Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 832
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Това е профила на майката на Ивана. Тя е благодарила на приятелите им, че ги подкрепят.

# 196
Има публикувани снимки със съпруга й от годишнини - значи информацията, че родителите на Ивана са разделени - не е вярна!

# 197

Това е профила на майката на Ивана. Тя е благодарила на приятелите им, че ги подкрепят.
Да, знам че е тя, но по-горе някой пита колко имена имала и за това попитах как се казва

# 198
Има публикувани снимки със съпруга й от годишнини - значи информацията, че родителите на Ивана са разделени - не е вярна!

явно и излизат като спомени,ама и тя ми изглежда на нсимките малко......

# 199
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Как се казва майката на Ивана?
Юлита се казва.  Peace

# 200
Затишие пред боря,никой не пише.Явно събирате сили за епизода

# 201
# 202
  • Тра-ла-ла
Вай, вай. Систърът просто кърти. Снимките й говорят много....Звучи като, че и брат, и сестра са стари ерген и мома и се бутат у маминка?

# 203
Те и двамата къртят. А с добавка Василена, просто шоуто ще е на макс. Поне предвидливо каза да не й викат "Горчиво!". :Д УжасТ!

# 204
Момчето може да има много достойнства, но те не са такива , че да впечатлят човек като Василена. Очевидно е, че не блести с интелект, а като добавим и средата...все едно наистина са се изгаврили с тази двойка. Та те нямат нищо общо като излъчване, просто хората са на различни честоти и не е нужно да си специалист, за да го видиш.

# 205
  • Варна
Момчето може да има много достойнства, но те не са такива , че да впечатлят човек като Василена. Очевидно е, че не блести с интелект, а като добавим и средата...все едно наистина са се изгаврили с тази двойка. Та те нямат нищо общо като излъчване, просто хората са на различни честоти и не е нужно да си специалист, за да го видиш.

Сеир да има.

# 206
  • Телиш/Плевен
Да, май при Василена и Никифор се очертава само сеир и нищо друго.

# 207
  • На морето!
Да, май при Василена и Никифор се очертава само сеир и нищо друго.
За сметка на Василена доколкото виждам.

# 208
Аз не съм много убедена, че интелектуално Василена превъзхожда Никифор. Виж, че има претенции до небето е ясно, но това е само на промото, да не се окаже, че тези двамата ще ни изненадат, докато всички предричаме провал при тях.

# 209
Сестрата на Никифор не участваше ли в Съдби на кръстопът? Много ми е позната.

Общи условия

Активация на акаунт