Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 014
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
Кантатион , аз бях в същото положение . Наближавах 30-те , даже вече ги надхвърлих , хората все ме питаха - ами бебе , стига с тази работа . Много ме нараняваха тези приказки , но в един момент разбрах , че аз съм тази , която трябва да реши кога да има дете . Реших , че не желая да живея според обществените очаквания - до 30 трябва да имаш минимум едно дете , да си сключил брак , кариерата може да почака и неща от този сорт . В никакъв случай не съдя хората , които са решили да имат деца по-рано - евала, но това просто не е моето . А що се отнася до приятели или така наречените "доброжелатели" ще ти кажа само едно - един истински приятел никога ,ама никога няма да си позволи да сипва сол в раните ти , изтъквайки себе си и видиш ли как той вече има дете и е най-големия пич на планетата . Да си родител не е геройство ,а голяма отговорност , поради което някои хора трудно се решават . Така че отсепарирай от себе си хората , които те натоварват психически и особено такива , които " ама ние за твое добро ти го казваме " Тези думи бих ги приела само от майка ми и то ако съм на 15 . На 33 ти си вече достатъчно зрял и интелигентен човек , за да ти дава някой наклон в живота . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 421
Сън много добре казано, и аз одеве се опитах нещо такова да кажа, ама не ми се получи така добре хаха.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 14:21 от Ivied

# 422
Кантатион , аз бях в същото положение . Наближавах 30-те , даже вече ги надхвърлих , хората все ме питаха - ами бебе , стига с тази работа . Много ме нараняваха тези приказки , но в един момент разбрах , че аз съм тази , която трябва да реши кога да има дете . Реших , че не желая да живея според обществените очаквания - до 30 трябва да имаш минимум едно дете , да си сключил брак , кариерата може да почака и неща от този сорт . В никакъв случай не съдя хората , които са решили да имат деца по-рано - евала, но това просто не е моето . А що се отнася до приятели или така наречените "доброжелатели" ще ти кажа само едно - един истински приятел никога ,ама никога няма да си позволи да сипва сол в раните ти , изтъквайки себе си и видиш ли как той вече има дете и е най-големия пич на планетата . Да си родител не е геройство ,а голяма отговорност , поради което някои хора трудно се решават . Така че отсепарирай от себе си хората , които те натоварват психически и особено такива , които " ама ние за твое добро ти го казваме " Тези думи бих ги приела само от майка ми и то ако съм на 15 . На 33 ти си вече достатъчно зрял и интелигентен човек , за да ти дава някой наклон в живота . Stuck Out Tongue Winking Eye
Абсолютно съм съгласна с теб......Всеки си решава за нещата,които прави и си поема последствията,работа,семейство ли е........Аз смятам,да приключим с темата.Благодаря на всички за разбирането,настина беше важно да намеря разбиране.
Ще повторя емоцията,която тая в себе си-това което мога да споделя само тук-щастлива съм,че дойде и момента,когато решихме за себе си,че е дошъл момента.Дойде ми прилив на енергия,за мен момента преди появата е изпълнен с емоция.Между другото физически се чувствам страшно добре откакто спрях цигарите,а пуша  от над 15 г. но по кутийка на ден поне 12 от тях си отиваше.И в комплект се чувствам като на 16 Simple Smile Нзнам дали има други бивши страстни пушачи,които са усетили физически промяната,но аз съм много доволна,че прекъснах този омагьосан кръг.

# 423
Еййй , аз искам да ги спирам и все не намирам воля Sad Притеснява ме и качването на кг , защото ми костваше много усили да сваля 15 кг и не искам пак да се връщам там където бях . Повечето ще кажат , че така или иначе и при бременността се качват кг , така е , но като добавим към тях и кг от спирането на цигарите ... направо не ми се мисли

# 424
Sunshine , не е задължително да качиш кг, когато спреш цигарите. Аз ги спрях преди около 7 години и до ден днешен не съм качвала. Качват се кг, когато заместиш цигарите с хапване на сладко.

# 425
  • София
Джули, Слънчице, няма да се давате на гадните вируси! Лежете, почивайте си и никакво предаване!

Рокетче, мило, може при теб просто пикът да е много кратък и да не го хващаш. Ти днес кога се тества?
И Джули ти го е казала съвсем добре - има жени, които така и не го хващат тоя пик, пък ову си имат, че и забременяват Grinning Успокой душата Hug

Радиант, и аз съм така като теб, даже до към седмица след О съм супер, изобщо не се замислям, даже времето ми минава супер бързо. Иииии, в един момент като се почне едно мислене, та осталите 7 дни минават като 7 седмици Joy Този път съм решла да съм мега безгрижна до край!

Аз съм за сектантско тестване на 27ми, има ли момичета с мен? Joy

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 14:23 от Буболеса

# 426
Буболеса , аз съм за сектантското тестване на 27!

# 427
Аз съм вече 11-ти ден непушач 😂😂
Добре се чувствам. Но аз никога не съм пушила много.

Темата верно някак рязко зазля.
Кви са чак тия негативни и черни мисли?!?
Ми... да, това е форум, в който всеки може да обсъжда някакви неща, но има едно нещо, което се нарича common sense (не знам думата на български 😂🤭) и то е много важно!

Верно е, че всеки мисли, че неговите проблеми са най-сериозни и изживява истинска драма борейки се да забременее, обаче и преди съм го казвала, ще го кажа и сега: Нещата далеч не са толкова черни.
Даже вече се чувствам неудобно да пиша в темата, сякаш не ми е много мястото тук, защото ако следвам логиката на някои тука - аз няма да забременея никога с моите проблеми. А аз много си ценя високия дух и много държа да остане такъв! Уви, напоследък под влияние на негативизма се усещам как започвам да се депресирам.
Вчера трябваше да ми дойде, днес още нямам лелка, тест няма да правя поне още седмица. Не искам да се вманиачавам.

И какви са тия коментари с точки?!? Тия теми човек ги прави и си отделя от времето! Не може да се изпишат за два дни и да се прави пак нова тема Simple Smile

В групата има безкрайно много позитивни хора, с които с най-голямо удоволствие бих се срещнала и ми е приятно да чета всеки техен пост. Мисля, че си знаят кои са!

Малко ще се абстрахирам наистина , момичета, че започнах да се натоварвам, а не да се разтоварвам Wink

# 428
Вики не, ти си нашия доктор без диплома! Grinning
И не само! Ей сега ще се дигне морала не ни напускай!

Аз отново да поздравя спрелите цигарите, кураж на другите!

# 429
Еййй , аз искам да ги спирам и все не намирам воля Sad Притеснява ме и качването на кг , защото ми костваше много усили да сваля 15 кг и не искам пак да се връщам там където бях . Повечето ще кажат , че така или иначе и при бременността се качват кг , така е , но като добавим към тях и кг от спирането на цигарите ... направо не ми се мисли
Не е задължително, аз съм от тези дето много бързо качват кг, в момента съм с 8 кг отгоре, но когато ги спрях цигарите не качих, а когато забременях няколко месеца след това, качих 14 кг за цялата бременност, а сестрата при АГ даже ми се скара, че в 9-ти месец качих 2 кг. За мен беше всичко в норма, до 12-13 кг го дават нормално. Но пък откакто родих си стояха 10 кила, сега 8.

# 430
  • София
Ще ви разкажа нещо смешно или поне за мен беше хах
Преди няколко дни с моят приятел бяхме в Paradise mall и се разхождаме и попадаме на някакъв магазин за детски стоки (до киното ) при което аз виждам една страхотна детска количка и веднага го вкарах в магазина, за да разгледаме. Разглеждам аз и колички под 1300 лева нямаше, струват ми се много не знам какво ще кажете вие. И моят приятел седи и се хваща за главата с думите “ Слънце, тук една количка е на цената на истинска кола горе долу “ и се смее. Почнахме да разглеждаме всякакви дрешки и аксесоари и моя приятел вече мрънкаше да излиза при което един друг настоящ вече татко води малкото си момиченце за ръка ( ревящо ) и му казва “ брат мисли му докато е време за мен вече е късно “ и започнахме да се смеем. Целият магазин ни гледаше хах Аз се смях много не знам дали звучи толкова смешно колкото беше 😂😂

# 431
Sunshine9051, не ни напускай, за къде  ще е темичката ни без теб, ето вече вдигнахме настроението! Стискам палци за теста, когато и да се решиш. 😘
Joanaa , какво стана с тест, тест, тест?

# 432
Буболесче, това ми е тестът от преди час някъде. Не съм се въздържала от прием на течности, но не мисля, че при мен има голямо значение. При всяко положение е отрицателен засега.

Ще се тествам пак в 17:00 да видим как вървят нещата.

# 433
Sunshine_00, за мен не е положителен все още тестът. Може би днес ще е. Успех! Simple Smile

babyboo, добре дошла и дано да сте уцелили момента този месец и да се е получило. На този етап напълняването не е симптом. Simple Smile

FBID, дано след няколко дни този "-" се превърне в хубав"+". Simple Smile

Paradise33, няма ли лелка, надеждата не умира! Simple Smile

Ivied, стискам палци за лапарото и те чакам на отчет! Simple Smile

g_cream, добре дошла, дано сме ти на късмет и да се похвалиш след няколко дни! Simple Smile

Sunshine42, благодаря за прашеца! Ти как си, какво се случва с теб? Simple Smile

yoanna789, кураж и на теб! Вярвам, че ще се случи. Поплачи си, дано да ти олекне. И аз съм на мнение, че е добре в твоя случай да спестяваш инфо на мъжа ти. Нека си мисли, че е само секс за удоволствие. Simple Smile

Joanaa, дано си го предупредила тоя щъркел, че си чакаме тук. Grinning Аз все пак се надявам, че няма да ти дойде и ще видим хубав положителен тест от теб. Simple Smile

Margarita Venkova 623227, добре дошла при нас. Съжалявам за този дълъг и тежък път, по който минаваш. Надявам се скоро всичко да приключи и да забременееш съвсем нормално! Simple Smile

Попиии, много ти стискам палци да се похвалиш след 2 седмици. Не знам защо, но вече мисля, че ти е време да ни покажеш положителен тест. Дано да ми е за хубаво усещането! Би ли споделила при кой лекар ходи? Simple Smile

radianttt, пожелавам ти да е бил вашият месец този и скоро да се похвалиш! Simple Smile

hristena98, как се сдържаш още??? Grinning Стискам ти силно палци да се похвалиш тези дни! Simple Smile

E. T., леле мале, 2 дни. Simple Smile Аз вече щях да съм изгърмяла някой тест. Тази твоя умора ме обнадеждява, дано не е пролетна, а бебешка! Simple Smile

BundleOfLove, аз уж  не чакам на 30.03, но не смятам, че ще издържа до 01.04. Grinning Мога само да ви се радвам и възхищавам на търпението, аз нямам такава воля все още. Simple Smile

jullliana, дано бързо да се сдобрите с твоя мъж, а тези неразположения да са нещо моментно и бързо да си пак във форма! Simple Smile

Sunshine_00, бързо да оздравяваш и ти! Simple Smile

Rocket, и аз така имам ЦС, но отрицателни тестове за О. Замислям се вече и аз за ЗФ, но ще видим. Simple Smile

Sunshine9051, силно стиснати палци и за теб. Дано да пропусне лелката за доста време! И аз те моля да не напускаш темата! Simple Smile

Май скоро се беше споменало нещо такова, но да ви пусна пак мухата за едно сектантско спиране на цигарите. Simple Smile

Аз днес пуснах пак един куп изследвания. Сега гледам, че ми е излязло TSH. Зарадвах се, че е паднало, от 01.02 пия еутирокс 25 и е паднало от 3,877 до 2,38. Въпросът е, че от около месец много често ме боли глава, кажи речи през ден се случва. Днес питах жената в лабораторията дали е възможно да е от еутирокса и тя каза, че може, ако не приемам правилната за мен доза, та сега се чудя дали не трябва да не го поя всеки ден? Момичетата с високо TSH, които пият еутирокс, някога имали ли са проблеми с главоболието?

# 434
  • София
Рокетче, още съвсееем мъничко му трябва! Пробвай пак довечера, наистина, може и по-късно. Моите, не знам дали ти направи впечатление, са правени между 19:00 и 21:00 ч. Може пък при теб пикът да е по-късно.

А ако ти се хабят два теста, даже бих пробвала в 17:00 и след това в 21:00 ч. Тъкмо да си представиш по-добре какво се случва. Но се опитай да не ходиш по малка между двете Grinning

Сънче, Hug

Джо, тест, тест, тест! Heart

Общи условия

Активация на акаунт