Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 154
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Еее само толкова ли му беше ролята на Славчо?

# 496
Много добър епизод.
Аз съм доволна, че Асен се оказа мъж на място. Но съжалявам за Славчо, разведряваше обстановката. А загатката около самоличността на убиеца се заплита все повече.
Мисля, че Славчо ще го върнат. Не вярвам да е било толкова.

# 497
Дъщерята на Мия е Диана.

Аз пак не мога да си обясня как Славчо се оказва първи там и то през нощта. Нали, когато телефонът звънна той беше заедно с Филип и другите в къщата на Дичо Манолов. Мия вдигна телефона от скалата и епизодът свърши.

# 498
Дъщерята на Мия е Диана.

Аз пак не мога да си обясня как Славчо се оказва първи там и то през нощта. Нали, когато телефонът звънна той беше заедно с Филип и другите в къщата на Дичо Манолов. Мия вдигна телефона от скалата и епизодът свърши.

Значи Славчо лъже?! Grinning

# 499
Ако Славчо е замесен, значи той ще е следващата жертва.

# 500
# 501
Малко епизод пълнеж, но следващият се очертава яко драма и бой на талибани в тъмна нощ.

Не знам докторчето в ареста дали говореше на арабски, но малката Захра ми прозвуча като Зохра от Талибани в повече. Досвидяло им се на продуцентите да си наемат консултант арабист и решили едно име с леки нюанси да го въртят във всичките си продукции.

А Диана била Ана от ОЖ. Само не разбрах дали актирсата с фамилия Апостолова е роднина на една друга Апостолова или е чиста случайност/съвпадение

# 502
Според мен Славчо няма общо,Мия едва ли е седяла да пази трупа по скоро е слязла долу да ги посрещне или изчака.Онези хлапета са били толкова напушени,че дните и нощите им се смесват.
Втория вариант е Мия да е намерила тялото вече като почва да се мръква и да са отложили огледа са много рано сутринта на др ден.Славчо идва първи взема парите и нарочно закъснява за да не го заподозрат.
За мен Славчо отпада като подозрение,но този Краси почна да ме съмнява нещо.Отначало  подметна,че може да се е самоубил,после се опитваше да ги убеди че няма връзка между двете убийства.Накрая неглижира инфото за Славчо нарочно.Знаеше че Славчо е невинен,ама веднъж тръгне ли се със съмнение в екипа върви го спирай.
Обаче не знам за вас,но мен патоанатома много ме забавлява.”А и главата я няма,не че я няма има я ама я няма на тялото 😀😀😀😀

# 503
И мен Краси ме съмнява много след днещния епизод, може да не е той убиеца, но според мен има някаква връзка с убийствата!
Между другото, май не беше добра идея Мия да взима дъщеря си Диана с нея и да я въвлича във всичко това. Може да се превърне в мишена на убиеца.

# 504
  • Варна
Точно изгледах епизода, много ми хареса, брях. Simple Smile Аз сериали много рядко гледам и чак да не се разсейвам, за да не изпусна нещо, не ми се беше случвало. Точно преди филма спрях да следвам в Инстаграм Карамазов, че нещо ме дразнеше с отнесените си публикации и депресарски истории, но с този филм ме подбра отново да го следвам. Grinning Харесва ми играта му, засега всичко ми харесва, чета ви с интерес, тук има доста добри следователи. Simple Smile

# 505
Да се отбележа и аз, току що изгледах Simple Smile Много ми хареса!
Струва ми се, че пак ще видим Славчо. Само да не се окаже като в "10 малки негърчета" на Агата Кристи - този, който уж пръв напуска сцената се оказва убиецът Thinking.
На Мия нещо не й е наред определено. Не случайно шефът й я прати да се лекува. Не е само лош характер. И това заспиване във ваната беше супер странно.Кой заспива, когато бърза и е под стрес??
Много ми хареса сцената с речта на прокурора. Чак съжалих Филип, беше смазващо.

# 506
Аз гледам малко с едно око, но да ви кажа нещо като клюка. Починалият съпруг на Мия е истинският съпруг на Теодора, което ми се вижда малко странно. Жив и здрав си е човека де. Визирам снимката на семейстевото ѝ и после снимката на надгробния камък.

# 507
И аз точно това мислех за Мия, какво точно не и е наред. Ясно е, че има проблеми с щерката, мъжа и е починал, но очаквам още нещо. За Славчо да кажа, очаквах да е точно това, което Филип описа, но съм се излъгала. Според мен ще го видим пак.

# 508
Заспалата Мия във ваната - хапчета (сънотворни или успокоителни), наркотици?

# 509
Мия си е клиничен случай на ПТС. Понеже ми се е случвало,също имах проблеми със съня не можех да спя без да сънувам един повтарящ се сън и понякога ми се случваше от преумора да задремя на необичайни места. Става в момента,в който си изчистиш ума от тревожните мисли. Не ми се е случвало под душа, но веднъж по време на лекции усетих как ми клюма главата. То става за секунди, не заспиваш реално , а се унасяш.
Не ви ли се е случвало вечер, когато шофирате на дълъг път и пред вас е само пътя мозъкът ви да ви подведе и да се унетите как се унасяте. И веднага след това да се стреснете.Става за части от секундата. После се мъчиш да се събудиш всячески. Ей нещо такова е..

Общи условия

Активация на акаунт