Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 968
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
Брей, забравих да го коментирам това, та сега се подсетих. Момичета, я поемете дълбоко дъх и ги стегнете тези хора и близки около вас. Значи аз забременях тамън преди да навърша 33. Никой никога дори не е повдигал темата като ли така нахално да ме пита. А предполагам, че сте по-млади от мен. Но предполагам, че сте и от по-малки градове, там действително манталитетът в това отношение е по-друг. Сигурно е адски неприятно да ти говорят така, особено пък ако опитваш. Затова знам, че не на всеки му е в характера, но съберете сили и поставете ги на място. Опитайте да намерите и извън форума приятели, които да ви подкрепят. И дано бебето стане бързо та да се кортулисат (както казваше баба ми от село Joy ) всички!

Интересното е че аз съм на 27 години а той е малко по-малък от мен и двамата сме кореняци софиянци. Но има хора и хора хах

Е бейбибу значи направо хващаш ги тия хора около вас дето дават зора и им казваш, че в 21 век не ги раждаме вече на 15г на полето децата и да проявят малко тактичност! Grinning

# 406
Кантарион ,с риск да стане може би проблем ще си кажа мнението и дано няма засегнати Simple Smile казваш,че няма с кой да споделяш ,а всъщност се оплакваш коолко нетактични хора има:) Повечето дами са толкова наясно с нетактичноста на хората Simple Smile В нито един твой пост не сподели нищо за теб ,освен че правите опити Simple Smile Всички момичета тук са споделили всичко от А до Я Simple Smile всяка една е влязла в положение или по-скоро е съпричастна:) Аз рядко взимам отношение ,понеже моите скромни 20г не позволяват да се изкажа Simple Smile т.е не съм копетентна Simple Smile Не искам да стават интриги,аз съм от хората,които казват това което мислят. От сърце ти пожелавам в най-скоро време да се случи това, за което мечтаеш! .....е момичета аз имам 4дни до цикъл и ми струва,че минават години 🤣

# 407
Kantarion, здравей. В темата съм точно от 10 месеца, правим опити от година и 3 месеца. За пореден път уточнявам- постовете не са насочени лично към теб. Освен теб се включиха и други нови момичета, всяка си пише някакви неща, ти се отбраняваш във всеки пост, а реално никой не те напада. Успокой се, пиши си тревогите и ние ако можем, ще помагаме. Разбирам, че психологическият фактор те притеснява, но при положение, че правите опити от няколко месеца, не знам защо се шашкаш толкова много? Вие физически ок ли сте? Ходили ли сте на изследвания? Какво друго искаш да споделиш?

Един съвет- пиши, само когато имаш да кажеш нещо, не е нужно да оговаряш след всеки нов коментар. И да, има липси в твоето описание, хубаво ще е да ги запълниш, за да знаем (поне виртуално), кой стои срещу нас.

# 408
Здравейте на всички,
Тони, тихичко честито, много хубави + тестчета се появиха! Красотичка направо
Буболестче теста вади очите, положителен та дрънка, хохохо
Сън00 теста за О. все още е отрицателен, но днес или утре би трябвало да е тотално положителен, но не пречи да се започне с обичането.
babyboo Доста ранен тест си правила - 7 дни преди М. ... странно би било да е различно от "-". Изчакай още малко, поне до събота. Ще стискаме палци!
Сън42 Благодарско за синичкото Blue Heart
yoanna789, стреса е навсякъде, милия, добре, че сме  жени и целия този стрес не ни се отразява физически на любовния живот ( ако ме разбирате какво имам предвид), че ако зависеше от нас, сигурно хептен нищо нямаше да става... хахаха. Дано ТМ се поразсее днес!

Да се оплача и аз малко.

Значи тази пролетна умора ме скапва, няколко вечери подред заспивам като застреляна пред дивана по никое време.... има ли някой търтей като мен Grinning ? Още  2 дена останаха до моята лелка. Чакам я с нетърпение за да подновим опитите! Ще е чудо ако са станали нещата този месец, въпреки че ММ има много надежда и всеки ден му обяснявам, че няма как да е станало каквото и да е било, нооо само чувам "Ще видиим".  

Добре дошли на новите момичета, Кантарьон, спокойно, хората са нетактични, но не го правят и с лоша умисъл в края на краищата. Усещам някаква лека агресия към тях, а не бива! Бих ти дала съвет да си непукист и да не взимаш толкова навътре нещата... Щом не ти се споделя с тях, споделяй с нас, но твърде много внимание обърна на нетактичните си приятелки, за тях разбрахме, време е сега за теб -  разкажи повече за себе си Simple Smile

Чакам и още ++++ тестовеее, оох, нямам търпение Heart стискам всички възможни палци Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 12:48 от E. T.

