Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
На мен ми прилича на Асен с шапка, а жената на Мия.

# 421
В началото, когато Мия пътуваше към Смолян, пътя ѝ пресече един мъж с раница, който се шмугна в гората. Тя погледна разсеяно след него.
Кой беше това? (Като казахте раница...)

# 422
Не беше ли Асен?

# 423
katityy99, много  хубав и  точен пост , но от опит знам ,че нашите сценаристи не са много по  мисленето .
Ще се окаже /дано да не съм права/ нещо прихванато от тук-там и невъзможно да го предвидиш , просто защото няма логика .
Не знам за сега много изпипани са нещата.Още с първия епизод ми направи впечатление,че са правили задълбочени консултации със различни специалисти.Чак бях учудена колко добре си го бяха построили и като драматизъм и като мистичност.Обърнали са внимание на всеки детайл.Примерно когато съобщават на Камелия за смъртта на Каракехайов дават кукерските маски зад нея,а кукерите са свързани с пречистване и гонене на злото.Целия епизод беше изпипан,което ми дава надежди,че и занапред ще е така.Обаче вижте никога не е късно да го осерат с извинение

# 424
  • гр.София
В началото, когато Мия пътуваше към Смолян, пътя ѝ пресече един мъж с раница, който се шмугна в гората. Тя погледна разсеяно след него.
Кой беше това? (Като казахте раница...)
И на мен ми направи впечатление, но беше по-скоро кльощав и дребен, за да е Асен.

# 425
Раница носеше Страхил, когато ходеха на чекалото, от нея извади брадвата. Ама дали е бил той...

# 426
Възможно е да е бил убиеца.. Grinning Grinning Grinning

# 427
Възможно е и да е бил свидетел😎😉

# 428
А е възможно всъщност Кехайов да е убиецът Joy В стил "Десет малки негърчета"

# 429
Раница носеше Страхил, когато ходеха на чекалото, от нея извади брадвата. Ама дали е бил той...

Не. Когато тя го вижда, бременната полицайка и Славчо отиват да говорят с него и майка му.

# 430
Е, ако се е самоубил, бая майсторлък е проявил😀

# 431
Сега загледах пак, така коментирания кадър с мъжа, който хваща в гората жена. Якето му е червено, като това на човекът, когото Мия видя, когато пътуваше към Смолян, а жената ми прилича на Камелия.

# 432
Мъжът с червеното горнище, когото вижда Мия, пътувайки към Смолян, се появя още веднъж. Като се качва тя да говори с хижаря май беше, го дават в гръб, как си слага качулката. Аз реших, че е бежанецът Rolling Eyes

# 433
Мъжът с червеното горнище, когото вижда Мия, пътувайки към Смолян, се появя още веднъж. Като се качва тя да говори с хижаря май беше, го дават в гръб, как си слага качулката. Аз реших, че е бежанецът Rolling Eyes

Бежанецът е с други дрехи. Онзи беше с червено яке и светъл/бежав панталон.

# 434

Бежанецът е с други дрехи. Онзи беше с червено яке и светъл/бежав панталон.
Хм, в такъв случай може би Страхил. Слабичък ми се видя за Асен.

Общи условия

Активация на акаунт