Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 023
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
hristena98 да направим едно сектантско тестване ние на 16.03? Joy

# 436
Sunflower92, как и по колко пиеш?

# 437
Буболесче, аз съм с китайските тестове, така че изобщо не ми се свидят. Ще си направя както казваш един в 17 и един в 21, като ще гледма да имам поне 2 чса въздържание от прием на течности.
Иначе, аз майче ще съм за тестване около твоята дата, но напоследък цикълът ми нещо е станал по-къс и не знам дали няма да подрани. Но го очкавам някъде около 25-27. Grinning

# 438
jullliana, еутирокс 25 по 1 на ден.

# 439
Sunflower , аз пия л-тироксин и имам главоболие. Оказа се, че дозата ми е висока. Свалила съм ТСХ на 0,07. С Хашимото съм.

# 440
Sunflower92, позволявам си да ти отговоря и аз, понеже започнах да пия Еутирокса веднага щом видях положителния тест през Декември... тогава ТСХ ми беше 3.3, след месец и половина, почти 2 ( с доза на хапчето - 25) ми беше паднало до 1.63, след още месец ми се е покачило отново на 1,92 - и увеличиха ми малко еутирокса.. за главоболие - не съм имала, по-малко от 25 мисля,че няма, но най-добре говори с ендокринолога, те ще ти кажат дали може да вземаш примерно по половинка за определено време, или да редуваш половин и цяло... Simple Smile Не се притеснявай, най-добре обаче консултирай дозата с лекаря си. Simple Smile

Съншайн9051, подкрепям напълно мнението ти, макар, че аз сега само ви чета и гледам да не се включвам неподготвена... но искам да ти кажа, че в отчетните теми не е по-различно положението, тук ако се търсят симптоми за Б, там вече се търсят симптоми всякакви за състоянието на бебето, а пък ако и прегледите са по-рядко съвсем, в първите месеци бях същата...  и тук, и там... научих се някак си в последно време на отделям толкова огромно внимание, защото всеки организъм е различен... така че, няма смисъл да си приписвам симптоми, коитоо някое друго момиче има.. Simple Smile Тук темата е полезна, а и ти си запозната с много неща, смятам че може да помогнеш на доста момичета, да се ориентират за някои неща... и накрая - прегръдки и успех с лелката - дано да не я видиш скоро - чакаме тестаа Heart
Въпреки, че не пиша често, не искам да ви се натрапвам сега с какво ли не , си ви чета всеки ден и от сърце ви пожелавам най-скоро да видите тези прекрасни две черти на тестовете! Heart

# 441
днес мислих да ходя до аптеката, но много яко заваля сняг и после дъжд и реших,че е знак да не бързам 🤣🤣🤣😋

# 442
Пробвай с 25мг 6 дни и един ден 50мг. Хубаво е ТСХ да е до 2. Пробвай го месец и пак направи контрола- тсх, фт4, фт3, тат и мат. Сега идва пролетта и нуждите на организма се менят, обикновенно през по-топлите сезони, дозата се намалява, според резултатите.

Възможно е главоболието да е от това(когато стойностите не са "твоите", макар не високи), тогава симптоми има милиони.

# 443
Sissy, Кики_кики, jullliana, благодаря ви! Задължително ще обсъдя и с лекар. Просто ми беше интересно дали се е случвало и на други. Simple Smile

# 444
днес мислих да ходя до аптеката, но много яко заваля сняг и после дъжд и реших,че е знак да не бързам 🤣🤣🤣😋

То рано още бе! Grinning Хайде в петък вечерта купуваме и събота, ако не ни е изненадала гадната лелка, препикаваме тестчето и А дано качим едни хубаааави еднакво наситени +чета! Пу- пу! Hands V

# 445

То рано още бе! Grinning Хайде в петък вечерта купуваме и събота, ако не ни е изненадала гадната лелка, препикаваме тестчето и А дано качим едни хубаааави еднакво наситени +чета! Пу- пу! Hands V
хайде дано Simple Smile

# 446
Айде де , от няколко дни все влизам с надеждата да видя тези две чертички Heart Eyes
А забременелите момичета въобще да не се скатават , а още по-малко да се извиняват Kissing Heart Как сте мамчета , как се развиват бебоците ? Липсвате ни Heart

# 447
Sunflower, Съншайнче00, изобщо не се скатавам. Просто вече ми е неудобно и имам чувството, че като пиша ви се натрисам. Чувствата ми към темата са много топли и всеки ден ви чета и ви мисля като сте пред тестване 😀 Изживях страхотни мигове и емоции в тази тема и не мога да се откажа да ви следя.
Аз съм добре, както преди бях казвала ще имаме момче, в четвърти месец съм и всичко се развива добре. Много ми се иска да допълня, че симптоми на бременност продължавам да търся, защото 4 месеца имах само болезнени гърди. Така, че оставете симптомите настрана, и без тях се получава 😀
Много силно стискам палчета на всички да видят положителни тестове - дали за О или за Б - на който каквото му предстои 🤞🏼❤

# 448
И аз да се изкажа пак, хич не се скатавам, ама и аз като Сънчето42 все си мисля, да не ви се натрисам тук ни в клин, ни в ръкав.. Grinning
Както си казах, следя си темата и аз, чакам и аз с вас тестването, като споделите... и така. Simple Smile
И при мен нещата за сега са добре, не знам още пол - имам предположение за момиче, но след седмица и половина се очаква да разбера май с по-голяма сигурност.. иначе вече преполових нещата аз  - вече 20та седмица т.е. 5 месец средата...  и честно ли да ви кажа - преди теста ми - никакви симптоми (не съм и търсила, знаете, че си чаках да ми дойде и си мислех, че закъснява заради хапчетата за инсулинова резист. - но да не се повтарям) , след теста - никакви симптоми.... до момента - само и единствено повече болки в кръста - нищо друго, ама нищооо... Simple Smile така, че както казва Сънчето - всичко може да мине и без симптоми за каквото и да е... Simple Smile

Прегръдки! Heart

# 449
В инстаграм само някакви бейби бутици ме последваха ,играчки за бебета ...случайност? Не мисля 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт