Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
И аз мисля,че Василена и Никифор са на едно интелектуално ниво,само дето тя има в добавка-нереална самооценка.
Гледахте ли промото,Светлозар и Таня се гледаха с интерес,и по-специално той Simple Smile?!

# 211
Василена е лигава, за глупава не мога да кажа, по-скоро това , че е повърхностна и инфантилна много ѝ пречи.

# 212
Василена е лигава, за глупава не мога да кажа, по-скоро това , че е повърхностна и инфантилна много ѝ пречи.
За мен да си повърхностен и инфантилен над 25 години си е равностойно на глупост. Камо ли с дете.

# 213
  • Sunshine state
Сестрата на Никифор не участваше ли в Съдби на кръстопът? Много ми е позната.
Значи е актриса, понеже там нали са нагласени нещат и се разиграват. Нямам представа дали е участвала, де. Не ги следя съдбите.

# 214
В Съдби на кръстопът не участват актьори, а аматьори. То затова е и такава боза де.

# 215
А тя изглежда постресаващо! В частност - снимките й! Леле - то са плюшени играчки, разфокусирани очи, игри с косата.. Ужас! Тва, ако брат й наистина се ожени, за която и да е , е желателно да не живеят на едно място!

# 216
Между другото аз ако съм на мястото на Никифор и тая фльорца ме изтипоса по ФБ че участвам в Женените... ще й извия врата! Заради нея той доста парици като неустойка може да се наложи да плаща!

# 217
Как се казва сестрата?

# 218
На мен ми прави впечатление,че Никифор не ги дават в рекламата за днешния епизод ,....

# 219
И аз мисля,че Василена и Никифор са на едно интелектуално ниво,само дето тя има в добавка-нереална самооценка.

Това е ясно, но това не ги прави подходящи един за друг - твърде различни са им възгледите за живота!:wink:

# 220
# 221
Аз не съм много убедена, че интелектуално Василена превъзхожда Никифор. Виж, че има претенции до небето е ясно, но това е само на промото, да не се окаже, че тези двамата ще ни изненадат, докато всички предричаме провал при тях.
Съгласна, просто е по - шумна и говори повече от него, с претенции е, това със сигурност не означава, че го превъзхожда, дори съм по скоро склонна да си мисля обратното според това, което показаха до момента.

# 222
Тя със сигурност не е гений и кой знае какъв капацитет, но изглежда по-поддържана и претенциозна, докато той си е баш ‘народен’ тип.  Никифор си го представям за една идея по-скромна и по-малко суетна жена. Ще е голям майтап, ако ни изненадат и вземе да се получи, но нали имаше коментари вече от негови приятели, които не бяха особено позитивни.

# 223
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен ми прави впечатление,че Никифор не ги дават в рекламата за днешния епизод ,....
Може би защото дават само по една сватба на епизод и тяхната предстои в следващия.  Peace

# 224

Това е ясно, но това не ги прави подходящи един за друг - твърде различни са им възгледите за живота!:wink:
Кой е казал,че са подходящи,не са.На нея претенциите са ѝ в повече,всъщност си е съвсем обикновена девойка.Няма лошо ,но въпросът е,че ще отблъсне човека.Мен ми е жал за него,изглежда ми добър,а това е едно от основните качества,наред със сходна ценностна система за връзка,не финансови възможности,голям умствен капацитет,ерудиция и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт