За партньорка на Илкер се обмисля Мелиса Шенолсу- Суде от КА. Харесва ми ако остане тя.
Бубето да е жива и здрава!
Днес е рожденичка.

Хелънче 
аз гледам "Гюлпери","Гарванът","Сблъсък"и "Халка" освен нашата Невеста.Ти доколкото си спомням харесваш Къванч так че може "Сблъсък" да ти допадне.Не е лош сериала има драма има и екшън има и романтика абе има си всичко
.Гюлпери е драмичка ама сериозна -там във всяка серия героите са или в полицията или в болницата или в затвора ,а понякога посещават и трите места
На мен ми харесва сериалчето
"Гарванът" също е супер ,той ми е фаворита измежду сериалите този сезон
"Халка" е много интересен ,криминален е и е доста добре направен .И 4-те обаче не са тип като Невестата така че ако търсиш нещо което е по-скоро като него те не са и като говорим за сериали видях ,че е започнал превода на "Малки престъпления" което е супер защото вече ще мога да го изгледам с кеф
Благодарности на всичко ,които са се трудили по него

Накрая загадката се разшифрова,
та ми е лесно сега да коментирам. 

Това вече сме го гледали. Колко пъти Сюрейа трябва да е в една и съща позиция?!

Но все пак, единствен от всички продължава да ми поддържа интереса.
съдържателен пост си написала. 
.
изчетох те с удоволствие
За Мелиса и аз не си ги представям заедно с Илкер ,тя като че ли идва доста младичка за него .Е то зависи и каква ще и е ролята де ,но като евентуална двойка двамата много много не ми допадат ,нооо кой ли ни пита нас зрителите .Ще видим на края като почне дизито как ще бъде и кой ще играе в него
При Невестата поради дългия брой серии нямаше начин да не се получи това повторение или направо да го кажем четвъртовторение
измислих нова дума
Ама наистина колко му станаха на Фарук
-майката на Емир ,оная дето беше за едно вечер Сюрея като беше в Прага и сега Озгюр , 3 бройки са значи ,а не 4
а и Ипек също в началото уж беше влюбена във Фарук ,но айде нея няма да я броим защото само тя си знаеше ,че е влюбена 
Децата на сестрите се опитах да ги загледам ,но 1 епизод наистина беше доста тежък и реших да ги оставя защото хем вече направо съм си превишила стократно квотата за гледане на турски сериали хем и си имам една драма вече за гледане и нямам нужда от повече ,но като казваш ,че на там нещата не са чак толкова зле лятото ще го погледна отново.
викаш Азия а
Не е лошо ,не е лошо предложението ти
Тайланд ,Сингапур или пък Дубай или ОАЕ -все добри дестинации са ,а Фарук да си чука главата с Озгюр 
Чак в Азия я пратихте Сурейя
в някоя екзотична страна
Фарук съвсем няма да я открие
ни по халат тичал по нощите
цял невредим и безгрешен
Света вода ненапита

ами млада е и обещаваща. Как хубаво си партнираха с Шюкрю, добре им се получи.

Но, наистина Невестата вдигна доооста летвата и не знам дали ми се гледа нещо комшийско. Ако, не е на нивото на Невестата, тц... Не го ща 

Препоръчани теми