# 409
Олее момичета благодаря за подкрепата! ❤ Много сте милички, но ще ви разочаровам 😕 Няма лелка, но и тест не направих. Все още съм твърдо убедена, че ще ми дойде всеки момент. Тази сутрин толкова ме боля корем, че реших, че няма смисъл... Ходя от 4 дена с превръзка даже 😂 Иви хубаво си спя, но пътувах тази сутрин за София и за това така..
А да ви обадя- Пътуваме си с още двама човека в колата и на Български извор го видях оня щъркел и като почнах да се смея 😂😂😂  Свиват гнездата още, ама като ги свият идват с пълни сили и бебета към нас! 😁❤
Айде по натам като пътуваш до София свиркай и може да направим една среща за всички желаещи! Тя Вики е по организирането, но ти пускам оферта нищо, че не си от сф. То за всички важи де! И може да ни доведеш по 1 щъркел! Grinning

# 410
Кантарион ,с риск да стане може би проблем ще си кажа мнението и дано няма засегнати Simple Smile казваш,че няма с кой да споделяш ,а всъщност се оплакваш коолко нетактични хора има:) Повечето дами са толкова наясно с нетактичноста на хората Simple Smile В нито един твой пост не сподели нищо за теб ,освен че правите опити Simple Smile Всички момичета тук са споделили всичко от А до Я Simple Smile всяка една е влязла в положение или по-скоро е съпричастна:) Аз рядко взимам отношение ,понеже моите скромни 20г не позволяват да се изкажа Simple Smile т.е не съм копетентна Simple Smile Не искам да стават интриги,аз съм от хората,които казват това което мислят. От сърце ти пожелавам в най-скоро време да се случи това, за което мечтаеш! .....е момичета аз имам 4дни до цикъл и ми струва,че минават години 🤣
Започнах постовете си със споделяне на проблем,който някои жени имат.Дори се извиних,ако съм задълбала в обяснения,но трябваше някой да каже я стига и съм благодарна на дамите,които влязоха  в положение.После споделих само една реакция на мъжа ми и че и ние си имаме разочарование.На мен като цяло ми е трудно да споделям,заради първопричината,че няма на кой,който да ме разбере.А иначе за момента нямам нещо ,което в детайли да кажа.Мога да представя по-конкретни неща за себе си-на 33г. съм.,още първите месеци в опитите сме и аз досега не съм използвала какъвто  да било тест-нито за овулация,нито за бременност.Търпеливо си чакам лелята хах не вярвам,че е като по филмите-не ползваш презерватив и хоп става от раз-случва се,но не е задължително да стане веднага-реалист човек съм и имам своите мечти и страхове.Надявам се това да е нещо,което да даде някаква представа що за човек съм и че просто правя опити след 30-те.Харесва ми,че каза каквото мислиш и няма кой какво да засегнеш.........Аз в един пост изясних идеята на форума-освен в детайли и препоръки за лекари и случки,това си е всеки пост това споделяне емоционална подкрепа всеки път и че никой не трябва да пренебрегва емоционалното здраве и до тук каквото изчетох освен на трудностите,лично ми тръгваха сълзи от щастие от разкази-в други теми кой как е споделил и съм се смяла с глас.Мислите понякога отиват натам-как бих съобщила на своите близки.Simple Smile Просто още не се е случило и засега се откривам в тази тема-при бебеправещите.хах още свиквам с въведените термини

# 411
Олее момичета благодаря за подкрепата! ❤ Много сте милички, но ще ви разочаровам 😕 Няма лелка, но и тест не направих. Все още съм твърдо убедена, че ще ми дойде всеки момент. Тази сутрин толкова ме боля корем, че реших, че няма смисъл... Ходя от 4 дена с превръзка даже 😂 Иви хубаво си спя, но пътувах тази сутрин за София и за това така..
А да ви обадя- Пътуваме си с още двама човека в колата и на Български извор го видях оня щъркел и като почнах да се смея 😂😂😂  Свиват гнездата още, ама като ги свият идват с пълни сили и бебета към нас! 😁❤
Айде по натам като пътуваш до София свиркай и може да направим една среща за всички желаещи! Тя Вики е по организирането, но ти пускам оферта нищо, че не си от сф. То за всички важи де! И може да ни доведеш по 1 щъркел! Grinning
Значи качвам някой щъркел в колата към София и го водя да си поприказваме всички с него 😂 Инъче всяка седмица пътувам, така че бих се радвала да се съберем!

# 412
Ох , добре , явно съм се объркала , останах с впечатление , че Кантарион е отговорила на Даянка , а постът ѝ е бил насочен към адашката . Извинявам се , понякога , когато няма обръщение в постовете , се получават недоразумения Hands Hand По принцип мразя да се обеснявам за глупости , но явно се налага .

# 413
Съншайнче_00 спокойно скъпа, и аз не разбрах хахах Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Йоанчее няма да се разберем така, как така към София с щъркела?! А към Варна? Thinking

# 414
Девойки, в кръга на шегата, но и сериозно, има ли някой за сектантско тестване на 1.04 Grinning

# 415
А сега и аз да се оплача- нещо съм болна. Тази сутрин ми стана много зле, приповръща ми се, боли ме глава, лошо ми е. Тука времето е ужасно, някви ураганни ветрове, студ, та може от веенето да ме е ударила някоя настинка Sad

Буболеске, с ММ май сме по-добре, но нещо ме дразни и искам малко по-настрани от него. Имам нужда няколко дни без него, или просто да не ме занимава.

# 416
Джули и аз съм болна , даже съм на антибиотик , но не смятам да прекратявам опитите .

# 417
Kantarion, здравей. В темата съм точно от 10 месеца, правим опити от година и 3 месеца. За пореден път уточнявам- постовете не са насочени лично към теб. Освен теб се включиха и други нови момичета, всяка си пише някакви неща, ти се отбраняваш във всеки пост, а реално никой не те напада. Успокой се, пиши си тревогите и ние ако можем, ще помагаме. Разбирам, че психологическият фактор те притеснява, но при положение, че правите опити от няколко месеца, не знам защо се шашкаш толкова много? Вие физически ок ли сте? Ходили ли сте на изследвания? Какво друго искаш да споделиш?

Един съвет- пиши, само когато имаш да кажеш нещо, не е нужно да оговаряш след всеки нов коментар. И да, има липси в твоето описание, хубаво ще е да ги запълниш, за да знаем (поне виртуално), кой стои срещу нас.
Аз реших,че се повтарям за причината да се включа,и да уточня-не се притенявам,че не се е случило още,само след няколко месеца-просто ми идва в повече след години подпитвания ми тежи в момента,в който вече опитвам.Надявам се да стане ясно-на 33г.,без проблеми,оплаквания чисто физически.Нямаме тревоги психологически-защо не става.........Напротив Simple Smile няма стресови елементи,планирана бременност-изучихме се,намерихме се,работим си,хора намерили себе си и решихме-време е,отдавна искаме,но ще правим опити и като стане тогава.Simple Smile Досега всичко подминавах с усмивка ине го регистрираше душата ми,до момента,в който не се използват изрази като да ти напълнят фурната...............и все едно аз съм малоумна и не знам как се правят бебета Simple Smile или съм някакъв изрод,който е мега егоиста и не желае да отгледа поколение.....Аз съм просто много как да кажа-не бих ги срязала грубо,макар че явно е необходимо и ще съм в правото си и ще защитя и други около тях-независимо дали опитват за дете-хора които нямат такова и още не са решили че им е времето.Незнам колко по-лично нещо да споделя,аз съжалявам донякъде,че позволих снощи да  се включа с тези емоции и да Ви развалям атмосферата.Докато четях постове във форума-в много теми с глас се смях от месеци насам!Толкова комични истории,толкова трогателни истории с щастлив край............То ми стана приятно да видя нормално общуване на тази тема.около мен повечето просто гледаха да се разпишат или ги хвана неподготвени и така някой с очакване,с надежди е нямало.та това е като да очакваш подаръка,изненадата..........не съдържанието на подаръка е важен ,а емоцията преди и аз съм толкова развълнувана,аз се укрилих и идва важната част и смисъла и на моя живот-това е емоцията -щастие,което държа в себе си,наслаждавам се и на този момент.Това е надявам се да може положителни работи да си казваме.
Аз ти благодаря,че сподели за себе си.Оценявам го.

# 418
Джули, Слънчице, скорошно оздравяване, И аз миналият месец бях така, на антибиотик, но не съм спирала с опитите. За жалост при нас беше неуспешен. Надявам се при вас да се случат нешата на пук на настинките. Simple Smile
Аз вчера като видях по-обилната ЦС веднага ангажирах моят човек. За жалост обаче тесът за О. и вчера и днес си остава отрицателен, въпреки, че втората чертичка се насища доста. Явно ЛХ не може да стигне пикът си и да пукне фоликулът, но това ще го обсъдим на прегледа с Док.

# 419
Рокетче, стига деее, никога не знаеш какво се случва. Има момичета, които никога не улавят Ову, чертичките все не са настини и пак забременяват. При теб просто може да не е толкова силна овулацията, но все пак я има. Спокооо!

И аз до миналата седмица бях на антибиотик, може затова да съм такава прецакана. Поне гъбички не хванах- засега, може да се появят, кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт