Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 229
  • 749
  •   1
Отговори
# 285

Това е кадър от промото за следващата серия. Явно този е отговорен за пожара на бежанския лагер. Интересно дали има поръчител.

# 286
  • Street of Dreams
Има логика в това със следите на младия полицай.

Не ми закачайте брадатия брат.

# 287
  • Оптимист по принуда
Много ми хареса началото на филма, сякаш гледам скандинавски сериал - цветове, музика, браво на режисьора..
Ще ви следя.
Flowers Hibiscus

# 288
Като ще ги изреждаме всички герои като потенциални заподозрени, аз пък да кажа за патоанатома, щото никой не го спомена Grinning Запознат с анатомията, би могъл доста прецизно да отстрани очни ябълки, мъж е, рови в трупове. В края на краищата, кой нормален човек става патоанатом GrinningGrinning

# 289
В американските филми патоанатомите обичайно са суперинтелигентни. Даже поне в два сериала са и много секси жени .
Познавам младо момиче , което завърши преди 1г. и избра тази професия .

# 290
Е, очевидно е, че се шегувам. Извинявам се на засегнатите.

# 291
Е, очевидно е, че се шегувам. Извинявам се на засегнатите.

Ясно беше, че се шегуваш, но ме замисли. То май е по-добра оферта да си пантоанатом, отколкото хирург. Няма опсност пациента да ти умре на масата, иначе ми изглежда същото.

# 292
😃 Нямам лична причина да съм засегната !
Просто гледам такива сериали и са ми направили впечатление тези две дами.
В момента било кът за патоанатоми и познатото ми момиче работи на няколко места .

# 293
За съжаление в България няма много лекари, които да се нагърбят с тази специалност. Доста е тежка.

И аз не знам какви са подбудите на един млад лекар да стане патоанатом. Ели-Тал, може ли да попиташ твоята позната. Интересно ми е.

# 294
Аз пък да отбележа,тези млади мъже Валери и Владо,ама какви са тези смъкнати дупета ?! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега сериозно.Наскоро четох "Окончателна диагноза",и там патоанатомите бяха представени като много ерудирани и амбициозни личности.Научих доста неща за патоанатомията,беше ми интересно,но никога не бих могла да работя такова нещо.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 12:02 от *Амбър*

# 295
BaDBluEeYeS , познатото ми момиче живее в друг град , родителите са ми колеги .Ставало е въпрос , че в момента  тази специалност е изпразнена откъм кадри . Тя работи някъде  , консултант е  при криминални случаи , прави докторантура и т.н.  Явно момичето е преценило ,че това е добра ниша за развитие .
Аз ако  учех медицина и  имах време да гледам кримките , с които  се забавлявам сега , също щях да харесам тази работа .
Ето ви двата сериала , за които говорех :
Скрит текст:
Скрити доказателства -   https://www.foxtv.bg/shows/foxlife/body-of-proof
Ризоли и Айлс -  https://www.btv.bg/gallery/cinema/series/rizoli-i-ails-kriminalni-dosieta.html
Всъщност и на Хорейшио патоанатомът е жена .
В много интересният сериал Кости пак жените , които се занимават с това са много интелигентни с богата обща култура .
Това са само сериали , но  показват много интересни герои .

# 296
Беше споменат патоанатомът като заподозрян още след първия епизод 😄

Но на мен не ми се вярва да е той. Не смятам, че ще бъде някой от познатите ни до сега герои, предполагам, че тепърва ще го видим.
Може дори и да бъде заподозрян, но да има алиби.

Една снимка от Владо:

# 297
Владо и със смъкнато дупе си  е най- красивия ни актьор😍😀😉.
Ако са замислили добра интрига, би трябвало убиецът да е някой, който буди най- малко подозрение. Ако е някой, когото можеш да заподозреш още от пръв поглед се губи тръпката. Не ми се иска да е Филип, въпреки, че на Карамазов ще му отива да играе лошо момче. Само дето ми се струва прекалено праволинеен неговия герой, поне на първо четене🤔   

# 298
Амбър, къде гледаш ти?!?! Joy

Ако не сме видели убиеца все още, то в 3-4 епизод вече би трябвало да ни го "покажат".

# 299
Хаха Майче,ми аз съм жена Grinning
Някой предположи,че Камелия може да е убиеца,че тя има ли мотив?!

Общи условия

Активация на акаунт