Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 906
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
Дами,излезе ми реклама в социалните мрежи-предлагат безплатен транспорт и безплатен преглед за двойки с репродуктивни проблеми- ако на някой ще му бъде от помощ или бихте препоръчали на някой - ето линка
https://www.turmed.bg/invitro?fbclid=IwAR3nExwiSXwVCk7bkHgUddEqk … JQyFr7MWSf7YkPRNo

# 676
Даянка, на мен ми изглежда положителен и стискам палци след 9 месеца това да се докаже. Kissing Heart

Съншайн, оценят искреността и директността ти. Мислех, да напиша отговор на твоя коментар, но за да избегна излишен конфликт, ще ти пожелая Лека Вечер! Simple Smile

# 677
Даянкеее, тихичко честито, така се развълнувах!

Йо, съжалявам Sad следващият месец!

Мм е болен, аз се разболявам също, имам евентуално седмица до О, но някак съм се настроила положително, а не е типично за мен. Пролетно ми е. Даже снегът не може да ми го развали ахах

# 678
Даянка,честитоооо! 🥰🎊
Йоана,не се отчайвай,опитай се тази вечер малко да релаксираш,че май много ти дойде днес и утре каквото сабия покаже...😘

# 679
Пеони, какво щяхме да правим без теб? Благодаря, че ни осуигуряваш поле за споделяне на радости, на мрънкане и на какво ли още не!
Ех, Даянка, хванахте го яйчицето точно на време. Браво на вас! Тихичко честито! Стискам палци скоро да се похвалиш с тупкащо сърчице.
Наталче, дръж фронта не се давай на оня горе.
Бъндълче, и на мен ми едно такова. Нека ни е свежо 🙃

# 680
Благодаря милички, въпреки че не е хубаво така рано- рано, но знам че от вас е искренно, затова само на вас ще съм казала какво се случва засега.
Срещичката лятото във Варничка съвсем сериозно си остава нали?! JoyHug

# 681
Бъндълче , пази се , вече втора седмица не мога да оздравея .

# 682
Даянка я ми припомни, колко време мина след положителният тест за Ову до кекса, просто информативно.

# 683
Йоанка, значи в четвъртък на 28.02 имах две еднакво наситени чертички, на 01.03 тестовата чертичка беше по- наситена от контролната даже, на 02.03 сутринта в 11:00 бяха пак две еднакво наситени, с ММ се обичахме към 15:00 часа, после вечерта пак и после в неделя пак Grinning А на 02.03 вечерта вече тестовата чертичка беше по- бледа от контролната. Предполагам сме го хванали точно в тея часове, когато се е прибрал или е била в неделя. Grinning

# 684
Dayanche честито и от мен, мила! Чета си аз хубави новини с крака на стената и възглавница под дупето след планово штракане 😂😂😂😂

# 685
Даянче, тихичко честито! Пожелавам ти от сърце всичко да е наред! ❤
Сънче9051, обичам директните хора! Въпреки че трудно понякога приемам чуждото мнение, когато е казано малко по-троснато, съм съгласна с много от казаните от теб неща. Особено за ранното тестване - твърдо бях против, ама тука ме развалихте! 😁
Психическата нагласа е много важна според мен. Голям процент от проблемите ни са на психологическа основа! Както казвам "всичко е тук" (и си соча главата)! Затова, мили витруални приятелки, не се натоварвайте излишно! Бъдещето е пред нас! И няма непостижими цели в света, в който живеем! Целувам ви! ❤

П.п. Даянче, на лято сме във Варна (да се радваме на пораснало коремче, а защо не и на няколко😊)

# 686
Dayanche честито и от мен, мила! Чета си аз хубави новини с крака на стената и възглавница под дупето след планово штракане 😂😂😂😂

Хахахаххаха, Гериии и аз бях така преди 10 дена, споко. Joy Ама не много време де, 10 минути макс, не издържах да стоя като идиот повече. Joy

Blackwidow1322 зарадва ме! Heart Eyes

# 687

Много я обичам пустата Варна, въпреки че ми е много претъпкана, но цяло лято съм ваканция (даскалка съм) и бих се радвала, който има възможност да се съберем на живо. София ми идва доста далечко... Ама все пак дано успеем да се съберем някъде, ще се радвам! ❤

# 688

Много я обичам пустата Варна, въпреки че ми е много претъпкана, но цяло лято съм ваканция (даскалка съм) и бих се радвала, който има възможност да се съберем на живо. София ми идва доста далечко... Ама все пак дано успеем да се съберем някъде, ще се радвам! ❤

Всички обичат Варнааа! Майка ми и тя е в детска градина учителка и 1 месец задължително отпускарска и идва 1 седмица при мен и после не иска да се връща в Русе. Grinning Значи си остава срещичкатааа! Казана дума- хвърлен камък!

# 689
Даянче, честито! Simple Smile Всичко да бъде наред и до термин този път Simple Smile

Момичета, ще използвам 3-тото по гласове заглавие за март. Според мен няма смисъл от нови заглавия, само Kantarion,  ако иска да ми драсне и нейното предложение, ако искате да ги гласуваме наново.
Утре ще напиша новата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт