискусия за това как не се е разбрало от начало,че очите не са негови и това се замислих,че никой не е казвал,че като са ги извадили и са ги върнали са ги върнали по същия начин.Ако са ги сложили наобратно с бялото навън,няма как да се разбере на терен,че не са негови.Вижда се само че клепача не е наранен и гледката затова сигурно е толкова отвратителна,че всички им става лошо

# 271
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изключвам жена убиец и продължавам силно да се съмнявам да е някой от главните герои.
Aз мятам тук $5,че не е нито жена,нито някой от главните герои.
На промото Славчо е загазил яко.Според мен са му платили да метне трупа в езерото(откъдето липсата на всякакви следи,то има такива реално,но са славчовите),но не знае нищо повече.

Разбира се,това са само мои догатки и линии,по които си размишлявам.

# 272
Изключвам жена убиец и продължавам силно да се съмнявам да е някой от главните герои.
Aз мятам тук $5,че не е нито жена,нито някой от главните герои.
На промото Славчо е загазил яко.Според мен са му платили да метне трупа в езерото(откъдето липсата на всякакви следи,то има такива реално,но са славчовите),но не знае нищо повече.

Разбира се,това са само мои догатки и линии,по които си размишлявам.

Е, какСлавчо, той е 50 кила с мокри дрехи. Няма как да го изхвърли без да има следи.

# 273
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Идеята е,че следи има,но са на Славчо.Никой няма да се усъмни,защото е част от екипа,който се мотае oколо езерото.
Другата ми версия е,че е къртица и докладва докъде е стигнало разследването.

В промото се вижда,че бременната го подозира в нещо,свързано със случая.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 08:18 от Adoralova

# 274
На единия кадър за 1 сек дадоха убиеца сякаш, седеше до огъня, държеше нож и  снимаха отдолу лицето му. Мъж ми се видя, даже ми заприлича на този русия полицай, дето преби мигранта. Но не вярвам да е той.

# 275
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Попа ли? Абсурд,той не е по прецизната работа,дай му бой и малтретиране.
Той шамарите ги раздава за здрасти и чао,така си разчиства сметките.

# 276
Да, той. И на мен ми изглжеда джаста-праста, но просто ми заприлича. А може поведението му да е за прикритие, а реално да е хладнокръвен убиец 😂 но тука вече конспирацията минава в зоната на здрача Joy

# 277
  • София
Привет и от мен. Много ми хареса сериала. Дразни ме само че го дават веднъж седмично, поне два пъти да беше... Направо забравям какво е станало, трябват ми няколко минутки да вляза във филма Stuck Out Tongue Winking Eye

За убиеца - загалам на брат му на Филип.

# 278
На мен не знам защо, но ми хрумна, че Страхил и Камелия никога не са се разделяли и връзката ѝ с бащата е по негова инициатива.

От полицаите изключвам Краси (мисля, че така се казва героят на Стоян Радев) и Попнеделчев. И двата са доста първични, а убиецът, който и да е той е интелигентен и хладнокръвен човек. Попето, като му падне пердето не може да се усети да не удря по лицето, че да не остава следи какво остава с лекота да извади очи.
Темпераментът му е доста холеричен.
Убиецът е по-скоро меланхолия, като типаж. Отделно мисля, че е социопат, който трудно се вписва в обществени рамки, вълк единак. Направо си описах Асен 😹😹😹 Ама едва ли е той.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 09:48 от BaDBluEeYeS

# 279
Съмнява ме Славчо да е приел някаква поръчка. Толкова е заблуден милия, по-скоро нещо е оплескал без въобще да разбере за какво става въпрос.
Ще го заподозрат в нещо, но после ще се окаже фалшива тревога.

# 280
А всъщност стана ли ясно какво точно е причинило смъртта на Каракехайов? Удавен ли е?

Прободен с нож в сърдечната област, плюс това казаха, че има следи от насилие. Дадоха и синини по врата му – бил е душен.
Така че жените отпадат.  Simple Smile

# 281
Покрай убийствата ще излязат и други батаци. Според мен прокурорът, Славчо, Камелия и синът ще са замесени в някакви схеми, но без да имат общо с убийствата.
Прокурорът като нищо ще се окаже корумпиран, Славчо ще се е оплескал от наивност.
Хареса ми идеята, че Камелия и синът може изобщо да не са се разделяли. Стори ми се странно, че като я попитаха колко време е била със сина, преди да го остави заради бащата, каза - Не помня. Абсурдно е, кой не помни такива неща?? Има нещо гнило в поведението й на божа кравичка.

На кадрите пред огъня, мъжът беше с брада. Не е Попето. Но дали това е убиецът 🤔. 

# 282
"Следят ме. Сменяме мястото с номер 2". Това пише на бележката от чакалото. Сега си пуснах да видя добре.

Сега чух и светеца от Иконата. Св. Матей - той не в покровител на ловците. Мисля, че Св. Петър или Тома е. Матей е на митничарите и данъчните служители, защото самият той е бил такъв. Дали е някакъв жокер или просто от незнание..

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 10:00 от BaDBluEeYeS

# 283
Аз също смятам, че все още не сме видяли убиеца. Не ми се вярва да е Асен, но и за него ще се разкрие някаква тайна. А кой е бащата на Донкиното бебе? Ако са казали съм го пропуснала. Не ми се иска да има драма там, не ми допада това. В ОЖ не съм гледала драмата с бебето на Тасев, знам горе долу за какво става дума, но ме напрягаше сезона и не го следях. Камелия/Огнянова/Диана Димитрова ме дразни изключително много и не я намирам за симпатична по никакъв начин.

# 284
Страхил и Камелия могат да имат мотив за първото убийство, но за останалите?!? Можело е съвсем по-различно да е и да прилича на инцидент. И според мен ще изскочи още някое зайче около тях двамата. Но все пак не мисля, че те са Човекът.

Общи условия

Активация на акаунт