Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Просто има виснали рамене /много грозно за мъж/ и затова така му "седи"  корема.

# 181
  • Terra incognita
Хич не си го спомням как изглеждаше този Никифор. Сега ще го погледна.

# 182
А за тези неустойки, ако се откаже участник, някой знае ли от какъв порядък са? Все се споменава, че са много. Но колко са много? Все пак има и по-богати хора, за които може да не е проблем. А и ако единият се откаже и си плати неустойката, то другия не би трябвало да плаща.

Аз знам точно колко са. Просто не съм сигурен, че е коректно да ги издавам, дори и да не съм подписал договора. Не знам какви са цените на имотите в София, но неустойките са половин едностаен
апартамент в Пловдив.

Подписват, че за 5 години напред, собствениците на лентата имат право да я ползват за каквото пожелаят - реклами, да разпространяват епизоди, кадри или част от епизодите, да монтират откъси, да не излъчват в детайли всичко, да каквото намерят за добре (описано е и е изброено точно...)

2 години.

За съжаление младото поколение  90%  от тях страдат от затлъстяване.С това висене пред компютрите.А и някак са все едри и момичетата също.А и приятелите на Мерал, повечето от тях бяха плешиви,уж млади хора..
Аз не мисля,че му е чак такъв фрапиращ коремът,по-скоро бузките.Виж на Никифор е много кофти корема,някак ниско долу и изпъкнал.

"Младото" Grinning. Аз също вися пред компютъра постоянно, но не съм тлъст. Всичко е до желание и навици. Дори да не си в страхотна форма, достатъчно е да не се тъпчеш и всичко ще е окей.

# 183
Е,така де Simple SmileВсичко опира до желание и воля.Около мен постоянно срещам мъже на 30 и по-млади-пухчовци Simple Smile)
Аз съм на повечко годинки,но никога няма да допусна да изглеждам зле,винаги съм била слаба,малко и ген си е.

# 184
Повечето мъже в България се запускат по всякакъв начин като наближат 30-те. Не мога да си го обясня. Аз мисля, че изглеждам по-добре сега, отколкото изглеждах на 24. И не говоря само за тегло.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 14:09 от w00x

# 185
Сега изгледах 2-та епизода.  Възрастната двойка може би има шансове, но останалите - според мен не.
Язък за красотата на Ивана. Много ниска топка е.

# 186
Повечето мъже в България се запускат по всякакъв начин като наближат 30-те. Не мога да си го обясня. Аз мисля, че изглеждам по-добре сега, отколкото изглеждах на 24. И не говоря само за тегло.
А би ли се оженил за Ивана ако те бяха събрали с нея?

# 187
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, той си каза, че харесва и Ивана, и онази русата.  Laughing

# 188
На мен и някой бизон да ми сложат там, пак ще му кажа да. Все ще го изтърпя някак за малко.
Как ли пък ще им плащам неустойки на тези Money

# 189
Ивана е в предаването, само за да спечели популярност, без която в нейната професия е нищо. Няколко реплики ми направиха впечатление:

Това, което бащата на Ивана каза - нещо от рода, че семейството на момчето са хубави хора, сериозни и "ние също трябва да бъдем отговорни". Мисля, че си знае стоката, подозира амбициите на дъщеря си и се притеснява, че си играе с хората, за да ги осъществи.

Ивана като се разрева по едно време на сватбата, също изхълца, че плачела, защото новите ѝ роднини били толкова чисти и истински хора ... Това по принцип не е повод за рев, освен ако не те загложди съвестта, че си разиграваш коня на гърба на такива хора. Подозирам, че си беше пийнала и не можа да прикрие емоциите си.

И още нещо се сетих, като писах последното - в колата, на  път за ритуала, Ивана каза, че почвала нов живот и нямало да има вече "напивания" ... Това с напиванията ако те влече, не е нещо, от което лесно можеш да се откачиш, а и е много лош индикатор за тип характер и манталитет. Малко мъже могат да изтърпят такъв тип жени, ако ще да са първи хубавици и омайници.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 22:56 от GG_BG

# 190
Само по-възрастните двойка все още е мистерия. За другите две изтече информация, че няма да ги бъде. Остава да видим как се стига дотам всъщност.

# 191
# 192
  • Калгари, Канада
 Сега пък "Юлето", колко имена има тази жена?

Много интересно, дали пък всички на сватбата не подписват договори, че нямат право да разказват. Едва ли участниците могат да гарантират, че гостите им няма да се разприказват.

# 193
Сега пък "Юлето", колко имена има тази жена?

Много интересно, дали пък всички на сватбата не подписват договори, че нямат право да разказват. Едва ли участниците могат да гарантират, че гостите им няма да се разприказват.
Как се казва майката на Ивана?

# 194
Юлия май беше майката на Ивана.

Общи условия

Активация на акаунт